Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nije Grižman loše rešenje ako je umesto Runija, a ne bude igrao klasičnu 10-ku, već više second strikera. A i bolje da se polako navikavaš, previše oko toga ima dima, da ne bi bilo i vatre.

Posted

Kad se Ibra povuce, a on predje u spic Junajted ce biti efikasan kao ekipe iz francuske trece lige.

Posted

To bih i ja mogao da treniram...

+1 što uopšte plaćaju specijalnog?

Kakav je to prevarant.

Posted (edited)

Ja ovo podržavam. Žoze dovedi im bejla, i nejmara, i modrića, i milera....ma sveeee

Jer što više ulažeš to je izostanak rezultata smešniji  -_-

Edited by Ruxin
Posted

korporacija iz mancestera dovodi lindelofa za 42 miliona funti? lindelof? 42? miliona?

Posted

Ma izvlači im žoze pare preko mendeša, bog :D

Posted

korporacija iz mancestera dovodi lindelofa za 42 miliona funti? lindelof? 42? miliona?

Funta je pala, nije to puno.

Posted

Kad se Ibra povuce, a on predje u spic Junajted ce biti efikasan kao ekipe iz francuske trece lige.

Što si na kraj srca? Možda dovedu nekog ozbiljnog trenera do tada...

Posted

Ko, menadžment junajteda? :lol:

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-news-jose-mourinho-remain-manager-next-10-years-a7487981.html

Edit - jbte šta bih dao za neko skoro produženje od jedno 8 godina, kao njuka i pardju. Ajde deda mraze, ništa mi više ne treba od fudbala ove godine -_-

Nemoj previše da se nadaš. U Londonu i Madridu nije izdržao duže od tri godine, ali će zato u Mančesteru?

Posted

Pa neće, zato i navijam za novi dugoiročni ugovor što pre :fantom:

Posted

Pa ono, najzad je omatorio pronašao obećanu zemlju, može da se skrasi, pusti korene. Još ako bi se desilo da nekim čudom uzme koju titulu svojim timom od tristašesto milijardi dolara, ih. Može najzad da izađe iz hotela i odluči se za kupovinu nekretnine na prestižnom severozapadu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...