MiddleClass Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Jel Grujara zacementiran u 11? Pitam za Vinija. Link to comment
Weenie Pooh Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Zacementiran oko nogu, pa buć u ladni Mersi. Ako računamo da Allen, Lucas, i Marković odlaze i više niko od veznjaka ne dolazi, nagađam da su prva petorica Can, Henderson, Milner, Mane, Coutinho... a rezerve valjda Grujić, Stewart, Wijnaldum, Lallana, Firmino. S tim da neko od te poslednje trojice može da uskoči i umesto centarfora (Stukija-Origija), pa da u špicu igra samo Firmino ili Mane. Dakle, pomozi bože :( Link to comment
cvrlle Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 (edited) Zacementiran oko nogu, pa buć u ladni Mersi. Ako računamo da Allen, Lucas, i Marković odlaze i više niko od veznjaka ne dolazi, nagađam da su prva petorica Can, Henderson, Milner, Mane, Coutinho... a rezerve valjda Grujić, Stewart, Wijnaldum, Lallana, Firmino. S tim da neko od te poslednje trojice može da uskoči i umesto centarfora (Stukija-Origija), pa da u špicu igra samo Firmino ili Mane. Dakle, pomozi bože :( ma nemas ti pojma djiniju je mesto u 11 aljda sigurno. sad dal ce napred ili pozadi verovatno ce zavisiti protiv koga igramo. racunam da jedan od hendo/milner nece pocinjati Edited July 24, 2016 by cvrlle Link to comment
Weenie Pooh Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Moguće ali lakše mi je da ga stavim novog igrača na klupu nego da mislim u kojoj liniji će igrati, ko treba da ispadne, i zašto. Link to comment
porucnik vasic Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Meni se sviđa Amavi iz Ville, što kažem na osnovu bogatog iskustva gledanja istog (kašlj youtube). Defense first bek je danas retkost. Ali navodno nije na prodaju, odbili su već neku simboličnu ponudu. S tim u vezi, koga misli da ima kao bekapa na desnom beku, pošto Flanagana pušta na pozajmicu? Hoće Milner ili Henderson tamo da mu igraju, da naprave mesta za 1 Gruju u sredini? Link to comment
porucnik vasic Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Коло отишао код Роџерсаре. Таман да га видимо на Мари. Link to comment
Skyhighatrist Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 If you had to describe Kolo Toure with one word, we're pretty sure we know what you would go for.HAPPY.Yaya's older brother is permanently full of joy; a man who always has a smile on his face; a delightfully cheerful human being who can bring a ray of sunshine to a cloudy room with his persistently positive attitude to life.Except for when he's being officially unveiled as a Celtic player, apparently. Link to comment
copkillah Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 (edited) If you had to describe Kolo Toure with one word, we're pretty sure we know what you would go for. HAPPY. Yaya's older brother is permanently full of joy; a man who always has a smile on his face; a delightfully cheerful human being who can bring a ray of sunshine to a cloudy room with his persistently positive attitude to life. Except for when he's being officially unveiled as a Celtic player, apparently. Edited July 25, 2016 by copkillah Link to comment
cvrlle Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Cresswell 3-4 meseca, koleno. taman ga udomih u moj fantazi tim steta! Link to comment
cvrlle Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Stoke City have signed Wales midfielder Joe Allen from Liverpool for £13m. Link to comment
radisa Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Jbg, ja sam mislio da će izvući više za njega... ALi, jbg, izgleda da je teško naći nekog slepca da plati... Link to comment
Kanzas siti zez Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Istice mu ugovor na kraju sezone, otud niza cena. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Cresswell 3-4 meseca, koleno. To je još i OK...inicijalna prognoza je bila šest meseci. Stvarno glupa povreda. Pripremna utakmica, 87 minut, vodiš 3-0 Link to comment
Recommended Posts