radisa Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Viško je spram onog što je navijao za ManU bio milina za uši, bar dok sam gledao...
Kanzas siti zez Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Ružna pobeda ali zasluženo. Vajnaldumu hvala za gol, ali mislim da je imao najviše pogrešnih dodavanja. Sad je najvažnije da se što bolje odmore, pa da nastavimo sa serijom. Ne znam šta Uini toliko zamera Milneru, verovatno gleda objektivnije od mene, ali odličan je ako mene pitate. Nije Vini objektivan, Vini gleda kako da uglavi Morena u tim, lozi se na te plave cigane sa iscepanim farkama
radnik Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Inace ne rekoh, ocajna utakmica. Vise sam ocekivao.
MiddleClass Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Moram pohvaliti Klopa. Mrzio sam ga zbog Dortmunda. Njih, Romu i Juve ne bih ni Murinju oprostio. Medjutim, lik ocigledno voli Majnc, Borusija mu je bila usputna stanica, radi top posao u Liverpulu i ono sto je najbitnije - lik je Njemac. Kako je traLalalana skoro iz koljena izvukao centarsut za gol Ipak, Liverpul mi ima tanak sastav da bi sustigao Celsi. Pasce Celsi, mora, ali tesko ce to Liverpul iskoristiti.
Weenie Pooh Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Gledam kako da uglavim Morena u tim zato što Kloppova šklopocija žalosno zavisi od bekova, a mučeni Milner to prosto ne može da pruži. Da nudi ne znam kakvu sigurnost u odbrani pa ajde, ali defanzivno je sasvim prosečan. Danas se u drugom poluvremenu dosta popravio, u prvom mu je Rahitični bežao non-stop ali su saigrači pomagali pa je Viško trtljao kako je Milner uštopovao Sterlinga. Nikad kraći highlights u PL nisam video, a nagledao sam se 0-0 utakmica. Can i Wijnaldum imaju svhru samo u ovakvom bunkerisanju, inače nikako.
radnik Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Ipak, Liverpul mi ima tanak sastav da bi sustigao Celsi. Pasce Celsi, mora, ali tesko ce to Liverpul iskoristiti. ovi si 100% u pravu.
Pokojni Ruxin Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Jedna od onih tekmi kad te dobiju jednim šutem u gol i sa 43% poseda lopte..... Lep je autobus klopara postavio, ali ko tako igra protiv rivala doma, taj se baš i ne bori zaista za titulu. Pitajte murinjovce
copkillah Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 ovi si 100% u pravu.Štoper i krilo-napadač i to je to.
Pokojni Ruxin Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Popisaču dogodine naš i vaš kadar, pa da vidimo tu tankoću na papiru. A mi ćemo još učestvovati u lš sve do maja
MiddleClass Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 ovi si 100% u pravu. Ovo je sve na Klopove misice. Zato mu skidam kapu...
Kanzas siti zez Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Razumem te, Vini, o cemu pricas. Razumem, ali se ne slazem. Kad budemo kupili beka koji zna da igra u oba pravca, onda nek skloni Milnera odatle. Ne mozemo bez Coutinha
Weenie Pooh Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Ovo je sve na Klopove misice. Zato mu skidam kapu... Sad će Ruxi da ti objasni kako nije na Klopove mišiće nego sve na Brodžersovu mudru kupovinu...
radnik Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Štoper i krilo-napadač i to je to. Pa da. Treba da se pojacaju. Klopp je letos rekao da su manje aktivni zbog izostanka Evrope. Sledece bi stvarno trebali igrati, bar LE :), pa cemo videti.
Pokojni Ruxin Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Sad će Ruxi da ti objasni kako nije na Klopove mišiće nego sve na Brodžersovu mudru kupovinu... Zapravo nema potrebe, kad više čak ni vini to ne pokušava da ospori jasno je da je ruxi davno objasnio™
Recommended Posts