Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Šta vam je Uini™ sad skrivio, nemam pojma kad sam poslednji put komentarisao Origija :(

Wijnaldum se probudio, još nema mnogo kontakta sa loptom ali kreće se bolje, pravi probleme odbrani.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ulazi Kerol.  :naughty:

Edited by Jeremija
Posted

Evo ga Kerol, najebali smo.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Posted

Klati, pomozi malo. Krec po mogucstvu :fantom:

Posted

meće ga manča do kraja drugi prelaz u nizu... videćete

Sent from my E5603 using Tapatalk

Posted

Nešto mi sve ovo deluje kilavo na obe strane, verovatno su se igrači umorili. Šteta, jer sa tako lošim golmanima malo fali za zabavu...

Posted

Klati, pomozi malo. Krec po mogucstvu :fantom:

Ne da govnar, uzalud Origi mulja na petercu <_<

Posted

Bolje x nego poraz, ali slabo je ovo protiv tima iz zone ispadanja. M'boro se mora dobiti.

Posted

Ima li sta za Mikija?

Rekao Mou da se vraca za Boxing Day

Posted

Nismo ni stvorili neke sanse nakon gola Origija, jedino mi je zao za onim sutem Klajna. Fenomenalna akcija, ostavljena mu je lopta na tacni i on prebaci gol. Skoro na svakom mecu mu ostave po jedu takvu loptu i on svaki put prebaci Stenli park.

Za sledeci mec golman da se menja, ovo ostalo nemamo bolje. Wijnaldum je bolji od Cana, ne carini loptu toliko a i bolje se krece. Studge je povredjen i uvredjen pa je bolje da Origi ostane u postavi kad je vec nasao neku formu

Posted

šteta...

lepše ovo deluje kad nema emrea na sredini. on i henderson su previše tereta koji vuče na dole kad igraju zajedno. da je bilo stukija u predhodne dve sigurno bi pao koji bod više. divok ipak nije taj kalibar koji će stvoriti uvek višak (uini izvini, šalim se ja malo). videćemo kako će se snaći igrači sad kad se malo pojača ritam.

Sent from my E5603 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...