MiddleClass Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Pep nazvao novinara lazovom. Grof Bozovic likes this! Sta je Siti dozvolio auu...
jiraiya Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) A significant stumbling block will be whether West Ham can cover Fellaini’s wages and they may hope to cut a deal with United who are carrying a big squad under Mourinho and may want to move some players on. Another intriguing possibility for West Ham remains Daniel Sturridge. Liverpool have made clear they do not want to sell the striker and will not consider loaning him out but noises around the England international suggest that he is unsettled and wants to secure a regular place. kako otključati odbranu Barnlija :D Edited December 6, 2016 by jiraiya
jiraiya Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Sunderland AFC chief executive Martin Bain: “I was contacted this week by Yann M’Vila’s representatives, who advised that the player no longer wishes to join Sunderland. “There was a three-and-a-half-year agreement in place, however after discussions with the manager we have decided not to enforce the contract. Any player that we bring to Sunderland Football Club must be wholly committed. "Yann M’Vila will therefore not be joining us in January and we wish him well for the future.” Hvala što ste nas obavestili da niste doveli igrača :D
Azdaja Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Pola igrača. :D Koliko se pričalo o njemu a ispao ćorak jos kad je završio u Kini... Šta mislite hoce preživeti mojes u Pl?
ArleKino Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 M'Vila je bio odlican prosle sezone kod Big Sama. Uzeli su Ndonga u ljeto, a njemu uvalili kitu. Sad im je uzvratio istom mjerom.
ArleKino Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Masivni lajk za Kariusovo spustanje Nevilleu. Neville ga kritikovao, a ovaj mu rekao: "Bio je kratko vrijeme menadzer, a sad je ponovo ekspert." Nekad je Svabo maskirao tenkovske cijevi u oluke, sad imperijalizam kriju iza dobrocudnih komicara Kariusa i Kloppa. Nece to na dobro da izadje.
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Šta mislite hoce preživeti mojes u Pl? Ko zna, fali im samopouzdanja pod broj 1 a i nisu imali sreće sa nekim povredama, pre svega Kirkof i Katermol, prvi je prošle godine imao ključnu ulogu u opstanku i to u onom periodu kad ga je debeli prebacio u vezni red Ne znam kako će Mojes to sad da organizuje ali na sredini su baš rupa, taj Ndong je sav pogubljen, onaj Rodvel kao da je juče izašo iz akademije Trošiće oni u januaru 100% verujem da će danas Defo i gospodin pumping Iron(aničebe) silovati Svonsi inače za 17 mesto očekuje borbu zanimljivu kao i za prvo mesto, praktično 5 timova su u igri, Barnli, Mboro,, CP, WH i oni Edited December 10, 2016 by jiraiya
radisa Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ko zna, fali im samopouzdanja pod broj 1 a i nisu imali sreće sa nekim povredama, pre svega Kirkof i Katermol, prvi je prošle godine imao ključnu ulogu u opstanku i to u onom periodu kad ga je debeli prebacio u vezni red Ne znam kako će Mojes to sad da organizuje ali na sredini su baš rupa, taj Ndong je sav pogubljen, onaj Rodvel kao da je juče izašo iz akademije Trošiće oni u januaru 100% verujem da će danas Defo i gospodin pumping Iron(aničebe) silovati Svonsi inače za 17 mesto očekuje borbu zanimljivu kao i za prvo mesto, praktično 5 timova su u igri, Barnli, Mboro,, CP, WH i oni Prerano otpisuješ Hull... :)
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 pa jbg nije do ekipe konkretno, situacija u klubu je takva kakva je, ne znam, možda se nešto promeni iza zavese do januara ali nisam optimista u tom pravcu
ArleKino Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Sunderland... Po meni, njihova komparativna prednost u odnosu na Burnley, Swansea i Hull je Defoe, a uz Anichebea tu vec imaju kombinovano 20-ak golova u rezervoaru sto ovi ostali nemaju (osim ako Llorente ne bi propucao kao ludjak). Ona onakva pobjeda kod Bournemoutha (sa 10 igraca kod 1:1) ih je psihicki digla. Burnley, kako vec rekoh, igra na Dycheov pogon. Apsolutno limitirana ekipa, Championship se ubio za njih, ali uzimaju bodove kod kuce, a u gostima sta United da. Mislim da ce se prije ili kasnije poceti raspadati i kod kuce tako da bi mogli sletjeti u zonu ispadanja i ne izaci iz nje. Hull je nadmasio ocekivanja dosad imajuci u vidu stanje u klubu no njima je Tottenhamov otpad okosnica tima, a to ne moze na dobro izaci. Middlesbrough je X-faktor u borbi za ispadanje - nit' gube, nit' pobjedjuju. Mislim da imaju kvalitet da remije protiv svojih rivala pretvaraju u pobjede i da nisu toliko u borbi za opstanak koliko u borbi za sredinu tabele. Uzeli su po bod na Emiratima i Etihadu, a kod Arsenala su zasluzili sva tri. Jedini problem ce im biti Negredo, tj. ako upadne u neku novu susu, ostace bez golova. Jos jedan spic u januaru im je imperativ, me thinks. Swansea - pod hitno se rijesiti Bradleya i dovesti trenera iz drzave u kojoj se fudbal ne igra jajetom, a u januaru suhim zlatom platiti nekog stopera koji ce pokriti rupu nastalu prodajom Williamsa. West Ham - rezultati su plod vise nesretnih faktora (ozljede, prelazak na novi stadion, ljetni umor i sindrom druge sezone i kod Paje i kod Bilica). Imaju suhi kvalitet za gornji dio tabele tako da im opstanak ne treba biti upitan. Palace - Pardew je malo izgubio konce, ali ne vjerujem da ce ispasti. Benteke je i gori tim ostavljao u ligi. No dobro, necemo sad o Liverpoolu.
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) da li je to Bariša ili Pirlo :D Edited December 10, 2016 by jiraiya
Malvo Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Meni se cini i da se Bilic malo pogubio. Sa fizickog je presao na tehnicki fudbal i to uopste ne izgleda dobro.
jiraiya Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) čukaaaaaaa :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: Edited December 10, 2016 by jiraiya
Giggsy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Bitno je da mi nismo dobili mrtvi Everton koji ne moze nikog zivog da dobije Edited December 10, 2016 by Giggsy
Recommended Posts