Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Počinje!

Manchester United - Sunderland na SK1(HD), Arsenal - WBA na SK4, Chelsea - Bournemouth na SK5 i Leicester - Everton na SK6.

Edited by Jeremija
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Celsi i Vest Hem vode.

Mojes odoljeva na Starom Trafordu.

Posted

Užasno igramo danas, predlažem Murinju da odmah na početku drugog uvedemo Felainija i da bunarimo.  :fantom:

Posted (edited)

Užasno igramo danas, predlažem Murinju da odmah na početku drugog uvedemo Felainija i da bunarimo. :fantom:

Kao što rekoh, jalovi smo u napadu samo tako, još kada Ibra izađe na 15, 20m i ostavi 16erac da zuji prazan, deluje da nećemo gola videti nikad.

Edit: ili ćemo videti gola kad ja pritisnem send :D

Edited by Mil@n
Posted

Kao što rekoh, jalovi smo u napadu samo tako, još kada Ibra izađe na 15, 20m i ostavi 16erac da zuji prazan, deluje da nećemo gola videti nikad.

Sent from my Nexus 6P

Moraće Murinjo taj problem da rešava u naredna 2 prelazna roka, previše su nam spori napadači.

Posted

Super gol Blinda.

Perfektan prijem, svaka mu čast.

Sent from my Nexus 6P

Posted

Moraće Murinjo taj problem da rešava u naredna 2 prelazna roka, previše su nam spori napadači.

Mora vezni red više da se kreće i ubacuje iz drugog plana... U tom slučaju 1 napadač ne mora da bude (toliki) problem. Ako su statični, onda delujemo poprilično bezopasno. Uostalom, gol Blinda ide u prilog tome..

Sent from my Nexus 6P

Posted

Gledao bih Moyes Masterclass i trijumfalni preokret u drugom poluvremenu, ali ne mogu da podnesem Viškovog "Aničebija".

Posted

Valjda izdrzi Pulisara. Ars bez sanse u prvom.

Posted

Pogbu baš ne ide, mislim da bi nešto od ovoga i ja realno dao. :misko:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...