Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

^ I da, jedno kratko vreme sam bio u zabludi povodom toga (da postoje magicni sistemi i specijalni treneri).

Edited by IndridCold
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne vidim ni ja da je manje prilagodljiv od Murinja. Recimo Anceloti je dosta prilagodljiv i ume bolje od obojice da postavi tim sa onim cime raspolaze. (On opet ima neke druge nedostatke, ne postoji savrsen trener.)

Pep... Drago mi je da je on uvek isticao da su za sve njegove uspehe na prvom mestu zasluzni fenomenalni fudbaleri koje je imao srecu da trenira. Mislim da je to jedna velika fudbalska istina i mislim da ne postoje ni magicni treneri ni magicni sistemi.

Slažem se sve.

Ali postoje gori i bolji treneri, evo pitaj manca :fantom:

Posted

Slažem se sve.

Slažem se sve.

jebo trenere, traže se menadžeri

Posted (edited)

možemo li nekako da se dogovorimo da Pep gaji i dalje taj stil igre samo bez Virdzila najvećeg  :ziga:

hvala  :fantom:

vidim  već se puca sa nekim početnim cenama od 50m funti

Edited by jiraiya
Posted

Slažem se sve.

+1, a postoje i potpune neznalice. Samo savrseni ne postoje.

Posted

jebo trenere

Prijavite ga klopu! :mad:

možemo li nekako da se dogovorimo da Pep gaji i dalje taj stil igre samo bez Virdzila najvećeg :ziga:

hvala :fantom:

vidim se već puca sa nekim početnim cenama od 50m funti

Da znaš da može vvd, solidna ideja :fantom:

Posted

Ne postoji nikakva vizija, ideja, strategija u kojoj jebeni Klaudio Bravo ima prednost nad Hartom. To je samo fetis i nista drugo. Konte apruvs.

Posted

Da se Raksin malo ponada, Kutinjo i Matip verovatno ne igraju protiv Sitija.

Posted

Do tada bi mogao i jedno tri utakmice da odigra. Ili dve ako je Klop pametan.

Posted (edited)

Ne postoji nikakva vizija, ideja, strategija u kojoj jebeni Klaudio Bravo ima prednost nad Hartom. To je samo fetis i nista drugo. Konte apruvs.

Nije poenta da imaš golmana koji će da preševa petoricu i zabije, nego pep smatra da jeste toliko bitno za kontrolu poseda da golman uvek bude legitimna opcija za pas. Znači da ume da primi i preda bez frke i panike u najmanju ruku.

Na stranu što hart nije ni približno toliko dobar golman koliko ga sad pravite, niti je bravo toliko loš (zapravo je daleko od lošeg)

Edited by Ruxin
Posted

Nije poenta da imaš golmana koji će da preševa petoricu i zabije, nego pep smatra da jeste toliko bitno za kontrolu poseda da golman uvek bude legitimna opcija za pas. Znači da ume da primi i preda bez frke i panike u najmanju ruku.

Na stranu što hart nije ni približno toliko dobar golman koliko ga sad pravite, niti je bravo toliko loš (zapravo je daleko od lošeg)

https://www.youtube.com/watch?v=HWLLFtIRZs0

Posted (edited)

Ne znam šta da ti kažem, odavno sam napisao da je cena toga par gluposti godišnje i u idealnim uslovima (guglaj tako i nojera i ter stegena). A ovo nisu idealni uslovi, nego nov golman u novoj ligi kod novog trenera koji ih tek uči sistemu™

Pep očigledno smatra da tu cenu vredi platiti. Ja se slažem sa njim pošto se obično bolje razume u fudbal :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Ne vidim kako je on bolji od Harta, da ga jebeš. Ako ništa drugo, nije anglosaksonac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...