Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Rekao je Special One One posle Evertona da ce morati da mjenja taktiku jer ovako ne ide i da je vidio da fudbal nagradjuje ekipe koji igraju defanzivno i na kontre.

Pametnom dosta! :fantom:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nego, hajde da preformulisemo pitanje: kako se danas brani 1:0? Mourinho je nekad dobivao utakmice sa 1:0, valjda 15 puta u prvoj sezoni kad je vodio Chelsea no tad je moglo odmaranje na lopti da prodje, posebno sa onakvim zivotinjama u odbrani i veznom redu + igracima koji mogu istrcati kontru protiv svakog.

Tika takom...

Samo, to može protiv osrednjih timova...

Jaki timovi mogu da rade ono što je Bayern radio Barsi, tj, mogu da rade presing na tikataku takav da ona prestane da funkcioniše... I onda se ne može braniti, nego se, paradoksalno, što je protivnik jači, mora više krenuti na to da se da gol...

Prpuštanje lopte protivniku i čekanje na kontru se retko isplati (juče se Čelizuju isplatilo, ali to je veeeelika mačka u džaku, moglo je biti 3:0 do 55 minuta da je Kun imao makar osrednji dan)...

Posted (edited)

Kakva ruka, Beri je bio u ulozi kipera pre te ruke. Ibra jeste faulirao Kolmana sa ledja i legao na njega, ali nije ga udario kopackom u glavu tako da nema price o crvenom.

Mesarenje na Mikiju i da ne pominjem, vec se se dici kuka i motika sto se sektasi™ zale na sudjenje.

Imali ste 11 igrača na terenu 75 minuta više nego što je trebalo, molim te pričaj nam o suđenju   :fantom:

Nego, hajde da preformulisemo pitanje: kako se danas brani 1:0? Mourinho je nekad dobivao utakmice sa 1:0, valjda 15 puta u prvoj sezoni kad je vodio Chelsea no tad je moglo odmaranje na lopti da prodje, posebno sa onakvim zivotinjama u odbrani i veznom redu + igracima koji mogu istrcati kontru protiv svakog.

Ne brani, daš još jedan gol pa braniš 2 razlike. Kao klop :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Ne, Ruxine, imali smo 10 igraca na terenu 95min. Roho je vazda igrac manje za nas tim.

Posted

Viš ti to, a zle sudije ne uzimaju u obzir taj 1 sentiment

:(

Posted

Umesto da se raduju što su najzad najzad smanjili razliku do dva najveća rivala na jednocifrenu, oni kukaju na suđenje. Daš im prst, hoće ruku...

Posted (edited)

Jebo vas De Hea, ne znam odakle ideja da se kiksara pre ili kasnije obavezno pretvara u prelepog španskog labuda. Zato što se jednom desilo?

Januaru se ne nadajte džabe, objasnio je Klopp da neće da dovodi igrače visoke klase pa da mu posle prave gužvu na klupi. Eventualno ako nahvata neko jeftino dete Grujićevog ranga, pa da ga zakuca za prvi red tribina odakle može da gleda Lucasa i ostale virtuoze.

Kakvi bismo mi to navijači Liverpula bili ako se ne bismo ložili i nadali?  :fantom:

Edited by copkillah
Posted

Umesto da se raduju što su najzad najzad smanjili razliku do dva najveća rivala na jednocifrenu, oni kukaju na suđenje. Daš im prst, hoće ruku...

Treba kao vi, onomad, da pocnemo da brojimo pogodjene stative i precke i kunemo zlu sudbu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Znači nadaš se da će Ibra da eksplodira sledeće sezone, kao Suki posle te serije stativa i prečaga? Dve godine tako, onda za zavališ u Barselonu za velike pare.

Posted

Ne bi bilo prvi put Murinju da zavali Ibru Barsi za velike pare... :fantom:

Posted

Jel ste prestali da se pravite da žozara nije bivši trener i da će ikad dobiti ikog iz gornjeg dela tabele? Možemo li zvanično otvoriti diskusiju o naslednicima?

Ja sam i dalje za edija, klop zna zašto :fantom:

Posted

Uzme Suareza plus keš! :O

Svidja mi se ta ideja.

Posted (edited)

. Ne znam šta da mislim o onom kiksu Karijusa, s jedne strane sam za to da damo tih 100 miliona za Forstera i Van Dijka u paketu, a sa druge strane mi je na umu De Hea i njegov početak u PL. 

http://youtu.be/M_WnPuuZxtw

Ovo je malo komično, neću sad da zalazim u kvalitete Forstera,  o tome možemo i drugom prilikom ali upravo je Forster ovo kolo imao jedan od najvećih kikseva :D :D .D  

Edited by jiraiya
Posted

Svidja mi se ta ideja.

Ja bih je podržao ako se prvi trening završi kao TWD epizoda.

109347-walking-dead-rick-grimes-neck-7n9

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...