Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Jbte jel se zaboravili kako je ovaj branio euro, a nije kao da je tek tu krenuo u silaznu putanju

Edit - jedno vreme ga je pantilimon držao van tima :isuse:

Edited by Ruxin
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam u čemu je Claudio Bravo bolji od Harta, ali u branjenju sigurno nije.

Posted

Fali ovde na snimku kako pravi penal nad Runijem dvonožnim startom koji sudija nije svirao, i kako prima 3 od Čelzija iz 4 šuta u gol, i kako je obogaljio svog kapitena koji se vratio fudbalu posle godinu dana pauze.

Posted (edited)

Hart je prosjecan golman, klasican shot stopper i to je to. Takvih bukvalno ima na desetine po evropskim ligama. 

Sto doduse ne mjenja cinjenicu da je Bravo ove godine uzasan. Ali je generalno bolji golman od Harta. Nijedan ni drugi nisu kvalitet za City trenutno

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Šta je shot stopper, neko ko zaustavlja šuteve? Ako je tako, daj ga odma, bekova imamo dovoljno. Sve je više utakmica gde imaš 5-6 šuteva u okvir i 1-2 gola.

Posted

17 primljenih golova i 23 sejva do sada, otprilike šutneš ka Bravou i fifti-fifti su ti šanse.

Posted (edited)

Ova kompilacija na stranu, Bravo je zapravo dosta los shot stopper, sto je bilo najociglednije protiv Celzija, kad je Siti izgubio titulu, a on mogao da brani sva tri gola. Vilijanov gol je cist wtf, ono brani i golmani po ovim nasim livadama. Imao je jos takvih utakmica ove sezone. Hart mozda nije odlican u tome, ali je sigurno vrlo dobar, prosecan nije.

Razumem sta Pep zeli, ali u PL ce morati da ima golmana koji pre svega ume da brani, jer su mogucnosti za prosipanje bodova po tom osnovu povelike. Kad se podvuce crta, danas bi imao (dosta) vise bodova da mu je Hart golman, a ne vidim sta mu to Bravo dugorocno donosi. Za tu pas igru bi prvo morao da dovede u red stopere i vezne, nece mu Bravo nista pomoci u uspostavljanju sistema.

Edited by Malvo
Posted (edited)

I Bufon je klasican shot stopper.

Realno.

Kad se podvuce crta, danas bi imao (dosta) vise bodova da mu je Hart golman, a ne vidim sta mu to Bravo dugorocno donosi.

To, naravno, ne moze niko da tvrdi. Jednako legitimno bi se moglo reci da bi imao mnogo manje bodova. 

Hart je i ljetos za Englesku, i ove sezone za Torino imao gomilu kikseva [on je u sustini tome skloniji nego Bravo iako igra daleko manje rizicno]. I jedan i drugi su prosli svoj zenit. Ali Bravo se svakako daleko vise uklapa u profil koji Guardiola trazi. Ne vidim kako bi sa Hartom to izgledalo bolje, naprotiv.

I da ne zaboravimo, Hartova pozicija se klimala i kod Mancinija i kod Pellegrinija. Njih je na kraju ubjedio, Pepa nije. Po meni, greska nije bila prodaja Harta, daleko od toga, ali jeste dovodjenje Brava.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

meni je recimo interesantno to kako na ostrvu gde su centaršut, duge lopte, MO mnogih ekipa, kako nemaš golmana koji skuplja te lopte, evo gledam, jedino Kurtoa zna da pobere to i ne plaši se da izadje sa gol linije

recimo Forster je očajan na tom planu kao i mnogi drugi, Pikford i Hiton brane ko blesavi ali ne mrdaju sa linije

Posted

Forster se koliko sećam proslavio kad je igrajući za brendanovce poskidao barsi boga oca u lš. Bez da se pomerio pola metra od linije. Mislim da je zapravo dosta napredovao na tom planu. :D

Hvala gervasiusu što me odmenio u širenju zdravog razuma, već sam se bio umorio :Hail::fantom:

A siti je još na leto nešto zakomplikovao nešto sa ruljijem (kupili ga, pozajmili nazad u sosijedad ali ovi moraju da ga otkupe na zimu, s tim što siti onda ima klauzulu da ga vrati), što će reći da pepara od starta zna da je bravo najpre quick fix

Posted

ne znam kakav je bio u Setliku ali Sautempton gledam gotovo svaku utakmicu i tu je utaban na liniju, ono ne kažem ja bukvalno da se ne pomera ali očigledna je razlika izmedju njegovog ponašanja i onog što Kurtoa pokazuje, s tim da je i on imao problema malo na tom planu kad je stigo, bilo je tu nesigurnosti ali evo u ovom periodu kad je Čelzi vezao 10tak pobeda imao je sigurno isto toliko čišćenja 

možda to i ne izgleda kao bitan faktor ali u premu je baš gomila golova mogla da se spreči da golmani nisu tolko ograničeni

pa i DDG koji verovatno drži najbolju formu već par godina, izletanja su mi najslabija karika 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...