Weenie Pooh Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Bitno je da mi nismo dobili mrtvi Everton koji ne moze nikog zivog da dobije 74 min Everton’s only chance here is if Watford bring on Marouane Fellaini.
Jeremija Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Bitno je da mi nismo dobili mrtvi Everton koji ne moze nikog zivog da dobije Nekako ne žalim timove koji kao i mi propuštaju previše šansi. Rešenje je jednostano - ne igrati po svaku cenu Rashforda i Martiala koji posle pola sezone jedva da imaju par golova, već kupiti nekog iskusnog strelca u januaru i spariti ga sa Ibrahimovićem koji već ima 13 golova. Edited December 10, 2016 by Jeremija
John Coltrane Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Bitno je da mi nismo dobili mrtvi Brnli koji ne moze nikog zivog da dobije Uostalom sta hoces, pa taj Votford je sa nama obrisao pod letos.
Kanzas siti zez Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 A zuta karta za ovaj lakat? Bivsi Liverpuldjani donose prednost Stoki
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 dobri Vengerica odgurnuo sudiju, pišemo to u tefter
Jeremija Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Trg'o me penal za Stoku da uključim tv, znači Arsenal - Stoke ide na kecu, Burnley - Bournemouth na četvorci, a Hull - Crystal Palace i Swansea - Sunderland na petici i šestici. Slika na SK4, 5, 6 i dalje k'o neki jadan stream. :misko: Edited December 10, 2016 by Jeremija
Jeremija Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) dobri Vengerica odgurnuo sudiju, pišemo to u tefter Nije mi bio uključen tv, ali pošto je Murinjo dobio crveni za šutiranje boce, za ovo se, pretpostavljam, suspenduje do daljnjeg i šalje u tvorza? Edited December 10, 2016 by Jeremija
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Nije mi bio uključen tv, ali pošto je Murinjo dobio crveni za šutiranje boce, za ovo se, pretpostavljam, suspenduje do daljnjeg i šalje u tvorza? da je Murinjo ovo napravio, do 18h bi ga spakovali u voz za SIbir
Jeremija Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Lepo se snašao ovde Walcott, mada čudo jedno kako golman nije odbranio. Em kroz njega, em kroz noge. Edited December 10, 2016 by Jeremija
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 - ne igrati po svaku cenu Rashforda i Martiala koji posle pola sezone jedva da imaju par golova, već kupiti nekog iskusnog strelca u januaru i spariti ga sa Ibrahimovićem koji već ima 13 golova. da mi je neko rekao da će Marsijal tolko potonuti nikad mu ne bih verovao, ok, mlad igrač i sve ali prošle sezone je odavao utisak nekog ko je stabilan loše je to krenulo, prvo ona glupost oko brojeva pa seckanje sa prilikama, čini mi se da Murinjo nije dobro hendlao celu tu situaciju, pogotovo mi se ne svidja ono guranje Markusa na krilo Gledao sam ga u mladoj repki Engleske i oduševila me njegova volja da sabija protivnika nakon izgubljene lopte ali mi nikad ne bi palo na pamet da ga guram na krilo, još ga ljudi kritikuju zato što ga je Ox onomad pretrčao
Azdaja Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ostao gosha na krivoj nozi. :) I mene čudi da je teodor pogodio okvir uopšte. U sedam minuta od ponora do povratka.. Xhaka = imbecil
Jeremija Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) da mi je neko rekao da će Marsijal tolko potonuti nikad mu ne bih verovao, ok, mlad igrač i sve ali prošle sezone je odavao utisak nekog ko je stabilan loše je to krenulo, prvo ona glupost oko brojeva pa seckanje sa prilikama, čini mi se da Murinjo nije dobro hendlao celu tu situaciju, pogotovo mi se ne svidja ono guranje Markusa na krilo Gledao sam ga u mladoj repki Engleske i oduševila me njegova volja da sabija protivnika nakon izgubljene lopte ali mi nikad ne bi palo na pamet da ga guram na krilo, još ga ljudi kritikuju zato što ga je Ox onomad pretrčao Nisam uopšte siguran koliko je Rashford brz, bio je jedan meč ove sezone kad je bio na istoj razdaljini od lopte kao i protivnički golman, a golman je stigao prvi. Veliko razočarenje su i jedan i drugi ove sezone, pogotovo Martial od koga više i očekujem jer je kompletniji igrač. Edited December 10, 2016 by Jeremija
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) ovog Imbulu bih išibao sa nekim prutom, uopšte se ne trudi, pa Alen gine na terenu ludnica na dnu tabele Hal:CP 2:2 i Svonsi vodi 2:0 :ziga: Edited December 10, 2016 by jiraiya
Lezilebovich Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Sunderland... Po meni, njihova komparativna prednost u odnosu na Burnley, Swansea i Hull je Defoe, a uz Anichebea tu vec imaju kombinovano 20-ak golova u rezervoaru sto ovi ostali nemaju (osim ako Llorente ne bi propucao kao ludjak). Ona onakva pobjeda kod Bournemoutha (sa 10 igraca kod 1:1) ih je psihicki digla.
Recommended Posts