Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

u poslednjih pet meceva su sakupili vise bodova nego liverpool, tottenham i city.

nisu toliko naivni a mi igramo bez najboljeg igraca.

a da ne pricam o h2h gde su nas u poslednjoj utakmici dobili i imaju dve pobede u poslednjih pet medjusobnih utakmca.

Edited by 189-
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Poslednji na tabeli dočekuje prvog na tabeli. I rest my case. 

Posted (edited)

ovog Alonsa pamtim baš po Sanderlendu, večito sam ga hejtao i on majstor dodje, izdominira Baneta, dal je zabio gol, više se ne sećam, Borini čini mi se iz penala, posle su izborili opstanak, Gus P.  je tad bio trener 

ne znam koga bih izdvojio, jedino što Defo igra dobro, Aničebe mi je isto ok, vraća se sad Kirkof a izostaje Ndong zbog suspenzije 

eto Pikford dobro brani od početka

Edited by jiraiya
Posted

+1

Ne mogu da vjerujem sto pise. :D

Posted

To je vazda bio X.

Posted

+1

Ne mogu da vjerujem sto pise. :D

ovo je pl a ne npr primera gde prvi ima sigurne bodove protiv 16 klubova.

uostalom, ne tako davno se desilo da ekipa iz zone ispadanju uzme bod na neugodnom gostovanju treceplasiranom.

Posted

Nema Depaya i Schindlera ni na klupi, definitivno ih prodajemo. Ne svidja mi se što Blind igra, uglavnom je užasan protiv brzih igrača.

Posted (edited)

Da...nista mora da sedi pozadi. Možda ga i Pogba bude pokrivao, ako igra levog beka. Jbt, kad ce Shaw vise... Samo Karić™ da izdrži tekmu. 

Edited by MancMellow
Posted

Hrabro, Mou sa 4 stopera na Selhurst parku  :fantom:

nama se vraca Mignolet macka. A Matipa nema ni na klupi :isuse:  Bez njega smo na tri meca primili 9 golova.

Posted

ovo je pl a ne npr primera gde prvi ima sigurne bodove protiv 16 klubova.

uostalom, ne tako davno se desilo da ekipa iz zone ispadanju uzme bod na neugodnom gostovanju treceplasiranom.

Alibi! Ako slucajno ne dobijete, umjesto posta jesamlivamrekao, budi covjek pa opljuni po Konteu onako socno kao po Banetu. :D

Jer ako se ne dobije potonji Konte ce biti iskljucivi krivac.

Posted (edited)

Dobar je taj klopov koncept sa golmanima, rotiraš ih redovno da slučajno jedan od njih dvojice ne bi razvio nekakvo, dalekobilo, samopouzdanje :fantom:

edit - arle vratija se sterliing, be afraid

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...