189- Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 ma ja sam se zajebavao jer je nasa igra u proslosti radjala ovakve i slicne postove. bustin bio u pravu da ce ovi mecevi biti najzajebaniji. ocekujem neku izmenu u sledecoj utakmici jer se opet igra za nemoliko dana.
ArleKino Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Ma Chelsea je vec prvak, ovi CS-ovi su nestvarni. Primili su 11 golova, i to 7 od Swansea, Liverpoola i Arsenala u one tri utakmice koje nisu dobili, u ostalih 12 samo 4. Realnost je da uzmu titulu. Nakon tajlandskosudijske aberacije prosle sezone opet ce titulu uzeti tim koji prvo kolo igra u ponedjeljak.
jiraiya Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Ma Chelsea je vec prvak, ovi CS-ovi su nestvarni. Primili su 11 golova, i to 7 od Swansea, Liverpoola i Arsenala u one tri utakmice koje nisu dobili, u ostalih 12 samo 4. Realnost je da uzmu titulu. Nakon tajlandskosudijske aberacije prosle sezone opet ce titulu uzeti tim koji prvo kolo igra u ponedjeljak. ima još dosta da se igra, meni su za to prvo mesto potpuno ravnopravni konkurenti Arsenal, Liverpul, Siti i Čelzi ali da, Čelzi iznenadjenje, ne u kontekstu da sam ih podcenio, nego video sam ih u borbi za top4 a ne baš za prvo mesto, plus što imaš Totenhem i Junajted koji mogu tu da se umešaju tek ide januarski prelazni rok.. Edited December 11, 2016 by jiraiya
189- Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 ima još dosta da se igra, meni su za to prvo mesto potpuno ravnopravni konkurenti Arsenal, Liverpul, Siti i Čelzi ali da, Čelzi iznenadjenje, ne u kontekstu da sam ih podcenio, nego video sam ih u borbi za top4 a ne baš za prvo mesto, plus što imaš Totenhem i Junajted koji mogu tu da se umešaju tek ide januarski prelazni rok.. ne nasedaj na onakve postove arle vec nedeljama pokusava da nas destabilizuje
goofs Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Očekujem 3 komada danas! 3 Mikht i niko više još jedan! Vestice
189- Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 inace chelsea je prvi klub u istoriji pl koji je imao najboljeg igraca, trenera i gol meseca. costa, conte i pedro.
MiddleClass Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Odlican je Junajted. Duze vrijeme imaju igru, ali ne i rezultat. Valjda dobiju danas...
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Mita Jermen stvarno dobar, Viško proglašava Murinja za "suvog genija" zato što ga od početka sezone slabo uvodi - "malo fa ga sakrije od protivničkih trenera" Kane i Martial mrtva trka za najgoreg na terenu.
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 inace chelsea je prvi klub u istoriji pl koji je imao najboljeg igraca, trenera i gol meseca. costa, conte i pedro. Putinovi hakeri uticali na izbore, Pedrov nije bio ni najbolji gol na toj utakmici
jiraiya Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 primetio sam da Kosta posle svake utakmice cepa pivo u svlačionici
San Epifanio Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 ... Kane i Martial mrtva trka za najgoreg na terenu. Kejn ima bolji ucinak. Ipak je ucestvovao u akciji kod gola.
Weenie Pooh Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Ali Martial je pokvario više napadačkih akcija svog tima. Tu su negde.
Recommended Posts