Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

http://youtu.be/M_WnPuuZxtw

Ovo je malo komično, neću sad da zalazim u kvalitete Forstera,  o tome možemo i drugom prilikom ali upravo je Forster ovo kolo imao jedan od najvećih kikseva :D :D .D  

au, nisam video ovo :lol:

ali ok, Forster je i dalje bolji golman od Karijusa

naravno, jasno mi je da se novi golman ne dovodi, ali štoper...

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Igrao je 3-5-2 i sa Juventusom i sa Italijom, pokusao to i u Londonu, nije islo, prebacio se na 3-4-3.

+1 na Jeremijino vidjenje dobrog menadzera. Vrhunski menadzer nije one trick pony.

Nije konte igrao 3-5-2 u Celziju. Krenuo je sa igracima poznatom 4-3-3. Presao na 3-4-3 u sred utakmice sa arsenalom. ustvari ako pazljivo pogledas utakmicu sa sitijem, Pedro je igrao dosta vremena u veznom redu i na momente je licilo na juventusom 3-5-2.

Posted

au, nisam video ovo :lol:

ali ok, Forster je i dalje bolji golman od Karijusa

pa čitam šta pišeš i ne znam dal se zajebavaš na račun Forstera ili  :D :D

što se tiče ovog drugog, ne znam kolko bi on pomogo Liverpulu, braturda je, pravi gorštak ali je strogo vezan za liniju, čovek od 2m ne komanduje svojim petercem, ne izlazi na loptu, to naravno ne znači da je loš golman niti da je jedini takav ali kad gledam Liverpul koji je totalno naelektrisana ekipa ne znam dal b jedani linijaš bio pravo rešenje

Za ovog Karijusa stvarno ne mogu nešto da napišem, ranije ga nisam gledao a ovo je mali uzorak za ceniti

Treba obratiti pažnju na Fabijanskog, samo kažem :D 

Posted

Ja sam se letos potajno nadao Džou Hartu kao alternativi za Minjolea, ali eto...

Posted

Ja gotivim Harta, a i vrlo dobar je golman tako da bih voleo da zavrsi kod nas. A ne zaboravljam mu ni one aplauze navijacima nakon sto smo ih izbacili iz 1/2 liga kupa pre par godina.

Mada, ako Klopp stvarno veruje u talenat nekog od ove dvojice nek dovede velikog Ikera na dve sezone pa nek taj uci od njega.

Posted

odličan je Hart, ono jbg nedostatak motivacije, previše su mu dozvolili u SItiji, ne samo njemu, gomila njihovih igrača, ono šetkanje Turea i Silve zadnje sezone pod Pelegrinijem je odnelo zastavicu

ne znam kako mu je sad u Torinu, za repku je odlično branio 

Posted

Klopara je malo zajebao situaciju sa Sakoom, jer je znao da ovaj neće da mu igra i opet nije doveo adekvatnu zamenu (osim ako nije mislio da je lažni Islanđanin taj).

Tekmu smo pošteno izgubili (iako me je suđenje nerviralo, recimo onaj faul kada se igrač Bornmuta bacio za dodir rukom po leđima) i odbrana je bila jeziva, ona kakvu pamtimo iz prethodnih godina. Ne znam šta da mislim o onom kiksu Karijusa, s jedne strane sam za to da damo tih 100 miliona za Forstera i Van Dijka u paketu, a sa druge strane mi je na umu De Hea i njegov početak u PL. U svakom slučaju, koristan poraz, jer mislim da će Klopara da im jebe majku i da do kraja sezone više neće moći da se opuste kada vode 2-0. Tešim se, bolje sada ovako da izgubimo nego recimo u aprilu ili maju.

Клаван је бољи центархалф него Лукас. То што симпатични Шваба глуми малајско лудило други је падеж.

Posted

Клаван је бољи центархалф него Лукас. То што симпатични Шваба глуми малајско лудило други је падеж.

Tja, nije me mnogo ubedio, ali nije imao ni mnogo prilika da se dokaže, to stoji. Ali ako se povrede Matip ili (ne verujem šta pišem) Lovren, ja ne želim da strepim, želim nekoga ko će ravnopravno da se bori za mesto startnog centralnog beka. Ili da to meso direktno zauzme, imamo idealnog kandidata u našoj filijali.

Posted

Ма нема шта да ме убеђује, он је цео живот играо ту позицију. Јесте мени Лукас симпатичан, али није центархалф. Ову је Клоп испустио.

Posted

Dobro da, odlicno ne... Bilicara usr'o. Jos ce ovde da se igra. U svakom slucaju, lepo je videti da je Konte odlican motivator. Prebrodio je krizu i bilo bi jako lepo da nastavi. Mada imam neki osecaj da ce celziju sledecih 5 kola biti izuzetno teska. WBA, Mojez, Perdju, Stoke... sve same mine. Ali dobro, ipak je to covek koji je pobedio tjelavost, za razliku od nekih tzv. genija strategije.

ma dobro, nisam ni ocekivao da wh uzme bod arsenalu. ipak su oni jos veci raspad nego united. ovo ostalo idealno. samo nek zavrsimo kao nrporazeni i nekih 11 bodova bi bilo ok.

sto se tice formacije ovih sada standardnih 11 je dovoljno fleksiblno za obe formacije.

Posted

Ja gotivim Harta, a i vrlo dobar je golman tako da bih voleo da zavrsi kod nas. A ne zaboravljam mu ni one aplauze navijacima nakon sto smo ih izbacili iz 1/2 liga kupa pre par godina.

Mada, ako Klopp stvarno veruje u talenat nekog od ove dvojice nek dovede velikog Ikera na dve sezone pa nek taj uci od njega.

Vidi se da nisi gledao Porto.

Posted

Nije valjda toliko propo? :(

Posted

:(

Murinjo unisti sta dodirne :fantom:

Nista, onda glasam za Harta ili Forstera.

Posted

Murinjo unisti sta dodirne :fantom:

U stvari, meni je misterija još uvek da li je on propao jer ga je Murinjo upropastio ili je Murinjo prvi video da ovaj propada....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...