Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sto je 8 minuta produzio? Da nije SAF prosao pored Gudisona?

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lucas da sacuva pobedu :isuse:

Svako ima svog Felainija... :fantom:

Posted

Ovoga puta pravda je zadovoljena...

Barkli seljacina.

Posted

Btw kad već nećete vi

Hvala sitiju i johnu što videšmo golove na ovoj mučenoj tekmi :Hail:

Posted

Ja prvi put čujem da neko unapređuje igrače na treningu, svaka čast. Zato i jes inovator, a ne neko ko se eto tako hipsterski proserava :fantom:

?

Posted

Kuman propo.

Bitna pobeda za crvene skausere

Posted

Treba nam vise ovakvih ludih crnaca poput Manea :ziga:

Posted (edited)

?

Pa glupa je priča, i vuče mi na taj hipsterski osećaj superiornosti. Meni ne trebaju veliki transferi, ja sam iznad toga, idi begaj...

Niti je jedini kod koga igrači napreduju na treningu, niti ga je ta odbojnost ka trošenju novaca sprečila da plati 1 vajnalduma 25 ili koliko već miliona, recimo

Edited by Ruxin
Posted

Sto je 8 minuta produzio? Da nije SAF prosao pored Gudisona?

Ako ne zezaš, golman Evertona se povredio, plus je bila frka kada je Barkli probao da slomi nogu Hedersonu...

Realno je produžio...

Posted

Svako ima svog Felainija... :fantom:

+1  podsetio me na Mou-a. :)

Za ovake meceve treba ti igrac WC, da resi jednim potezom. Sturridge.

Posted (edited)

Pa glupa je priča, i vuče mi na taj hipsterski osećaj superiornosti. Meni ne trebaju veliki transferi, ja sam iznad toga, idi begaj...

Niti je jedini kod koga igrači napreduju na treningu, niti ga je ta odbojnost ka trošenju novaca nije sprečila da plati 1 vajnalduma 25 ili koliko već miliona, recimo

E daj ne lupaj. Ako on sa nula potrosenih net funata zavrsi iznad oba kluba koji su potrosili 150 miliona to je dokaz da zna sta radi Edited by MancMellow
Posted

Ako ne zezaš, golman Evertona se povredio, plus je bila frka kada je Barkli probao da slomi nogu Hedersonu...

Realno je produžio...

Nisam gledao, a na flashscore ne daju tako detaljno. Zahvaljujem...

Posted

Niti je jedini kod koga igrači napreduju na treningu, niti ga je ta odbojnost ka trošenju novaca nije sprečila da plati 1 vajnalduma 25 ili koliko već miliona, recimo

Pa i ja se slazem s tobom, zato sam ono ironicno napisao.

Posted

Pa naravno da nije jedini i normalno da igraci napreduju na treningu. On je to vise novinarima rekao jer ga stvarno smaraju sa transferima. Da ih skine sa ...

Posted

E daj ne lupaj. Ako on sa nula potrosenih net funata zavrsi iznad oba kluba koji su potrosili 150 miliona to je dokaz da zna sta radi

To je pre svega dokaz da je brendan znao šta radi kad je trošio pare od sukija. :fantom:

Mislim mogu ja da se složim da današnjem fudbalu fali malo više strpljenja. Za igrače, za trenere, za sve...ali "ja ne verujem u transfere nego u trening" je i dalje dosta pretenciozan način da se to kaže

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...