MiddleClass Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Sto je 8 minuta produzio? Da nije SAF prosao pored Gudisona?
MiddleClass Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Lucas da sacuva pobedu Svako ima svog Felainija...
Milošica Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ovoga puta pravda je zadovoljena... Barkli seljacina.
Pokojni Ruxin Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Btw kad već nećete vi Hvala sitiju i johnu što videšmo golove na ovoj mučenoj tekmi
Meazza Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ja prvi put čujem da neko unapređuje igrače na treningu, svaka čast. Zato i jes inovator, a ne neko ko se eto tako hipsterski proserava ?
MancMellow Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Kuman propo. Bitna pobeda za crvene skausere
Kanzas siti zez Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Treba nam vise ovakvih ludih crnaca poput Manea :ziga:
Pokojni Ruxin Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 (edited) ?Pa glupa je priča, i vuče mi na taj hipsterski osećaj superiornosti. Meni ne trebaju veliki transferi, ja sam iznad toga, idi begaj... Niti je jedini kod koga igrači napreduju na treningu, niti ga je ta odbojnost ka trošenju novaca sprečila da plati 1 vajnalduma 25 ili koliko već miliona, recimo Edited December 19, 2016 by Ruxin
radisa Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Sto je 8 minuta produzio? Da nije SAF prosao pored Gudisona?Ako ne zezaš, golman Evertona se povredio, plus je bila frka kada je Barkli probao da slomi nogu Hedersonu... Realno je produžio...
radnik Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Svako ima svog Felainija... +1 podsetio me na Mou-a. :) Za ovake meceve treba ti igrac WC, da resi jednim potezom. Sturridge.
MancMellow Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 (edited) Pa glupa je priča, i vuče mi na taj hipsterski osećaj superiornosti. Meni ne trebaju veliki transferi, ja sam iznad toga, idi begaj... Niti je jedini kod koga igrači napreduju na treningu, niti ga je ta odbojnost ka trošenju novaca nije sprečila da plati 1 vajnalduma 25 ili koliko već miliona, recimo E daj ne lupaj. Ako on sa nula potrosenih net funata zavrsi iznad oba kluba koji su potrosili 150 miliona to je dokaz da zna sta radi Edited December 19, 2016 by MancMellow
MiddleClass Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ako ne zezaš, golman Evertona se povredio, plus je bila frka kada je Barkli probao da slomi nogu Hedersonu... Realno je produžio... Nisam gledao, a na flashscore ne daju tako detaljno. Zahvaljujem...
Meazza Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Pa glupa je priča, i vuče mi na taj hipsterski osećaj superiornosti. Meni ne trebaju veliki transferi, ja sam iznad toga, idi begaj... Niti je jedini kod koga igrači napreduju na treningu, niti ga je ta odbojnost ka trošenju novaca nije sprečila da plati 1 vajnalduma 25 ili koliko već miliona, recimo Pa i ja se slazem s tobom, zato sam ono ironicno napisao.
radnik Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Pa naravno da nije jedini i normalno da igraci napreduju na treningu. On je to vise novinarima rekao jer ga stvarno smaraju sa transferima. Da ih skine sa ...
Pokojni Ruxin Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 E daj ne lupaj. Ako on sa nula potrosenih net funata zavrsi iznad oba kluba koji su potrosili 150 miliona to je dokaz da zna sta radi To je pre svega dokaz da je brendan znao šta radi kad je trošio pare od sukija. Mislim mogu ja da se složim da današnjem fudbalu fali malo više strpljenja. Za igrače, za trenere, za sve...ali "ja ne verujem u transfere nego u trening" je i dalje dosta pretenciozan način da se to kaže
Recommended Posts