Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja prespavao. Sad mi se nešto i ne gleda snimak, kaže Echo da su svi bedno odigrali osim Milnera koji je (naravno) izigravao desnog beka :isuse:

Drugo nisam gledao a u prvom jesu igrali nikako. Milner mora u 11 ove sezone ako misle da naprave nešto. Kakav kurac Hendo

Sent from my D2403 using Tapatalk

Grujić ima potres mozga izgleda :(

Jurgen Klopp was concerned: “He can’t remember anything. That’s not too cool for a young boy in this situation.

Prvo ga Traore nabo čelenkom u slepoočnicu, onda Gruja u padu overio potiljkom ledinu, možda i dvaput, uz odbitak... Mene zabolela glava od gledanja :o

Nije to EPL, retko se viđaju takvi udarci glavom u glavu sa protivnikom u zaletu. Čudo bi bilo da mu nije ništa kako ga je odvalio.

https://www.youtube.com/watch?v=V6appdrvZds

Pre povrede, odigrao je katastrofalno. Cela sredina LFC se mučila jer je Conte izdrilovao CFC dosta dobro za ovaj period priprema, ali on je bio možda i najgori na terenu. Stalno se nalazio u gužvi, često na smetnji saigračima iz prednje linije koji su se vraćali da prime loptu umesto njega, tu se baš osetio manjak pokretljivosti. I kad bi mu nekako zapala lopta, nije znao šta bi s njom.

Za gol i nije toliko kriv, pratio je Matića koji je pobegao u stranu, on ga s pravom pustio i krenuo da izbije loptu, ali Cahill je bio u naletu i imao prednost. Ne znam ko je Cahilla trebalo da pokriva, ali nije Grujić.

ponudili smo valjda 45 miliona eura za koulibaliya. napoli ne zeli da ga proda.

navodno valencia stavila cenu od 25 miliona eura za mustafija.

to su nam dve glavne mete za mesto stopera.

sto se tice utakmice mislio sam da igraju dan kasnije. po flashcorovoj formaciji rlc je igrao napadaca a traore iza njega? jes da je conte rekao da ce rlc igrati malo vise ispred ali nisam mislio da ce ga koristiti skroz kao napadaca. nego ono sto je vaznije, dobro izgledamo pozadi, da smo dosta cvrsti i da ce nam to opet biti glavna karakteristika. nadam se da cemo opet biti boring chelsea sa 1-0 pobedama.

aina mora iskoristiti ovu sansu sto mu je ukazana jer nisam siguran da ce je opet imati. kako citam igra sasvim dobro, bolje nego baba prosle godine. 

Nije bio loš Loftus-Cheek, bolje mu ide na CF nego Liverpulovom četvrtom golmanu -_- Najopasnije je ipak delovao Moses, dakle prava prijateljska. Conte se očekivano nadovezuje na Mourinha, dosta se disciplinovano svi kreću u odbrani i pritiskaju, ne visoko ali tu oko centra gde je najlakše napraviti gužvu. Sa loptom nisu baš bili impresivni, ali rano je za to.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...