Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

city je bas tih ovog prelaznog roka. osim gundogana i onog ukrajinca nisu doveli nikoga plus sto se ne povezuje nijedno zvucnije ime sa njima...a treba im bar neki mali remont.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

city je bas tih ovog prelaznog roka. osim gundogana i onog ukrajinca nisu doveli nikoga plus sto se ne povezuje nijedno zvucnije ime sa njima...a treba im bar neki mali remont.

Bonucci?

Nolito :mad:

da, njega sam zaboravio. kako god, jos uvek mi je to malo. njima treba novi igrac skoro na svakoj poziciji. pisali smo o tome vec ranije.

a bonucci je bio linkovan i sa chelsea i sa unitedom valjda ali da on napusti juventus sanse su otprilike 1% imo.

Arsenal juce 1:1 kod Lensa. Ox sjajnim lobom a la Messi izjednacio. Steta sto nema mozga, sa fizikalijama koje ima je mogao dosad biti medju vodecim krilima Evrope.

Arsenal juce 1:1 kod Lensa. Ox sjajnim lobom a la Messi izjednacio. Steta sto nema mozga, sa fizikalijama koje ima je mogao dosad biti medju vodecim krilima Evrope.

Evo, taman umesto njega stiže pojačanje od 50 milki

ostali smo samo na morenu i nathanielu ako iznajmimo flana kao sto se govorka... on je jedina alternativa i levo i desno. randall i smith ne verujem da su neke opcije.

mislim da je jos tu ostala da se popuni rupa. pripreme krecu u zavrsnu fazu a mediji cute.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...