Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

I na +12 se plase :D

I treba da se plaše, i ja bih se plašio na njihovom mestu.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ненормално смарате са суђењем, онако ђутуре. Лепо престаните да пратите лигу ако вам је суђење толики проблем, нема потребе да трпите толики зулум.

Posted

Ненормално смарате са суђењем, онако ђутуре. Лепо престаните да пратите лигу ако вам је суђење толики проблем, нема потребе да трпите толики зулум.

Meni je to simpatično, pogotovo navijači Arsenala kad se setim kako je i na koji način Arsenal izjednačio protiv nas na Old Traffordu.

Posted

nije bilo utakmice gde nas nisu pokrali

Jok. Pa dvaput protiv Arsenala vas spasio Dean, bas pod Mouom. 2013-14. i 2015-16.

Plus Atkinson standardno na Bridgeu kad je Cahillu dao samo zuti, a poslije toga Fabregas rukom blokirao sut na 1:0.

Posted

Meni je to simpatično, pogotovo navijači Arsenala kad se setim kako je i na koji način Arsenal izjednačio protiv nas na Old Traffordu.

Meni bi činjenica da sekta ubedljivo najviše plače ove godine bila simpatična čak i da vas zaista kradu. A da ne pričam koliko mi simpatična kad uzmemo u obzir silno razumevanje koje sudije pokazuju prema vama.

Dobro, jes i arle malo izgoreo kad se ono ispostavilo da će čak i lester uzeti titulu pre njih, ali nije to ni prići vašoj simpatičnosti™ :fantom:

Posted

Glavni igrač će sad da nam popije 4-5 mečeva suspenzije zbog crvenog koji je postojao koliko i fejhulijev, baš me čudi da pepara nije srećan :dry:

A i sranje po sudijama je očigledno nešto poželjno u engleskoj, neki tako iskukaše da ih guraju iz nedelje u nedelju.

Posted

Ko je trenirao onda kad je Drogba bio 1,5m u ofsajdu?

evo je, drobnjakova trojka.  :D  :D  :D

jel to bese kad je sudija odmah dozvolio protivniku da unese loptu rukama u gol za 2-1

Posted

jbg, da je feghouli onako teatralno odglumio kao onaj panj u crvenom dresu bolje bi prosao, a i whu s njim. that`s the way it is, u danasnjem fudbalu bolje prolaze cheateri i diveri, posebno kad sude razni deanovi.

da, i navijaci machester uniteda (mancmellow excluded) su, bez dileme, najiritantnija skupina ikada, pokenjam im se obilato na korporaciju.

Posted

Da makar znate da patkometrišete pa da vas imam rašta čitati. :fantom:

Posted

jbg, da je feghouli onako teatralno odglumio kao onaj panj u crvenom dresu bolje bi prosao, a i whu s njim. that`s the way it is, u danasnjem fudbalu bolje prolaze cheateri i diveri, posebno kad sude razni deanovi.

da, i navijaci machester uniteda (mancmellow excluded) su, bez dileme, najiritantnija skupina ikada, pokenjam im se obilato na korporaciju.

Bio je beli dres. :fantom:
Posted

Oh da, zapravo mislim da daleko veći animozitet gajim prema navijačima nego prema samom klubu. Kod kluba se realno ima štošta poštovati, ali gorih navijača na ovom svetu nema.

Mislim generalno, ne (samo :fantom: ) na forumsku sektu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...