Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa random. Dve danas pa tako izvukli. Kažu jedan od najgledanijih termina

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jer ljudi gledaju arsenal samo kad ih muka natera :fantom:

Posted (edited)

Jer ljudi gledaju arsenal samo kad ih muka natera :fantom:

Nije baš tako, vrlo popularan tim u Africi. Sećam se pre jedno 8 godina išao neki BBC-jev dokumentarac o piratima, i u jednom trenutku pored ekipe ladno projuri piratski čamac, a na njemu velikim slovima stoji - EBOUE.  :fantom:

Edited by Jeremija
Posted

Ko zna, svi ostali igraju sutra, pretpostavljam da si video reklamu za Midlzbro - Liverpul na poluvremenu?

Ne, mislio sam da svi ostali igraju za vikend pa mi zato bilo čudno. My bad.

Posted (edited)

Džabe i produžetak 5 minuta, i crveni za protivnika....

edit - btw howe :Hail:

Edited by Ruxin
Posted (edited)

Kakva zavrsnica. :lolol:

Zbog posla nisam u prilici da gledam previse meceva, ove sezone, no ovo je bila fina zabava. Ocekivao sam vise sansi, ali da ne zanovetam.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Sprdali su se Murinju sto je uzeo bod sa ovog gostovanja.

Ranijeri i Venger ruku pod ruku - lijepa vecer!

Edited by MiddleClass
Posted

Ne, mislio sam da svi ostali igraju za vikend pa mi zato bilo čudno. My bad.

Care... :D

Ohrabri me pred gostovanje Kristal Palasu, moze li serija pobjeda da se nastavi?

Posted

Pa eto, i tu šaku jada što je ekšuali nečemu valjala nam ljudi osporavaju. Ljudi koji nemaju pojma, ali opet... :fantom:

Tebi se sviđa Sterling zato što je brz, agilan i "dribler", a ne vidiš koliko je to u stvari neinteligentan i ograničen fudbaler. Ma i tehnika mu je problematična, kad se setim kakvu je kontru upropastio u polufinalu protiv Reala, kad je imao situaciju 1-1 i kad se odlična lopta koja je išla po zemlji odbila od njegovog stopala kao od cepanice i golman je prvi stigao do nje. On može da bude koristan i nije loš za neke timove srednjeg i nižeg ranga, ali pričati o njemu kao top igraču je smešno.

Posted

Pusti Ruxina, Indride, on ti je na temu Pepa, Sitija, i njihovih komšija još jedan od koncept™ forumaša. Jeste da takvih u poslednje vreme ima više nego nas normalnih, ali ipak.

Sterling je, mukica, napravio fenomenalan izbor potpisivanjem triple-A ugovora dok je vreme bilo, na osnovu cele jedne dobre polusezone tokom koje se šlepao uz Suareza. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...