Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

srecna nova godina!

CWHJBbAWsAAN0PP.png

pozz za racu i midleta!

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Viško je spram onog što je navijao za ManU bio milina za uši, bar dok sam gledao...

Posted

Ružna pobeda ali zasluženo. Vajnaldumu hvala za gol, ali mislim da je imao najviše pogrešnih dodavanja. Sad je najvažnije da se što bolje odmore, pa da nastavimo sa serijom.

Ne znam šta Uini toliko zamera Milneru, verovatno gleda objektivnije od mene, ali odličan je ako mene pitate.

Nije Vini objektivan, Vini gleda kako da uglavi Morena u tim, lozi se na te plave cigane sa iscepanim farkama :fantom:
Posted

Inace ne rekoh, ocajna utakmica. Vise sam ocekivao.

Posted

Moram pohvaliti Klopa. Mrzio sam ga zbog Dortmunda. Njih, Romu i Juve ne bih ni Murinju oprostio. Medjutim, lik ocigledno voli Majnc, Borusija mu je bila usputna stanica, radi top posao u Liverpulu i ono sto je najbitnije - lik je Njemac.

Kako je traLalalana skoro iz koljena izvukao centarsut za gol :Hail:

Ipak, Liverpul mi ima tanak sastav da bi sustigao Celsi. Pasce Celsi, mora, ali tesko ce to Liverpul iskoristiti.

Posted

Gledam kako da uglavim Morena u tim zato što Kloppova šklopocija žalosno zavisi od bekova, a mučeni Milner to prosto ne može da pruži. Da nudi ne znam kakvu sigurnost u odbrani pa ajde, ali defanzivno je sasvim prosečan. Danas se u drugom poluvremenu dosta popravio, u prvom mu je Rahitični bežao non-stop ali su saigrači pomagali pa je Viško trtljao kako je Milner uštopovao Sterlinga.

Nikad kraći highlights u PL nisam video, a nagledao sam se 0-0 utakmica. Can i Wijnaldum imaju svhru samo u ovakvom bunkerisanju, inače nikako.

Posted

Ipak, Liverpul mi ima tanak sastav da bi sustigao Celsi. Pasce Celsi, mora, ali tesko ce to Liverpul iskoristiti.

ovi si 100% u pravu.

Posted

Jedna od onih tekmi kad te dobiju jednim šutem u gol i sa 43% poseda lopte..... :dry:

Lep je autobus klopara postavio, ali ko tako igra protiv rivala doma, taj se baš i ne bori zaista za titulu. Pitajte murinjovce :fantom:

Posted

ovi si 100% u pravu.

Štoper i krilo-napadač i to je to.
Posted

Popisaču dogodine naš i vaš kadar, pa da vidimo tu tankoću na papiru. A mi ćemo još učestvovati u lš sve do maja :fantom:

Posted

ovi si 100% u pravu.

Ovo je sve na Klopove misice. Zato mu skidam kapu...

Posted

Razumem te, Vini, o cemu pricas. Razumem, ali se ne slazem. Kad budemo kupili beka koji zna da igra u oba pravca, onda nek skloni Milnera odatle.

Ne mozemo bez Coutinha :fantom:

Posted

Ovo je sve na Klopove misice. Zato mu skidam kapu...

Sad će Ruxi da ti objasni kako nije na Klopove mišiće nego sve na Brodžersovu mudru kupovinu...

Posted

Štoper i krilo-napadač i to je to.

Pa da. Treba da se pojacaju. Klopp je letos rekao da su manje aktivni zbog izostanka Evrope. Sledece bi stvarno trebali igrati, bar LE :), pa cemo videti.

Posted

Sad će Ruxi da ti objasni kako nije na Klopove mišiće nego sve na Brodžersovu mudru kupovinu...

Zapravo nema potrebe, kad više čak ni vini to ne pokušava da ospori jasno je da je ruxi davno objasnio™ :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...