Pokojni Ruxin Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) nevera da sam gledao 45' premijer lige Kakvu nam antipropagandu pravi žoze Aman ljudi ne gledajte prokleti junajted, ne gledamo ni mi, to nije pravi reprezent engleskog fudbala. Tačnije fudbala generalno, ako ćemo precizno Edited December 14, 2016 by Ruxin
crtamOrasi Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Ja lepo napisao da se vratija sterling, džabe si se nervirao kad je od samog starta bilo rezultatski skroz izvesno Ko kaze da sam se nervirao, sve sam gledao na lajvskoru
Pokojni Ruxin Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Ko kaze da sam se nervirao, sve sam gledao na lajvskoru Šta kaže, ko je asistirao za drugi gol? Pitam za indrid
Weenie Pooh Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Hrabra prognoza. Eeee 35 godina lik ima... On rođen u julu '81. a mlađahni Zlatan tek u oktobru, nije ni čudo da mu se izmigoljio kao Pipo Inzagi.
ArleKino Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 Inače se povredio i gundogan na svu muku, suspenzije i inherentnu tankoću kadra... pep je tačno čarobnjak ako uzme bilo kakve bodove u decembru Rutinski dobijamo 3:0 u nedjelju. Alexis 2 i Walcott.
Bustin Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Otkud nije i ovo ponistio?! Sent from my iPhone using Tapatalk mogao vam je onaj prvi ponistiti dva puta.
Pokojni Ruxin Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) ^Jako verovatno. :( Šta reći, ovom što je već uzeo titulu se povredi jedan igrač pa teške muke već protiv mojesare. Jeste pep mađija, ali ovakvim uslovima nije radio čak ni nesretni lujara Edited December 14, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 mogao vam je onaj prvi ponistiti dva puta. A penal?
copkillah Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 dajte ljudi, malo obraza, navijači Junajteda na suđenje ne smeju da kukaju još barem 12 godina
MancMellow Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 dajte ljudi, malo obraza, navijači Junajteda na suđenje ne smeju da kukaju još barem 12 godina ko kuka, samo konstatujemo da je sudija bio los
MiddleClass Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Siti me razocarao. Ocekivao sam da budu gdje je Celsi. Ali hladne noci u Stouku uzimaju danak.
copkillah Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 ko kuka, samo konstatujemo da je sudija bio los nije šija nego vrat !
Mil@n Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Znao sam da ovo mučeni Rashford neće proći. Si video onaj dribling po desnoj strani pred kraj kad je samo krenuo pravo sa loptom koja se, jel, samo odbila od odbrambenog igrača. :D Bili smo solidni sinoć, samo meni ova taktika ne fercera protiv jakih (pa i bilo kakvih) odbrana, što uostalom naša (ne)efikasnost i govori.. Ibra je mnogo usamljen u 16, a sa obzirom da često voli da i izađe po loptu, realno je napadačkih opcija jako malo. Sinoć smo u početku bili jako loši i grešili u pasovima i elementarnim stvarima (prvi put da mogu da se složim da je Pog bio loš u tom startu), ali posle gol i asist i skoro 11k pretrčanih, izvadio se. Inače, meni mnogo zanimljivije da pratim ovako kada se čupamo i mučimo.
Recommended Posts