Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Swansea mogu preuzeti Capello i Hiddink skupa, dok ne dovedu stopera koji ce raditi dobri dio posla Ashleya Williamsa, bice tesko biti gori od njih na tabeli.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Uuu kapelo i hidink, we're gonna party like it's 1999...ali odma da potpišu stama!

Kaže se brendan i pep arle, stigla nova vremena :p

Posted

Ovaj Višković je toliko zanimljiv i simpatičan i odlično poznaje fudbal...Jedan od najboljih naših komentatora uz Šarenca

(Del Pjer, 27. decembar 2016 20:31)

Samo za vinija -_-

Posted

Ali Visko i magnituda, mislim da mu je to omiljena rec bar 2016. Svuda je trpa. Slucajno sam gledao njegov izvestaj iz Londona, neki tenis turnir skoro sto je bio u O2 areni, a on na licu mesta. I hoce da predstavi kako je to veliki objekat: "necu setati da vidite jer me boli glava ... ups ... noge, ali i glava me boli. kad bi polegli ajfelov toranj u o2 arenu moze da stane ceo, eto pa zamislite kolika je to magnituda" :lolol:

samo ja nisam hejter, mogu da ga slusam i smeskam se.

Posted

Del Pjera nikad nisam gotivio, a sad znam i zašto -_-

Posted

Nije to Del Pjero, ovo je Del Pjer, Nolov pas. :fantom:

Posted

Uuu kapelo i hidink, we're gonna party like it's 1999...ali odma da potpišu stama!

Pa prosle sezone, dok smo se mi na nasem spratu tabele ibretili™ Leicesteru i nerazumijevanju Sekte™ za Lujinu genijalnost, Mr Hiddink je u podrumu vrijedno radio i spasavao buduceg prvaka od ispadanja. :fantom:

Posted

upravo je sa 50 skočila cena na 60m  :fantom:  tankeri strepite 

Posted

Odlično igra Sautempton.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...