renne Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Pa random. Dve danas pa tako izvukli. Kažu jedan od najgledanijih termina
Pokojni Ruxin Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Jer ljudi gledaju arsenal samo kad ih muka natera
Jeremija Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Jer ljudi gledaju arsenal samo kad ih muka natera Nije baš tako, vrlo popularan tim u Africi. Sećam se pre jedno 8 godina išao neki BBC-jev dokumentarac o piratima, i u jednom trenutku pored ekipe ladno projuri piratski čamac, a na njemu velikim slovima stoji - EBOUE. Edited December 13, 2016 by Jeremija
Weenie Pooh Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ko zna, svi ostali igraju sutra, pretpostavljam da si video reklamu za Midlzbro - Liverpul na poluvremenu? Ne, mislio sam da svi ostali igraju za vikend pa mi zato bilo čudno. My bad.
Pokojni Ruxin Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Džabe i produžetak 5 minuta, i crveni za protivnika.... edit - btw howe Edited December 13, 2016 by Ruxin
Miljenko Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Kakva zavrsnica. Zbog posla nisam u prilici da gledam previse meceva, ove sezone, no ovo je bila fina zabava. Ocekivao sam vise sansi, ali da ne zanovetam. Edited December 13, 2016 by Miljenko
MiddleClass Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) Sprdali su se Murinju sto je uzeo bod sa ovog gostovanja. Ranijeri i Venger ruku pod ruku - lijepa vecer! Edited December 13, 2016 by MiddleClass
MiddleClass Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ne, mislio sam da svi ostali igraju za vikend pa mi zato bilo čudno. My bad. Care... :D Ohrabri me pred gostovanje Kristal Palasu, moze li serija pobjeda da se nastavi?
Meazza Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Pa eto, i tu šaku jada što je ekšuali nečemu valjala nam ljudi osporavaju. Ljudi koji nemaju pojma, ali opet... Tebi se sviđa Sterling zato što je brz, agilan i "dribler", a ne vidiš koliko je to u stvari neinteligentan i ograničen fudbaler. Ma i tehnika mu je problematična, kad se setim kakvu je kontru upropastio u polufinalu protiv Reala, kad je imao situaciju 1-1 i kad se odlična lopta koja je išla po zemlji odbila od njegovog stopala kao od cepanice i golman je prvi stigao do nje. On može da bude koristan i nije loš za neke timove srednjeg i nižeg ranga, ali pričati o njemu kao top igraču je smešno.
Weenie Pooh Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Pusti Ruxina, Indride, on ti je na temu Pepa, Sitija, i njihovih komšija još jedan od koncept forumaša. Jeste da takvih u poslednje vreme ima više nego nas normalnih, ali ipak. Sterling je, mukica, napravio fenomenalan izbor potpisivanjem triple-A ugovora dok je vreme bilo, na osnovu cele jedne dobre polusezone tokom koje se šlepao uz Suareza.
Recommended Posts