dragance Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Gruja moze da zaigra jedino na tribinama ako ga pogodi neka pesma na poluvremenu posto nije medju rezervama. Mislim na buduce utakmice, nešto mora da menja, a Gruja bi mu doneo potrebnu sigurnost i kreativnost u sredini.
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Nismo ni stvorili neke sanse nakon gola Origija, jedino mi je zao za onim sutem Klajna. Fenomenalna akcija, ostavljena mu je lopta na tacni i on prebaci gol. Skoro na svakom mecu mu ostave po jedu takvu loptu i on svaki put prebaci Stenli park. Hendersonov džerardovski šut koji je Randolf besramno iščupao ispod prečke ne računaš? WHU zasluženo bod. Beda od rezultata, beda od forme. Očekujem novo blamiranje protiv na Riversajdu ili kako im se već sad zove stadion, pa posle uzajamno lizanje rana protiv komšija.
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Mislim na buduce utakmice, nešto mora da menja, a Gruja bi mu doneo potrebnu sigurnost i kreativnost u sredini. Pošto je prvo prestao da ga uvodi sa klupe a potom i da ga stavlja na klupu, sumnjam da će naprasno da odluči da ga unapredi u startera. Biće da mu se ne sviđa šta Gruja demonstrira na treningu, pošto se na terenu nijednom nije loše pokazao.
čekmeže Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ne znam zašto prizivate Minjolea, protiv Lidsa je bio isti onaj nesigurni linijaš.
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 potrebnu sigurnost i kreativnost u sredini. Ali tačno će da ih košta titule kloparino odricanje od džozefa, jednog od najboljih 40 igrača u svetu ove godine
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ali tačno će da ih košta titule kloparino odricanje od džozefa, jednog od najboljih 40 igrača u svetu ove godine Da su ga se bar odrekli ranije, imali bi dva boda više one sezone.
Kanzas siti zez Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Hendersonov džerardovski šut koji je Randolf besramno iščupao ispod prečke ne računaš.Racunam, ali to je bila sutina sa 25+, nikakva akcija nije tome doprinelo. @Cekmeze, Ja prizivam Maningera
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Da su ga se bar odrekli ranije, imali bi dva boda više one sezone. nije brendanara ni suareza napravio preko noći Edited December 11, 2016 by Ruxin
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Očekivano. Ne brini, nisi otkrio toplu vodu tvrdnjom da bez najboljeg igrača ide teže nego sa njim.
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Da niste prodali suareza sad bi bili još jači, odgovorno tvrdim! Edit - a stranu što je moje vaskoliko stručnjaštvo već identifikovalo glavni problem par postova iznad Edited December 11, 2016 by Ruxin
copkillah Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Nisam gledao prvo poluvreme, možda nisam morao ni drugo jbg. Okej, tvrdi Midlzbro će da pokaže da li je kriza ili ne. Ohrabruje to što se Kutinjo i Staridž možda vraćaju već za Everton.
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Pa da, derbi je idealna utakmica za kršne skauzere kao što su Kuki & Stuki da se pokažu protiv lokalnog rivala. Mislim, kolike su šanse da ih komšije pošalju na pauzu do sledećeg avgusta? Možda negde 30-40 posto, ne više.
MancMellow Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 a stranu što je moje vaskoliko stručnjaštvo... Yes, about that... Lololol, junajtedu nešto može pomoći protiv spursa :D
Recommended Posts