ArleKino Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Ista mu kilometraža svakako, bezveze da ne igra zbog mamurluka. Men'se cini da ima vise predjenih kilometara nego Alexis, samo sto je 1 engleski novinar fasciniran bodi lengvidzom, isto da se radi o ritmickoj gimnastici.
Gylfi Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Ma zezam se, ali nekako mi on od grupe igrača koji su kostur tima bio najočekivaniji za izostanak. Watfordov gol bi mamurna zabava, kao i sve ostalo što uradiše danas.
Kanzas siti zez Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Van Basten Prvo je stiklom otvorio kontru, a onda onakav gol, i jos od precke
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 velika manchester bitka predstoji za LE. Ma jok, izboriće to murinjo. Evo počeo je najzad, skroz vizionarski, da startuje najbolje igrače svog najskupljeg sastava na svetu. Sad kad ga oplemeni u januaru sa još jedno 200 milki....koliko god se ja sprdao, peto mesto je nažalost realnost. Dobro, malo ih zeza što su efikasni pred golom taman toliko koliko i ovaj mučeni palas. ali ništa ne sprečava murinja da trpa pare sve dok ne nadmaši u tom pogledu bentekea, zahu, pančeona i družinu. A mi smo svakako više u fazonu lš
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 (edited) Nosati Van Basten. 1 majstor, sreća pa ga venger poštuje koliko i ppp Popisaču dogodine naš i vaš kadar, pa da vidimo tu tankoću na papiru. A mi ćemo još učestvovati u lš sve do maja liverpool defanzivci: clyne, sakhho, lovren, gomez, klavan, moreno, matip (7) sredina: wijnaldum, coutinho, henderson, grujic, lucas, lallana, can, mane, firmino, milner (10) napad: sturridge, origi, ings (3) city defanzivci: sagna, zabaleta, kolarov, clichy, stones, otamendi, kompany pokojni (7) sredina: fernando, sterling, gundogan, navas, de bruyne, delph, sane, silva, fernandinho, yaya (10) napad: nolito, aguero, iheanacho (3) Nisam ništa varao, čak sam uključio i naše pokojnike kompanija i delfa, te mučenog ilkaja. I ne zaboravite da klopova tkz. sirotinja obilčno igra u ritmu subota - subota, za razliku od nas bahatih milionera ^_^ Edited January 1, 2017 by Ruxin
Redoran Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Cirano može polagano da se seli na Tibet, fudbal više nema šta da mu ponudi posle ove štikle :hail: To po strani, primetno je podigao formu u prethodna dva meseca i više je nego upotrebljiv. Uz to je i Alexis mnogo opasniji kada je na krilu umesto da glumi neko mučeno sidro. Dobro izgleda Arsenal samo ih i dalje muči to jalovo obigravanje oko protivničkog gola koje najčešće rezultuje lošim nabacivanjem ili probijanjem do gol aut linije odakle se daje pas u ruke protivničkom golmanu odnosno u noge štoperu. Malo da smanje taj procenat lopti koje zavrću previše ispred ili previše iza napadača i biće najozbiljniji kandidati za drugo mesto.
ArleKino Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Alexis treba da igra centarfora protiv timova koji napadaju, Giroud se rodio za razbijanje bunkera. Prosle sezone je Giroud dao golcinu Palaceu, Ozil mu poslao centarsut k'o i Alexis danas, malo iza njega. Nakon ovog danas ce taj proslosezonski gol pamtiti samo par najzagrizenijih navijaca Arsenala.
Azdaja Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Čini mi se da su počeli da kapiraju pa su malo više pokušavali sa distance. Lukas počeo umjesto Oxa po desnom, sve mi se čini da i Wenger odustaje od njega polako. Danas ništa nije falilo bez mesuta, možda još malo da odmori od prehlade.
MancMellow Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Konacno da bar neko stavi malo sudije pod pritisak zbog sumanutog sudjenja Lee Mason has enjoyed a fine refereeing career but he is past his sell-by-date and his decision to disallow Zlatan Ibrahimovic’s effort against Middlesbrough was further proof that he should be removed from Premier League matches on a permanent basis.L He disallowed Ibrahimovic’s volleyed finish because he felt the Swede’s raised boot was dangerous, but I am convinced Lee simply guessed - and it was a call he got badly wrong. When he made contact with the ball Ibrahimovic was some distance from goalkeeper Víctor Valdés and posed no danger to his opponent. Somehow Mason and his assistant decided that was not the case, and I can completely understand why Jose Mourinho and his Manchester United players were furious. http://www.telegraph.co.uk/football/2017/01/01/leemason-must-demoted-disallowing-manchester-united-striker/
Recommended Posts