jiraiya Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) http://www.telegraph.co.uk/football/2016/12/01/everton-west-brom-launch-battle-sign-man-utd-outcast-morgan/ Ovo bi za Pulisa bilo baš veliko pojačanje, pod uslovom naravno da ponovo nivo iz Sautemptona, na cm/dm su tanki, Morison kako kad eksplodira ali u poslednje vreme mu i ne daje puno prilike, svakako bih pre probao sa njim nego da daju neke bolesne sume, 40m funti i preko za Karvalja iz SPortinga, za Everton bi to bila više neka zaloga za budućnost, njima Beri završava posao a ne vidim zašto i sledeće sezone ne bi mogo da izgura isti tempo, kod njih je veći prioritet reanimacija Barklija i ovih ostalih klinaca Jedino mi ne ide u glavu potražnja Rodrigeza, pušta ga Puel u EL, ono baš kriminalno izgleda Edited December 5, 2016 by jiraiya
Kanzas siti zez Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Kum Aguero pauzira cetiri meca, i tacno se vraca za mec sa nama da nam se nacestita Nove godine.
copkillah Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Kum Aguero pauzira cetiri meca, i tacno se vraca za mec sa nama da nam se nacestita Nove godine se oprosti od borbe za titulu
porucnik vasic Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Kum Aguero pauzira cetiri meca, i tacno se vraca za mec sa nama da nam se nacestita Nove godine se oprosti od borbe za titulu +1
Pokojni Ruxin Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Lol, "borba" za titulu Paz ti to, nije samo pepovo uigravanje sile nego postoje još neki tamo ljudi koji se kao bore za titulu
Weenie Pooh Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ruxi, kamo Sterling za vikend? Jel' nešto povređen ili je Chelsea protivnik ispod njegovog renomea? Mislim, nemoguće da je u rotaciji iza Silve, KDBa, Navasa, Ihenacha, Saneta, i Kolovog malog.
Pokojni Ruxin Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Rovit. Nije hteo pepara da ga rizikujem kad ovi i nisu baš neka posebna klasa, kao što videšmo Edited December 5, 2016 by Ruxin
Bustin Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Lol, "borba" za titulu Paz ti to, nije samo pepovo uigravanje sile nego postoje još neki tamo ljudi koji se kao bore za titulu Pep je Pep, uvodi jedan modernitet u englesku struku... ali sigurno i covek kojem je opala mlecna kosa i porasla prava ima pravo na borbu. To je fudbalski radnik koji je napravio igraca od milion milijardi. Eno pitaj Moua. Ili barem ovdasnju sektu.
porucnik vasic Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Клопара искусно потерао екипу у Барселону одмах после утакмице.
porucnik vasic Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Paz da ne zaborave filipa u povratku Само нек'Матипа врну. ^_^
ArleKino Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Tika takom... Samo, to može protiv osrednjih timova... Jaki timovi mogu da rade ono što je Bayern radio Barsi, tj, mogu da rade presing na tikataku takav da ona prestane da funkcioniše... I onda se ne može braniti, nego se, paradoksalno, što je protivnik jači, mora više krenuti na to da se da gol... Prpuštanje lopte protivniku i čekanje na kontru se retko isplati (juče se Čelizuju isplatilo, ali to je veeeelika mačka u džaku, moglo je biti 3:0 do 55 minuta da je Kun imao makar osrednji dan)... Upravo tako. Ne postoji vise odmaranje na lopti, a tiki-taku ne mozes igrati sa Fellainijem, Carrickom i Herrerom docim ni 6 godina mladji Ibra nije mogao igrati ono sto tiki-taka treba. Igra se kroji po igracima koje imas ako bas nemas love za major overhaul. Zato Conte caruje, a Leicester ove sezone vodi borbu da ne bude u borbi za opstanak - ne mozes igrati isto sa Kanteom i bez Kantea.
čekmeže Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Клопара искусно потерао екипу у Барселону одмах после утакмице. Što je neko napisao u komentarima posle onakvog poraza ja bi ih poslao u velške gudure da treniraju, kakva Barselona? Rodžersarina škola, on ih je posle 6ice od Stouka poterao u Dubai.
copkillah Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Što je neko napisao u komentarima posle onakvog poraza ja bi ih poslao u velške gudure da treniraju, kakva Barselona? Rodžersarina škola, on ih je posle 6ice od Stouka poterao u Dubai. Pa valjda si primetio da je on neko ko pre svega pruža podršku svojim igračima, pogotovo kada uprskaju. Mislim pogledaj način na koji to radi, kako je odbranio Karijusa. Karager ga je kritikovao, Klop je rekao u fazonu 'Kritika je deo ovog posla, a ta situacija ništa ne govori o njemu kao o golmanu, prosto se dešava'. Možda su Vujoševićevi treninzi u 7 ujutro posle poraza imali efekta, ali to ne znači da odlazak u Barselonu posle onakvog poraza neće da ima efekta. Kao što sam rekao, ovaj poraz na duge staze možda može da ima i pozitivan efekat.
Recommended Posts