Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

ma ja sam se zajebavao jer je nasa igra u proslosti radjala ovakve i slicne postove.

bustin bio u pravu da ce ovi mecevi biti najzajebaniji. ocekujem neku izmenu u sledecoj utakmici jer se opet igra za nemoliko dana.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ma Chelsea je vec prvak, ovi CS-ovi su nestvarni. Primili su 11 golova, i to 7 od Swansea, Liverpoola i Arsenala u one tri utakmice koje nisu dobili, u ostalih 12 samo 4. Realnost je da uzmu titulu. Nakon tajlandskosudijske aberacije prosle sezone opet ce titulu uzeti tim koji prvo kolo igra u ponedjeljak.

Posted (edited)

Ma Chelsea je vec prvak, ovi CS-ovi su nestvarni. Primili su 11 golova, i to 7 od Swansea, Liverpoola i Arsenala u one tri utakmice koje nisu dobili, u ostalih 12 samo 4. Realnost je da uzmu titulu. Nakon tajlandskosudijske aberacije prosle sezone opet ce titulu uzeti tim koji prvo kolo igra u ponedjeljak.

ima još dosta da se igra, meni su za to prvo mesto potpuno ravnopravni konkurenti Arsenal, Liverpul, Siti i Čelzi ali da, Čelzi iznenadjenje, ne u kontekstu da sam ih podcenio, nego video sam ih u borbi za top4 a ne baš za prvo mesto, plus što imaš Totenhem i Junajted koji mogu tu da se umešaju 

tek ide januarski prelazni rok..

Edited by jiraiya
Posted

ima još dosta da se igra, meni su za to prvo mesto potpuno ravnopravni konkurenti Arsenal, Liverpul, Siti i Čelzi ali da, Čelzi iznenadjenje, ne u kontekstu da sam ih podcenio, nego video sam ih u borbi za top4 a ne baš za prvo mesto, plus što imaš Totenhem i Junajted koji mogu tu da se umešaju 

tek ide januarski prelazni rok..

ne nasedaj na onakve postove

arle vec nedeljama pokusava da nas destabilizuje  :fantom:

Posted

Očekujem 3 komada danas! 3 Mikht i niko više još jedan!

Vestice  :fantom:

Posted

inace chelsea je prvi klub u istoriji pl koji je imao najboljeg igraca, trenera i gol meseca. costa, conte i pedro.

Posted

Odlican je Junajted. Duze vrijeme imaju igru, ali ne i rezultat. Valjda dobiju danas...

Posted

Mita Jermen stvarno dobar, Viško proglašava Murinja za "suvog genija" zato što ga od početka sezone slabo uvodi - "malo fa ga sakrije od protivničkih trenera" :isuse:

Kane i Martial mrtva trka za najgoreg na terenu.

Posted

inace chelsea je prvi klub u istoriji pl koji je imao najboljeg igraca, trenera i gol meseca. costa, conte i pedro.

Putinovi hakeri uticali na izbore, Pedrov nije bio ni najbolji gol na toj utakmici :mad:

Posted

primetio sam da Kosta posle svake utakmice cepa pivo u svlačionici  :thumbup:

Posted

...

Kane i Martial mrtva trka za najgoreg na terenu.

Kejn ima bolji ucinak. Ipak je ucestvovao u akciji kod gola.

Posted

Ali Martial je pokvario više napadačkih akcija svog tima. Tu su negde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...