Kanzas siti zez Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Mi smo sinoc odigrali mozda i najbolju partiju u sezoni, nijednog trenutka Boro nije delovao kao tim koji moze da nam zapreti. Jos uvek mi je misterija Wijnaldum, ne znamsta je njegov posao. Sinoc je igrao ofanzivnije od Lallane i opet je bio neprimetan na oba dela terena. Lallana pre njega stigne i ispred protivnickog gola da da gol, i ispred svog da izblokira sut, Wijnalduma nema ni u kadru tad. Inace, ako Lallana pokaze da moze da igra i ovu defanzivniju poziciju onda pojacanje za prvu postavu treba traziti bas na toj poziciji ofanzivnog veznog. Ili Cou da uskoci tu, ali nisam siguran da on moze trkacki to da isprati. Nego, kad smo vec kod Coua je l' dolazio Indrid da pita kako smo igrali bez njega?
Jeremija Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) Si video onaj dribling po desnoj strani pred kraj kad je samo krenuo pravo sa loptom koja se, jel, samo odbila od odbrambenog igrača. :D Bili smo solidni sinoć, samo meni ova taktika ne fercera protiv jakih (pa i bilo kakvih) odbrana, što uostalom naša (ne)efikasnost i govori.. Ibra je mnogo usamljen u 16, a sa obzirom da često voli da i izađe po loptu, realno je napadačkih opcija jako malo. Sinoć smo u početku bili jako loši i grešili u pasovima i elementarnim stvarima (prvi put da mogu da se složim da je Pog bio loš u tom startu), ali posle gol i asist i skoro 11k pretrčanih, izvadio se. Inače, meni mnogo zanimljivije da pratim ovako kada se čupamo i mučimo. Na tu situaciju sam i mislio, ono da izleti sa terena sa loptom je već postala uobičajena praksa. :D Edited December 15, 2016 by Jeremija
Weenie Pooh Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Mi smo sinoc odigrali mozda i najbolju partiju u sezoni, nijednog trenutka Boro nije delovao kao tim koji moze da nam zapreti. Jos uvek mi je misterija Wijnaldum, ne znamsta je njegov posao. Sinoc je igrao ofanzivnije od Lallane i opet je bio neprimetan na oba dela terena. Lallana pre njega stigne i ispred protivnickog gola da da gol, i ispred svog da izblokira sut, Wijnalduma nema ni u kadru tad. Boro nije delovao kao tim koji može da zapreti nekome cele sezone. Osim mučenom Pepu naravno :( a i tada je De Roon bio potpuno zblanut posle postignutog gola ("I never score!") Liverpul je odigrao odlično drugo poluvreme ali je u prvom opet bilo dosta mrljavljenja i preoprezne pas igre oko bunkera. Nije prvi put da ih Klopp na poluvremenu malo pusti s lanca. Lallana i Wijnaldum teoretski igraju u istoj liniji, tu je samo Henderson povučen na poziciju Xabi Alonso. Čemu služi Wijnaldum protiv postavljene odbrane i dalje je velika misterija, sumnjam da ćemo ikad dobiti odgovor. Biće još seksije kad u tu sredinu uskoči njegov blizanac Can, a Lallana se preseli na desno krilo umesto Manea
Kanzas siti zez Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Nadam se da taj film necemo ponovo gledati, a za to je potrebno da Origi ostane u ovoj formi, ili da Studge ozivi. U sledecem kolu derbi Mersisajda i City vs Arsenal, kao da je Roman birao raspored. Mogao bi Chelsea dosta da pobedne prvom pratiocu. Sad sam tek video gol Evertona protiv Arsenala. Da sam Ozilov saigrac isutirao bih ga u svlacionici. Sisa.
Weenie Pooh Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Kako misliš Origi ili Studge, ja i računam na nekog centarfora. Onda Firmino levo, Mane ode na ACN pa mora Lallana desno, i ostaju centralno Hendo, Wijnaldum, Can. Nema ko da uskoči sa klupe, eventualno Moreno na levo krilo. Ili Lucas, jbt. Sve jedan scenario gori od drugog.
Kanzas siti zez Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Cou je dao neku izjavu da ocekuju da ce biti potpuno spreman za derbi sa Ruxinom. Ne znam kad tacno Manulac ide u Afriku, ali ne deluje da cemo biti dugo bez obojice cak i da Cou ne bude spreman kad se ocekuje.
radnik Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Menea neće biti za utd 15.01. po sledeća 4 ligaša meča. Vratiće se Cou do tada. Nego pročitah zanimljivu statistiku kad igraju sva 4 napred Cou, Firmino, Lallana i Mane Liverpool osvaja 2.6 bodova to je valjda 8-2-0, ako fali bilo ko od njih osvaja 1.33 boda 2-2-2.
jiraiya Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Ipak i Arsenal u igri za Drekslera, piše RMC da Ozil forsira taj transfer
John Coltrane Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Preterujete za Rashforda, oladite malo.
MiddleClass Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 (edited) Murinjo dao sinocnjem sudiji vote of confidence. Edited December 15, 2016 by MiddleClass
Jeremija Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Nije lepo videti kako povrede unište igraču karijeru.
jiraiya Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Zbilja ne znam koga bi mogo Pep onda da kupi a trošiće sigurno SIti sad.... ovo baš otvara provaliju kod njih no jbg, valjda su bili svesni rizika zato mi nije bilo jasno to što su forsirali čak tri igrača na poziciji krila, ajde da ne mogu da dovedu nekog pa da razumem ali ispunili bi Pepu šeici svaku želju Vidim da MEN pominje Kokea iz AM ali to bi baš papreno bilo a pisao je onaj duncan castles da su mu odobrili čak 100m samo za bekove
copkillah Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Gundogan ligamenti koleni tuga. doduše tu je Jaja
MiddleClass Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Fernando, mali Fernando... ma imaju oni veznih dosta...
Recommended Posts