Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Manchester United have rejected a bid from Everton to sign Morgan Schneiderlin for around £19m.

Dizu mu cijenu tek, plasim se. Realno, nece se naigrati ako Kerik produži ugovor, ne racunam da ce ostati. Kolman je na radaru, a i Everton bi Snajderlinu legao samo tako.

poslao

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Da makar znate da patkometrišete pa da ste se imali rašta roditi. :fantom:

+1

Edited by Bright Billy
Posted

Hvala na inputu, korigovaćemo ponašanje tako da budemo zanimljiviji patkometrima za 18%. Samo vi recite, forum se piše zbog čitača. :fantom:

Posted

Evo ovo nije patkometrija. Jel ovaj poludeo or what?

'MY GOODBYE HAS ALREADY STARTED' 

Manchester City boss Pep Guardiola stuns the football world by indicating he will soon retire from management

Guardiola claimed City will be one of his last jobs and he will not be on the touchline when he is 60

https://www.thesun.co.uk/sport/football/2520496/manchester-city-boss-pep-guardiola-stuns-the-football-world-by-indicating-he-will-soon-retire-from-management/

Posted

Nadam se da ja uverljivije od ovog natežem kontra murinja. :dry:

Ali ajd, upecaću se - šta je tačno ludo u tome što neko ne želi da menadžeriše sa 60, 70? Prilično sam siguran da nije prvi koji je zacrtao tako.

Posted

prvo, cisto da ne bude da je samo The Sun, ima i u Timesu. 

Ma de se ovo ovako prica, bog s tobom - my farewell has already started (or smth). Kakva je to nebuloza, covek ima 45 godina.

Posted

Pa ja cenim da je samo hteo reći da ne planira da ovo radi još 20 godina, ali u krajnjem slučaju i da samo odradi ugovor sa sitijem i povuče se pre pedesete njegovo pravo. Ne kontam šta je problematično.

Posted

Ko kaze da nije njegovo pravo? Uopste nije u tome stvar. Ali ok, mozda sam ja usamljen u shvatanju da je ovo vise nego cudno,zapravo bizarno, videcemo...

Posted (edited)

“I will not be on the bench until I am 60 or 65 years old. I feel the process of my goodbye has already started.”

Asked about the comments after the game, he said: “It might be one of my last teams - because I decide so.”

Sve što je čovek suštinski rekao je da planira da se povuče pre šesdesete, i da bi siti mogao biti jedan od njegovih poslednjih timova. Čak nije rekao ni da bi mogao biti poslednji tim, nego da otprilike planira ovo da radi ne duže od još 10-15 godina.

Bez zajebancije ne uočavam taj bizarni deo

Edited by Ruxin
Posted

ovaj. jako cudan izbor reci za nesto sto ce se (mozda) desiti za 10 godina. 

I feel the process of my goodbye has already started
Posted

Da se sutra povuce niko ne bi zaplakao. Nagrdio je fudbal sa tika-takom, najdosadnijim fudbalom u povijesti. Plasicemo djecu sa njim ili ih vezivati po kazni da gledaju utakmice Barselone ako bas preceraju.

Putuj igumane i ne okreci se!

Posted

Middle mogu da mislim koliko jetebi tika-taka bila smor kad gledas preko lajvskora. Ono nista golovi i sutevi vec se samo menjaju brojke oko poseda lopte.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Middle mogu da mislim koliko jetebi tika-taka bila smor kad gledas preko lajvskora. Ono nista golovi i sutevi vec se samo menjaju brojke oko poseda lopte.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

:lolol:

Posted

jbg, da je feghouli onako teatralno odglumio kao onaj panj u crvenom dresu bolje bi prosao, a i whu s njim. that`s the way it is, u danasnjem fudbalu bolje prolaze cheateri i diveri, posebno kad sude razni deanovi.

da, i navijaci machester uniteda (mancmellow excluded) su, bez dileme, najiritantnija skupina ikada, pokenjam im se obilato na korporaciju.

large.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...