Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Samo da izrazim Pepu dobrodoslicu u 1 dogfight za top 4 

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sad će Ruxi da ti objasni kako nije na Klopove mišiće nego sve na Brodžersovu mudru kupovinu...

Sto mislim o Liverpulovim engleskim igracima vec sam sto puta rekao. Ne cjenim ih jbg. Ali, ne slazem se sa tobom u vezi jednog. Milner je top igrac. Stavi ga u spic ili na beka odradice dobro posao.

Posted (edited)

Ma dobar je meni Milner, odrađuje on posao, ali ključnu stvar koja je potrebna na tom mestu - brzinu, prodornost - prosto fizički više ne poseduje.

Štoper i krilo-napadač i to je to.

Zašto je štoper kritičan kad ova trojica igraju OK? Umesto Lucasa, da ima ko da popunjava broj za Liga kup?

Krilo-napadač svakako treba, troše se ova četvorica na tri i po pozicije ozbiljno. Mane je verovatno najteže nadoknadiv od njih. Ja onog Pulišića nisam gledao više od pola sata sve zajedno, jel' valja taj čemu?

Edited by Weenie Pooh
Posted

Ovaj Traore iz M'boroa, jelc danas igrao utakmicu života iili igra tako uvek? Legao bi Liverpoolu, kao dupe na nošu...

Posted

Firmimo, stuki, origi i ings, a igrate nominalno sa jednim špicem. Tanko™

Posted

Fale centralni vezni i napadac. Stoper se i moze pokrpiti...

Posted

Liverpulu može faliti eventualno samo jedno krilo, kod ostalog je pre problem da ih ima i suviše :fantom:

Posted

Ja sam odgledao par meceva Dortmunda i bas obratio paznju na tog Pulisica. Decko nije los i jeste taj tip koji bi se uklopio, brzanaz ima i dribling.

Sto se tice levog beka ja nisam zamisljao da ce Milner toliko igrati. Mislio sam protiv jacih i gostovanja (veci deo), a da ce Morena protiv ovih bunkerasa bar kuci forsirati. Zato je Milner istrosen.

Posted

Ovaj Traore iz M'boroa, jelc danas igrao utakmicu života iili igra tako uvek? Legao bi Liverpoolu, kao dupe na nošu...

Adama? Odličan je bio taj i protiv LFC (opet stradao Milner), dečko došao iz Barselone B, deluje prilično sirovo ali biće neki krilni Lukaku od njega. 

(Za razliku od Origija od koga nikad neće biti ništa osim levog smetala. Danas Mane kreće u kontru a ovaj mu iz sredine ulazi u liniju kretanja i navlači igrača :isuse: )

Posted

Firmimo, stuki, origi i ings, a igrate nominalno sa jednim špicem. Tanko™

Pričamo o sredini, ne o špicu, znači od tih se samo Firmino računa (plus Coutinho, Lallana, i Mane). Svima je zamena Can.

Ings je inače opet završio sezonu zbog povrede.

Posted

Visko bi dodao za tog Traorea da ima najvise uspesnih driblinga po utakmici u PL.

Ja mislim da nam fali takav tip krila, koji moze jedan na jedan nekog da probije. Znaci da bude vise kao Mane a manje kao ovi nasi Brazilci.

Lallani se smesi drugi Team of the Year, Visko ceni da je otkrovenje sezone. :)

Posted

Adama? Odličan je bio taj i protiv LFC (opet stradao Milner), dečko došao iz Barselone B, deluje prilično sirovo ali biće neki krilni Lukaku od njega.

(Za razliku od Origija od koga nikad neće biti ništa osim levog smetala. Danas Mane kreće u kontru a ovaj mu iz sredine ulazi u liniju kretanja i navlači igrača :isuse: )

Traore je danas driblao kako davno nisam video u PL...

Taman bi bio zamena na tim Mane/Firminho/Kutinho/Lalana pozicijama...

Posted (edited)

I ja bih voleo da vidim Adamu ali nisam čuo nijednu glasinu u tom smislu. Plus, uvek je moguće da ispadne novi Viktor Mozes, koji je svojevremeno trebalo da bude novi Toni Jeboa Obafemi Martins... pa je ipak završio kao novi Bane Ivanović.

Za Pulišića se, sa druge strane, dosta priča. Kao i za onog Iranca, on je pretpostavljam budžetska varijanta.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Traore izgleda kao running back, pre ce u SF nego ... salu na stranu i meni se svidja, nema sut ali da pretrci (sto zna) i asistira (sto moze bolje) sasvim dovoljno.

Posted

NIje to Traoreu prvi put da se iskaže ali Karanka iz jebem li ga kog razloga stalno secka sa njim, čitao sam komentare njihovih navijača koji kukaju zbog toga, pogotovo je to bio slučaj na početku prvenstva

isto je meni interesantan onaj Sakses iz Votforda nego što je momak povredjen pa ne igra

Mene lično nervira Staridz kod Liverpula, gledam onog Firmina koji prekopa teren kad izgubi loptu, ne sećam se da je on tolko trčao u Bundesu, neka me neko ispravi ako grešim ali ovo što vidim kod Klopa je totalno drugi igrač i ne samo on, cela ekipa je pod gasom osim primadone, dal je moguće da u takvoj paljevinskoj atmosferi i tebe ne ponese da daš više no inače

Uloga u Liverpulu mu se svela na to da udje na teren pri rezultatu 3:0 i onda mu se žuri da se što pre izvede aut

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...