MancMellow Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ma o Darmianu pričam. Toni je dobar, prosto stabilan igrač koji ima jedan kiks godišnje i to je to. Ali onaj volovski posao odradi bez greške. Počeo je da me obuzima budistički mir kad dođe lopta do njega.
Kanzas siti zez Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Pricas o Antoniu iz West Hama? Koji ce nam? Koju poziciju bi uopste pokrivao kod nas? Najveci kvalitet mu je igra glavom a kod nas bas i nema igraca koji znaju da pogode nekog u celo. Iz West Hama Paja ili Kresvel, mozda i onaj Rid iz odbrane, ostalo ne bih dirao.
MancMellow Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ne, o nasem toniju :D koji nasao konacni mir na mestu ofanzivnog desnog beka. A antonio može da dođe kao desno krilo, napadač... Nemam pojma, za razliku od Murinja ja stvarno volim specijaliste makar u prvoj postavi.
Kanzas siti zez Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ma vas Toni je ubica ove godine, sigurno najbolji igrac uz Herreru. Nego me je Vini zbunio pricom da ce Specijalni da kupi nekog Tonija, ne znam vise o kome pise :)
MancMellow Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Herrera je poor man's Keane, ali to je 1 veliki kompliment pre nego bilo šta drugo.
jiraiya Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Mohamed Bouhafsi @mohamedbouhafsi 1h1 hour ago Info @RMCsport : Olivier Giroud ( until 2019) and Francis Coquelin ( until 2021 ) have reached an agreement to extend their contracts !
Weenie Pooh Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ma vas Toni je ubica ove godine, sigurno najbolji igrac uz Herreru. Nego me je Vini zbunio pricom da ce Specijalni da kupi nekog Tonija, ne znam vise o kome pise :) Ja očigledno jesam pričao o Antoniju iz WHU, ne znam zašto bih pitao kad će Specijalni da kupi Antonija Valensiju Kod nas bi se uklopio bez problema, Klopp voli te polivalentne a žalio se kako (osim donekle Manea) nema nijednog igrača sposobnog da igra kao klasično krilo. Antonio bi mogao da menja bilo koga od prednja četiri uz minimalne rotacije, i naravno Klajna kome je trenutno izmena dete Alex-Arnold (čija je osnovna pozicija CM).
Pokojni Ruxin Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 (edited) imaju "četr" beka minimum, ne znam kolko im treba :DOtamendi, sterling, kun, kdb, silva, fernandinjo, kelechi To je bukvalno sve upotrebljivo što je pep nasledio, a vi sad slobodno nastavite da nemate pojma. Ne znam dal uopšte da udostojim skretanja pažnje da su ta 4 beka matorci koji su i na svojim vrhuncima dobacivali najdalje do proseka, ili je to jasno iz gornjeg Edited December 13, 2016 by Ruxin
MiddleClass Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 KDB izbaci sa liste. Taj ti je pokojni...
copkillah Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Dejli fejl javlja da Šangaj SIPG uzima Oskara u januaru za 52 miliona funti. Kutinju upravo cena porasla na 300 miliona.
Kanzas siti zez Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ja očigledno jesam pričao o Antoniju iz WHU, ne znam zašto bih pitao kad će Specijalni da kupi Antonija Valensiju Kod nas bi se uklopio bez problema, Klopp voli te polivalentne a žalio se kako (osim donekle Manea) nema nijednog igrača sposobnog da igra kao klasično krilo. Antonio bi mogao da menja bilo koga od prednja četiri uz minimalne rotacije, i naravno Klajna kome je trenutno izmena dete Alex-Arnold (čija je osnovna pozicija CM). Sta znam mene Antonio nije nesto odusevio, a nece biti ni jeftin. Radije bih pojurio Mahreza za kim ce sigurno biti manja traznja nego prosle godine, a verujem da ce otici iz Lestera.Mada, mislim da bi pre svega od ofanzivaca trebalo gledati ka nekom napadacu. Ako nema najvise klase na trzistu, ok je i da Firmino ostane starter, ali onda moramo dovesti nekog ko ima mnogo veci kvalitet od Origija i nije uvredljiv i staklen kao Studge. Levi bek, stoper i golman su jos urgentniji
Godfrey Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Au, kakav posao Čelsija. 52 miliona za Oskara..samo da se potroši pametno.
Weenie Pooh Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Sta znam mene Antonio nije nesto odusevio, a nece biti ni jeftin. Radije bih pojurio Mahreza za kim ce sigurno biti manja traznja nego prosle godine, a verujem da ce otici iz Lestera. Mada, mislim da bi pre svega od ofanzivaca trebalo gledati ka nekom napadacu. Ako nema najvise klase na trzistu, ok je i da Firmino ostane starter, ali onda moramo dovesti nekog ko ima mnogo veci kvalitet od Origija i nije uvredljiv i staklen kao Studge. Levi bek, stoper i golman su jos urgentniji Mahrez je tačno onaj tip kvalitetnog igrača kakve je Klopp rekao da ne želi da gomila. Dovedeš njega, i onda prosto mora da ispadne Mane, Lallana, ili Coutinho - a niko od njih nije mladi talenat spreman da čeka svoju šansu sa klupe. Antonio je skroz nešto drugo, bliže Milneru, sposoban da uskoči gde god ima mesta i da fizikališe. Možda bi se kod Kloppa s vremenom isprofilisao.
jiraiya Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Brandt, Promes, to mi se čini izvesnije.... pogotovo ovaj drugi osobno, radujem se gledanju Bufala u dresu Liverpula za par godine :D
Recommended Posts