Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

A šta rade u Barseloni, nisam obavešten? :unsure:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

A šta rade u Barseloni, nisam obavešten? :unsure:

Da gledaju malo CL Barca-Gladbah, da dogovore Dahouda, Cou-a, da vide sunce i tako ...

edit: bolasie izgleda ima povredu ukrstenih ligamenata, aut do kraja sezone

Edited by radnik
Posted

https://www.theguardian.com/football/2016/dec/05/southampton-jose-fonte-leave-january?CMP=share_btn_tw

Igra za k* od kad mu je Junajted bacio kosku, ono baš me razočarao, nije ni prvi ni poslednji al valjda od kapitena treba da očekuješ ako ništa drugo bar da ostane na zemlji, još se pisalo nešto da je tražio od kluba da ispoštuje kakav usmeni dogovor

ovo baš otvara probleme, kolko kukam da se dovede bolja zamena od Jošide, sad još treba da se razguzimo za prvotimca, ono kontam da je već spremljena zamena ubija to što klub nema muda jednom da preseče i tera inat pa kud puklo da puklo, ovako će uzeti neku siću i ko popišan napustiti pregovore 

i nabijem tog Murinja kad pored 341324134 1 štopera mora da juri još jednog iskusnog  

Posted

Nije mi on još uvek za junajted/kinu, ima još koju sezonu ozbiljnog fudbala u sebi

Posted

Football Leaks claims that Roberto Firmino has a clause in his contract that says he can never join Arsenal from Liverpool.

The clause states Arsenal cannot buy Firmino for his buy out or any amount higher. (His buyout according to Football Leaks is 98m Euros.

interesantno

Posted

Pa valjda si primetio da je on neko ko pre svega pruža podršku svojim igračima, pogotovo kada uprskaju. Mislim pogledaj način na koji to radi, kako je odbranio Karijusa. Karager ga je kritikovao, Klop je rekao u fazonu 'Kritika je deo ovog posla, a ta situacija ništa ne govori o njemu kao o golmanu, prosto se dešava'. Možda su Vujoševićevi treninzi u 7 ujutro posle poraza imali efekta, ali to ne znači da odlazak u Barselonu posle onakvog poraza neće da ima efekta. Kao što sam rekao, ovaj poraz na duge staze možda može da ima i pozitivan efekat. 

Nadam se da je jedno priča za medije a drugo iza zatvorenih vrata. Izjavio je kako nema problem sa stavom. Kako nemaš problem sa stavom kad su se u 36. minutu ponašali kao da je 2-0 u 86om? Boli njih dupe za koji klub igraju, samo da se ima za frizurice, tatuice i kolica. Jedino su pošteno uradili svoje Milner na zalasku karijere i nesretni Lukas koji se ovde random pljuje a nije on kriv što ga ovaj tura gde mu mesto nije, a ima na klupi centralnog beka kojeg je sam doveo, što mu on sad ne odgovara? Mi smo najebali sa ili bez Lukasa ako ćemo se braniti 30 metara od našeg gola umesto njihovog, al ne ide to sa Origijem kojeg boli dupe da potrči jer je dao gol a za onaj promašaj kad je šutnuo bližom nogom bi ga deportovao u Zair i onim sa blajhanim zubima koji trčkara kao jelen za čovekom od 16 do 16 i ne startuje, nije mu u opisu radnog mesta, šta li? Posle kad on ima loptu otresu ga ko slinu. 

Posted (edited)

edit: bolasie izgleda ima povredu ukrstenih ligamenata, aut do kraja sezone

katastrofa za njih, potvrdili i na službenom tviteru, jedini u vezi koji je nešto napravio prema napred

Bob Bradley's position is already coming under scrutiny as Swansea look for answers to dreadful results #swans

Edited by jiraiya
Posted

interesantno

arsene je taman spremao ponudu od 98000001 eura...

Posted

Nadam se da je jedno priča za medije a drugo iza zatvorenih vrata. Izjavio je kako nema problem sa stavom. Kako nemaš problem sa stavom kad su se u 36. minutu ponašali kao da je 2-0 u 86om? Boli njih dupe za koji klub igraju, samo da se ima za frizurice, tatuice i kolica. Jedino su pošteno uradili svoje Milner na zalasku karijere i nesretni Lukas koji se ovde random pljuje a nije on kriv što ga ovaj tura gde mu mesto nije, a ima na klupi centralnog beka kojeg je sam doveo, što mu on sad ne odgovara? Mi smo najebali sa ili bez Lukasa ako ćemo se braniti 30 metara od našeg gola umesto njihovog, al ne ide to sa Origijem kojeg boli dupe da potrči jer je dao gol a za onaj promašaj kad je šutnuo bližom nogom bi ga deportovao u Zair i onim sa blajhanim zubima koji trčkara kao jelen za čovekom od 16 do 16 i ne startuje, nije mu u opisu radnog mesta, šta li? Posle kad on ima loptu otresu ga ko slinu. 

E pa upravo o tome pričam, mislim da će ova tekma upravo za tako nešto i da posluži, da se više nikada ne ponovi ništa slično. A činjenica je da Klop ima pozitivan uticaj na igrače i reakcija na Bornmut bi mogla da bude dobar pokazatelj ko je kakav igrač i da nam možda nagovesti, ko potencijalno neće da bude u planovima.

arsene je taman spremao ponudu od 98000001 eura...

realno mi je bilo smešno, kao da su se uplašili Arsenala ali ok :lol:

Posted (edited)

pa pazi, nikad se ne zna kad ce otici wenger a doci neki trosadzija™.

Edited by 189-
Posted

West Ham će šatro pojuriti Mitrovića u zimskom prelaznom roku. 

Posted

Pa će tako, umesto u PL sa Njukaslom, da ispadne u Čempionšip sa Vest Hemom?  :Jova:

Posted

Nadam se da ipak nije toliko glup da sada prelazi u WH/napusti Newcastle.

Posted

Kristal Palas je navodno takođe zainteresovan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...