Aleksandar88 Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Idiot koji pravi faul na ivici kaznenog dok je igrač okrenut leđima golu, to mu je tm. Posle glupost Manea, neverovatno.
Jeremija Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ne volim da vidim Lingarda u timu protiv fizički čvrstog tima ka što je West Ham, ali ko mene pita...
Weenie Pooh Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 "Situacije koje se ne mogu predvideti" [emoji38] Pa ti uvodi Lucasa, naučićeš da ih predviđaš.
Mil@n Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ne volim da vidim Lingarda u timu protiv fizički čvrstog tima ka što je West Ham, ali ko mene pita... Ne znam šta je sa Marsijalom, da li ga samo odmara, ali posle gola u prošloj baš sada treba da ga pusti još. To je barem neko moje poimanje građenje samopouzdanja kod igrača, barem 60 mina, pa ga zameni ako je već umoran.
Jeremija Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ne znam šta je sa Marsijalom, da li ga samo odmara, ali posle gola u prošloj baš sada treba da ga pusti još. To je barem neko moje poimanje građenje samopouzdanja kod igrača, barem 60 mina, pa ga zameni ako je već umoran. Pretpostavljam da će ga uvesti pola sata pred kraj, kad se igrači West Hama umore.
Recommended Posts