Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Što je prljav ovaj Fertongen, fuj. Sve najgore toteu dok god im je on neki qrac

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jebote koji sam maler, minut nije prošao otkad sam im poželio sve najgore... :isuse:

Postoji li neki način da unovčim ovaj talenat?

Posted

Liverpool are considering an ambitious bid for Arsenal’s Alex Oxlade-Chamberlain in the January transfer window. (Chris Bascombe)

Oxlade-Chamberlain would be expected to command a fee of between £20 m-£25 m, it is believed, with 1-year left on his deal. (Chris Bascombe)

eto transfer bombe  :fantom:

Posted

Jbt koliki roster treba švabi da se takmiči na jednom frontu?

A ja reko on skroman i fin, pravi igrače, veruje u trening, ne voli se razbacivati novcima...

Posted

eto transfer bombe  :fantom:

Novi Jermaine Pennant u najavi.

Posted

Jbt koliki roster treba švabi da se takmiči na jednom frontu?

A ja reko on skroman i fin, pravi igrače, veruje u trening, ne voli se razbacivati novcima...

Ima li neki smajli koji se krsti levom rukom i nogom? Ruxine druze, ne pricas o Mou, Arsenu, Pepu, Mazzarriju ili Hughesu koji su kombinovano potrosili pola milijarde, vec o coveku koji za nesto vise od godinu dana ima nula (0) ili oko nula potrosnje sve sa Grujom i bez minuta igre igraca koji je placen 17M funti, ne zbog povrede vec ne znam ni ja cega. Da pokaze da moze :)  Roster koji na pola utakmica ima na klupi Lucasa, Stewarta, Ejaria, A.Arrnolda, Woodburna ... a boga mi i Daniela Sturridga. I takvi bar egal sa ovim trosadzijama. Treba da dovedu nekoga jer krcag moze sad u januaru vrlo lako da se razbije ili do kraja sezone.

Ox neka dodje, kad vec nije Walcott. To je razlicit igrac od Firmina, Lallane, Coua, malo budalast, ali ima tempo, brzinu itd. Vise bih voleo onog Promesa, ali sa Istokom Liverpool ne zna da posluje. "Zivim" za dan kad ce potrositi ne 150 vec 100 miliona funti za rok, ali to sumnjam da cu docekati

Tako da Ox uz pravilan trening moze samo da napreduje, ti ex-s'otone igraci znaju gde im je krajnja sudbina :P

Posted

Jebo ga igrač koji igra napred... Škripi pozadi, on kupuje ofanzivnog igrača...

Daj, nek pita filijalu™ koliko košta ona zver pozadi, nek plati i zategne... Ima sasvim dovoljno napred da krpi....

Posted

Jebo ga igrač koji igra napred... Škripi pozadi, on kupuje ofanzivnog igrača...

Daj, nek pita filijalu™ koliko košta ona zver pozadi, nek plati i zategne... Ima sasvim dovoljno napred da krpi....

wishful thinking je da se pominju Ox i ostali dok se taj koga si pomenuo, završava.

Posted

slikao se Virdzil u dresu Sitija, duša me boli  <_<

3B9E884300000578-4064310-Virgil_van_Dijk

Posted

meni deluje da ima tri dresa na sebi :D

Posted (edited)

Kako bre ima napred dovoljno? Ako mu u prvoj postavi igraju Mane, Lallana, Coutinho i ispred njih Firmino, ko mu ostaje na klupi od ofanzivnih veznih? Niko, ali bukvalno niko! Na te četiri pozicije ima kao izmenu samo dva centarfora (Sturridge i Origi) i jednog defanzivnog veznog (Can), što znači da dolazi do pretumbacije čim prvi od startera ispadne. Videli smo na šta je ličio tim bez Coutinha, pa i bez Lallane. Neće bolje izgledati ni kad Mane ode na ACN, ni eventualno kad Firmino bude morao da pauzira. 

(Da ne pominjemo što je neka količina rotacije neophodna. On i u kupovima izvodi pola od ovih što igraju ligu jer rezervi bukvalno nema.)

Naravno, tanki su i pozadi. Evo kako izgleda drugih jedanaest: Karius - Arnold, Klavan, Lucas, Moreno - Can Grujić Ejaria - Sturridge Origi Woodburn. Taj tim bi se grčevito borio za opstanak. (Ingsa i Sakoa ni ne računam.)

@radisa

Edited by Weenie Pooh
Posted

Niko ne gleda Hullovo sabijanje Koemana?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...