Jeremija Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 I na +12 se plase :D I treba da se plaše, i ja bih se plašio na njihovom mestu.
Redoran Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ненормално смарате са суђењем, онако ђутуре. Лепо престаните да пратите лигу ако вам је суђење толики проблем, нема потребе да трпите толики зулум.
Jeremija Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ненормално смарате са суђењем, онако ђутуре. Лепо престаните да пратите лигу ако вам је суђење толики проблем, нема потребе да трпите толики зулум. Meni je to simpatično, pogotovo navijači Arsenala kad se setim kako je i na koji način Arsenal izjednačio protiv nas na Old Traffordu.
ArleKino Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 nije bilo utakmice gde nas nisu pokrali Jok. Pa dvaput protiv Arsenala vas spasio Dean, bas pod Mouom. 2013-14. i 2015-16. Plus Atkinson standardno na Bridgeu kad je Cahillu dao samo zuti, a poslije toga Fabregas rukom blokirao sut na 1:0.
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Meni je to simpatično, pogotovo navijači Arsenala kad se setim kako je i na koji način Arsenal izjednačio protiv nas na Old Traffordu. Meni bi činjenica da sekta ubedljivo najviše plače ove godine bila simpatična čak i da vas zaista kradu. A da ne pričam koliko mi simpatična kad uzmemo u obzir silno razumevanje koje sudije pokazuju prema vama. Dobro, jes i arle malo izgoreo kad se ono ispostavilo da će čak i lester uzeti titulu pre njih, ali nije to ni prići vašoj simpatičnosti
Kanzas siti zez Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 http://www.skysports.com/football/news/15117/10715958/adam-lallana8217s-running-stats-liverpool-midfielder-defies-fatigue Lallanica A i dalje drzi rekord ove sezone sa 13,7km protiv West hama
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Glavni igrač će sad da nam popije 4-5 mečeva suspenzije zbog crvenog koji je postojao koliko i fejhulijev, baš me čudi da pepara nije srećan A i sranje po sudijama je očigledno nešto poželjno u engleskoj, neki tako iskukaše da ih guraju iz nedelje u nedelju.
Bustin Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ko je trenirao onda kad je Drogba bio 1,5m u ofsajdu? evo je, drobnjakova trojka. :D :D :D jel to bese kad je sudija odmah dozvolio protivniku da unese loptu rukama u gol za 2-1
Sandens Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 jbg, da je feghouli onako teatralno odglumio kao onaj panj u crvenom dresu bolje bi prosao, a i whu s njim. that`s the way it is, u danasnjem fudbalu bolje prolaze cheateri i diveri, posebno kad sude razni deanovi. da, i navijaci machester uniteda (mancmellow excluded) su, bez dileme, najiritantnija skupina ikada, pokenjam im se obilato na korporaciju.
MiddleClass Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Da makar znate da patkometrišete pa da vas imam rašta čitati.
Gylfi Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 jbg, da je feghouli onako teatralno odglumio kao onaj panj u crvenom dresu bolje bi prosao, a i whu s njim. that`s the way it is, u danasnjem fudbalu bolje prolaze cheateri i diveri, posebno kad sude razni deanovi. da, i navijaci machester uniteda (mancmellow excluded) su, bez dileme, najiritantnija skupina ikada, pokenjam im se obilato na korporaciju. Bio je beli dres.
Pokojni Ruxin Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 da, i navijaci machester uniteda (mancmellow excluded) su, bez dileme, najiritantnija skupina ikada, pokenjam im se obilato na korporaciju. Oh da, zapravo mislim da daleko veći animozitet gajim prema navijačima nego prema samom klubu. Kod kluba se realno ima štošta poštovati, ali gorih navijača na ovom svetu nema. Mislim generalno, ne (samo ) na forumsku sektu
MancMellow Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Manchester United have rejected a bid from Everton to sign Morgan Schneiderlin for around £19m.
Recommended Posts