Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Jebo vas Klopp, ja okačio jenosamdevetci Rijanu a vi je zatrpavate bezveznim tekstualnim postovima, propustiće čovek :mad:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa kad Drake simbolizuje Davida Luiza a RiRi Kontea.

Posted (edited)

Oprezno vini

Jedno je kačiti dupeta i siseta na onom topicu koji služi da ispratimo el klasiko sa 4 posta godišnje i zajebavamo maja sa 444, a skroz drugo ovde gde se okuplja elita forumske fudbalske misli -_-

Edited by Ruxin
Posted

Naprotiv, tamo je otelotvorenje umetnosti zvano Šakira izazvalo problem. Dočim ovaj prosvećeni topić istu muzu sadrži već na prvoj strani, kada nam je pomogla da se oporavimo od slike Specijalnog - i nikom ništa. Britannia rules the waves!

(Rihannu kačim samo onako usput, nisam neki ljubitelj ali znam da najglasniji Čelsijevac jeste.)

Posted (edited)

dok recimo Pep pokušava da adaptira tim sebi i od tamo nekog Fernanda i Fernandinja napravi nove Ćavija i Inijestu, što se neće desiti nikad.

Zaboravih da se osvrnem na ovo 1 klasično nemanje pojma. :dry:

Pep, opet ponavljam, ima svoj stil fudbala. Kad dovedeš pepa znaš šta dobijaš, i on je uvek jasno naglašavao da od svog stila nikad neće odstupiti pa makar propo, a kome se ne sviđa nek si nađe nekog žozea. To podrazumeva da pepovi sistemi zahtevaju određeni tip igrača (znači da recimo mangala prosto ne može da igra štopera, niti hart da brani koliko god se nekom ne sviđalo), ali van toga ako neko voli da eksperimentiše, igra se taktikama i prilagođava onom što trenutno ima to je pep.

Jel ljudi stvarno misle da on ceo život samo prepisuje templejt iz barse? Meni se čini da je osnovna ideja sitija nekih 4-1-4-1 sa brzim i probojnim krilima koja daju širinu i dvojicom centralnih veznih koji se konstantno ubacuju iz drugog plana. To nema mnogo veze sa barsinih 4-3-3 i krilnim špicevima koji ulaze u sredinu dok bekovi daju širinu, osim što je pepara zadržao karakterisičnu seksoću. Bajern da ne spominjem, tu mu bilo dosadno pa menjao svake nedelje.

Edited by Ruxin
Posted (edited)

U pravu si do neke mere, ali templejt nema veze samo sa nominalnim rasporedom igraca na terenu, vec ima veze i upravo sa stilom: karakteristicne  instrukcije igracima, posession football, visoka odbrana, zonski presing, itd. Ti kazes "nije to isti templejt, to je karakteristicni stil", a u stvari oni koji pominju templejt misle na isto to sto ti mislis.

Edited by IndridCold
Posted (edited)

Pa čovek gaji svoj stil fudbala (tj krojfov jel), a u okviru njega su varijacije beskonačne. Ne vidim kako ga to čini manje prilagodljivim od murinja, koje prilično ceo život igra ili istih 4-2-3-1 ili parkira autobus. :fantom:

Edited by Ruxin
Posted (edited)

A ako nastavimo tom logikom bi mogli otpisati sve pratioce totalnog fudbala, pošto obično nemaju običaj da igraju gađanje felainija u glavu kad promene klub. Čak i boga svih fudbalskih hipstera ovog sveta, 1 bielsu -_-

Edited by Ruxin
Posted

Nije los Pep, ali bolji su mi i Zeman i Bijelsa.

Posted (edited)

Pa čovek gaji svoj stil fudbala (tj krojfov jel), a u okviru njega su varijacije beskonačne. Ne vidim kako ga to čini manje prilagodljivim od murinja, koje prilično ceo život igra ili istih 4-2-3-1 ili parkira autobus. :fantom:

Drugim recima ima i Plan B

Pep je LvG za bogate

Edited by MancMellow
Posted (edited)

Drugim recima ima i Plan B

Ako hoćeš može i tako, ali i dalje je podjednako predvid

a) autobus

b) if all else fails pokušajte da igrate neki fudbal pa pomoz bog

:fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Ne vidim ni ja da je manje prilagodljiv od Murinja. Recimo Anceloti je dosta prilagodljiv i ume bolje od obojice da postavi tim sa onim cime raspolaze. (On opet ima neke druge nedostatke, ne postoji savrsen trener.)

Pep... Drago mi je da je on uvek isticao da su za sve njegove uspehe na prvom mestu zasluzni fenomenalni fudbaleri koje je imao srecu da trenira. Mislim da je to jedna velika fudbalska istina i mislim da ne postoje ni magicni treneri ni magicni sistemi.

Posted

1) autobus

2) if all else fails pokušajte da igrate neki fudbal pa pomoz bog

3) bog pomaže

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...