Gylfi Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 evo je, drobnjakova trojka. :D :D :D jel to bese kad je sudija odmah dozvolio protivniku da unese loptu rukama u gol za 2-1 Ozbiljno, ne sećam se ko je bio trener, mada bih rekao da je bilo između dva Murinja. Objasni mi, pliz, kako je to onda pomoglo Unitedu, ne kapiram.
ArleKino Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 Ancelotti je tad bio trener. Historijski, United je najveci korisnik usluga PGMO-mafije, Chelsea drugi. Tottenham i Stoke se otimaju za 3.mjesto.
radnik Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/grafika-zoze-mister-milijarda-murninjo-i-9-rasipnika/155579 Interesantnu temu pokrenuo je ugledni Ekip i vrlo brzo stigao do odgovora. Žoze Murinjo ubedljivo je najviše trošio - čak 990.650.000 evra od 2006. pa do ovog leta, zaključno sa Polom Pogbom, Erikom Bajijem i Henrihom Mhitarjanom.
MiddleClass Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Koja glupost. Pola od tih menadzera nisu radili svih 10 godina kao sto je Murinjo.
radnik Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Koja glupost. Pola od tih menadzera nisu radili svih 10 godina kao sto je Murinjo. +1 vadi ga i to sto se nigde ne racuna i pominje bar 11 vrhunskih igraca sto je Ranijeri doveo u Chelsea, a ovaj nasledio, sto niko ne pominje i racuna Moratijeviju spucanu milijardu pre dolaska specijalca koju je takodje nasledio, sto niko ne racuna Realove stotine miliona u igracima koje je nasledio, Machesterovu potrosnju pod Lujarom. Kad bi racunali i nasledjenu vrednost ... brat, bratu vise milijardi i ubedljivija prednost na ovoj listi. Za razliku od ovoga, svi mi na forumu zahvaljujuci ruxinu, a sira javnost zahvaljujuci novinaru Novakovicu znamo da je jedan drugi trener dosao na gotovo u riznicu talenata koju je ostavio genije BR istini za volju i da bude posteno ruxin pominje manje vise i sve ove druge. Pa ni mourinho nije radio sve vreme, sad skoro evo 7-8 meseci, slicno i vise posle prvog otkaza. Middle, middle ... nije radio ni on sve vreme :) Edited January 3, 2017 by radnik
MiddleClass Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Jedini koji je dosao na gotovo je Konte. Nek drzi Murinjovu sliku na radnom stolu jer mu je pametnim kupovinama donio titulu...
MancMellow Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Za razliku od ovoga, svi mi na forumu zahvaljujuci ruxinu, a sira javnost zahvaljujuci novinaru Novakovicu znamo da je jedan drugi trener dosao na gotovo u riznicu talenata koju je ostavio genije BR Još uvek ostaje da se vidi da li će Klopp ponoviti Rodžersarin uspeh.
radnik Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Još uvek ostaje da se vidi da li će Klopp ponoviti Rodžersarin uspeh. U ligi? Posto je te domace i ino kupove otresao u 2/3 jedne sezone :). Realno vrlo tesko. To je jedna sezona. Meni je ta 2013/14 entuzijazam kojom sam je pratio, atmosfera u kuci (ukljucujuci zenu koja je bila napaljena jednako kao ja) iscekivanje vikenda i utakmica, nesto do sada, sto bi rekli ovi mladji vr'. Ali kad se setim sezone posle te i onog pocetka prosle ... negledljivo i ocajno. Bas danas procitah/videh neku listu menadzera Liverpoola posle 50 ligaskih meceva: Dalglish 30 pobeda, Shankly 27, Klopp 26 ... Benitez 24, Rodgers 23 ... Edited January 3, 2017 by radnik
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Kad bi racunali i nasledjenu vrednost .. Na ovu temu - sekta bi sad malo prekrajala istoriju ali ne dajte se prevariti. Murinjo je preuzeo tim kojem je liga šampiona izmakla na gol razliku. To je viđeno kao veliki underachievment, toliko veliki da je menadžer morao leteti dan posle osvajanja fa kupa. Taj tim je nadogradio sa nekih 300 milki, a našlo se tu mesta i za 2 world class igrača, iz samog svetskog krema. Ne padajte na priče o stabilzaciju i borbi za top 4, junajted je bio ubedljivi favorit za titulu, daleko iznad ostalih, niko nije bežao od toga pre početka sezone. Za razliku od ovoga, svi mi na forumu zahvaljujuci ruxinu, a sira javnost zahvaljujuci novinaru Novakovicu znamo da je jedan drugi trener dosao na gotovo u riznicu talenata koju je ostavio genije BR istini za volju i da bude posteno ruxin pominje manje vise i sve ove druge. Verovatno bih ja manje to pominjao da ste vi malo pošteniji. Nikad nisam video da je neko priznao: "jeste jeli smo govna, bili slepi kod očiju, na kraju se pokazalo da je brendan znao tačno šta radi i da je eskpertski trošio novce. Izvini BR i hvala ti...hvala na lalani, na lovru, na kutinju, na firminu, na klajnu, na džanu....Nadam se da ćeš nas imati u vidu kad budeš prodavao dembelea i ostalo talente od kojih napraviš zveri u škockoj"
MancMellow Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Na ovu temu - sekta bi sad malo prekrajala istoriju ali ne dajte se prevariti. Murinjo je preuzeo tim kojem je liga šampiona izmakla na gol razliku. To je viđeno kao veliki underachievment, toliko veliki da je menadžer morao leteti dan posle osvajanja fa kupa. Taj tim je nadogradio sa nekih 300 milki, a našlo se tu mesta i za 2 world class igrača, iz samog svetskog krema. Ne padajte na priče o stabilzaciju i borbi za top 4, junajted je bio ubedljivi favorit za titulu, daleko iznad ostalih, niko nije bežao od toga pre početka sezone. Verovatno bih ja manje to pominjao da ste vi malo pošteniji. Nikad nisam video da je neko priznao: "jeste jeli smo govna, bili slepi kod očiju, na kraju se pokazalo da je brendan znao tačno šta radi i da je eskpertski trošio novce. Izvini BR i hvala ti...hvala na lalani, na lovru, na kutinju, na firminu, na klajnu, na džanu....Nadam se da ćeš nas imati u vidu kad budeš prodavao dembelea i ostalo talente od kojih napraviš zveri u škockoj" 140. Bili su favorit, isto kao i ovi sto su tri boda ispred a potrosili jos malo vise. Jbg.
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Manc pišem isključivo u eurima, već sam ti skretao pažnju. Inače je 145 u funtama + ko zna koliko još ibri samo za potpis Btw, mrzi me objašnjavati koliko je pep nasledio grđu situaciju i koliko je drugačije trošio novce, pa da priupitam nešto drugo. Bio sam sad do redcafea da se smejem reakcijama na temu murinjove potrošnje (nisam našao gde se piše o tome ), pa moram da te priupitam - zašto na početnoj strani imati tri teme o gvardioli i jednu o isusu? Bolje brinite o kumanu i miraljasu aman Edited January 3, 2017 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Bornmućani i howe najveći carevi u ligi Edited January 3, 2017 by Ruxin
Recommended Posts