Pokojni Ruxin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Dobar je mali, biće sterlinga od njega kad poraste Edited December 18, 2016 by Ruxin
Jeremija Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Slavilo se sinoc do jutra, a? Sto neuspesne ere? Ma jok, nisam ništa ni pio (ako se ne računa koka kola sa limetom), nego sam se vucarao, a posle morao mnogo da radim, što nije dobro u mojim godinama. :D Što se tiče Arsena. da se povukao 2004. ili 2005. kad ste nas pobedili u FA kupu, bio bi upamćen kao najveći menadzer Arsenala ikada. Ovako, period posle toga ostaće upamćen više po nepotrebnim prodajama igrača, ne kupovinom adekvatnih zamena, i generalno neuspehom u PL i CL.
ArleKino Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Što se tiče Arsena. da se povukao 2004. ili 2005. kad ste nas pobedili u FA kupu, bio bi upamćen kao najveći menadzer Arsenala ikada. Ovako, period posle toga ostaće upamćen više po nepotrebnim prodajama igrača, ne kupovinom adekvatnih zamena, i generalno neuspehom u PL i CL. :isuse:
Kanzas siti zez Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 covek im je napravio stadion, i za to vreme bio konkurentan na najvisem nivou. Da ne pominjemo trofeje koje im je doneo u prvoj fazi karijere. Napravio je "Nepobedive". A njegov naslednik ce preuzeti klub u mnogo boljem stanju nego sto je taj klub bio pre dolaska Wengera.
Pokojni Ruxin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Gde može venger da bude upamćen kao bilo šta drugo do legenda i ikona arsenala
ArleKino Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 covek im je napravio stadion, i za to vreme bio konkurentan na najvisem nivou. Da ne pominjemo trofeje koje im je doneo u prvoj fazi karijere. Napravio je "Nepobedive". A njegov naslednik ce preuzeti klub u mnogo boljem stanju nego sto je taj klub bio pre dolaska Wengera. To je otprilike to. Mislim, tri titule, šest kupova, šest superkupova, konstantno igranje Lige prvaka, napravljen stadion sve igrajući sa Djouroum, Eboueom, Denilsonom i drugim Almunijama... Ali treba da ide. Stvarno treba da ide.
Cane Vukic Prebranac Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Gde može venger da bude upamćen kao bilo šta drugo do legenda i ikona arsenala Ali treba da ide. Stvarno treba da ide. +100
Jeremija Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Padaju veoma ružne reči na jednom od najvećih ( i najstarijih) Arsenalovih foruma - http://www.onlinegooner.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=34817&start=27360 Edited December 18, 2016 by Jeremija
MocaVukotic Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 arse kao klub je potpuno izmenio fizionomiju pod wengerom. od nekad najčvršće (po mnogima i najprljavije) ekipe u engleskoj, s kojom niko ne sme da se zajebava, došli su do toga da im tim najčešće čini grupa svilenih, pičkastih umetnika, previđajući pri tom da fudbal nije umetnost. može donekle i na znanje, al odnekle mora i na tuču. da može i jedno i drugo, dokaz je generacija s okreta vekova. wenger je odlično radio overall, ali bojim se da je trebao da ode još pre 5-6 godina.
Pokojni Ruxin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Btw što su mediji ovako šokirani što je runi odveo klinca u siti? Pa čovek se bavi jebenim fudbalom, on makar zna u kom pravcu vetar duva A i nije toliko lud da prepusti jadno dete murinjovcima jbte Edited December 18, 2016 by Ruxin
ArleKino Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Btw što su mediji ovako šokirani što je runi odveo klinca u siti? Pa čovek se bavi jebenim fudbalom, on makar zna u kom pravcu vetar duva A i nije toliko lud da prepusti jadno dete murinjovcima jbte Koliko znam, većina ex-Unitedovih igrača bira Cityjevu akademiju. I malac od Andyja Colea je (bio) tamo, ako se ne varam. Elem, Arsene rekao: "Enough is enough", ali, nažalost, nije dodao: "I won't be at Arsenal next season" nego da mu je više pun kurac sudija što je OK.
Pokojni Ruxin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) Meni pun kurac sudija još od kad ste igrali protiv brnlija™ :( Edited December 18, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Koliko znam, većina ex-Unitedovih igrača bira Cityjevu akademiju. I malac od Andyja Colea je (bio) tamo, ako se ne varam. E ovo je smesnije i od ovih "regularnih" golova veceras :D Glede Vengera-ma taj covek nije ni u 50 trenera.
Pokojni Ruxin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Rispekt džone, veći si stručnjak po pitanju fudbala na teritoriji grada mančestera od kapitena ti
radnik Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 I Gerrardov sestric je u toj Cityjevoj akademiji, navodno najbolji uslovi.
Recommended Posts