Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

nije lose, tri gola smo dali- veci prosek nego sa njim u timu.

Primili smo i 4, to je do promene Matip- Lucas, jbg

Потпуно невероватно колико је Матип битан. И глупава боја дресова. Нека губе сваку коју играју у оном ужасу.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

odlicno kolo ove nedelje

Dobro da, odlicno ne... Bilicara usr'o. Jos ce ovde da se igra. U svakom slucaju, lepo je videti da je Konte odlican motivator. Prebrodio je krizu i bilo bi jako lepo da nastavi. Mada imam neki osecaj da ce celziju sledecih 5 kola biti izuzetno teska.  WBA, Mojez, Perdju, Stoke... sve same mine. Ali dobro, ipak je to covek koji je pobedio tjelavost, za razliku od nekih tzv. genija strategije.    

Posted (edited)

to možda teoretski i na nekim nižim nivoima. top menadžeri kupuju igrače prema svojoj omljenoj taktici. Pep ne menja taktiku, Mou ne menja taktiku, ne znam tačno kako je Konte igrao u Jiventusu ...

Igrao je 3-5-2 i sa Juventusom i sa Italijom, pokusao to i u Londonu, nije islo, prebacio se na 3-4-3.

+1 na Jeremijino vidjenje dobrog menadzera. Vrhunski menadzer nije one trick pony.

Edited by IndridCold
Posted

Pep ne menja taktiku

Pep ne menja stil! :mad:

Sa samo tri poraza 13 bodova minusa :isuse:

Hoće to kad dobiješ čitave dve ligaške utakmice za 3+ meseca.
Btw zanimljiv je i spisak ekipa koje je pokojni nekako uspeo nadjačati sa najskupljim timom na planeti: hal, bornmut, svonsi, lester i sautempton
Posted

Pjulinjo i Mjurinjo jedan do drugog na tabeli :lol:

Posted

Ziheraski trener ostaje takav,jos kad su krenuli losi rezultati,cim povede,cuvaj rezultat

Jebo te Felaini,ona prevara sa moronskom frizurom,mrs

Posted

Klopara je malo zajebao situaciju sa Sakoom, jer je znao da ovaj neće da mu igra i opet nije doveo adekvatnu zamenu (osim ako nije mislio da je lažni Islanđanin taj).

Tekmu smo pošteno izgubili (iako me je suđenje nerviralo, recimo onaj faul kada se igrač Bornmuta bacio za dodir rukom po leđima) i odbrana je bila jeziva, ona kakvu pamtimo iz prethodnih godina. Ne znam šta da mislim o onom kiksu Karijusa, s jedne strane sam za to da damo tih 100 miliona za Forstera i Van Dijka u paketu, a sa druge strane mi je na umu De Hea i njegov početak u PL. U svakom slučaju, koristan poraz, jer mislim da će Klopara da im jebe majku i da do kraja sezone više neće moći da se opuste kada vode 2-0. Tešim se, bolje sada ovako da izgubimo nego recimo u aprilu ili maju.

Posted

Klopara je malo zajebao situaciju sa Sakoom, jer je znao da ovaj neće da mu igra i opet nije doveo adekvatnu zamenu (osim ako nije mislio da je lažni Islanđanin taj).

Tekmu smo pošteno izgubili (iako me je suđenje nerviralo, recimo onaj faul kada se igrač Bornmuta bacio za dodir rukom po leđima) i odbrana je bila jeziva, ona kakvu pamtimo iz prethodnih godina. Ne znam šta da mislim o onom kiksu Karijusa, s jedne strane sam za to da damo tih 100 miliona za Forstera i Van Dijka u paketu, a sa druge strane mi je na umu De Hea i njegov početak u PL. U svakom slučaju, koristan poraz, jer mislim da će Klopara da im jebe majku i da do kraja sezone više neće moći da se opuste kada vode 2-0. Tešim se, bolje sada ovako da izgubimo nego recimo u aprilu ili maju.

+1

Već u januaru, ako može...

Posted

+1

Već u januaru, ako može...

Na to sam i mislio, štopera MORA da dovede jer vidimo kako to izgleda ako samo jedan zafali. 

Posted

Jebo vas De Hea, ne znam odakle ideja da se kiksara pre ili kasnije obavezno pretvara u prelepog španskog labuda. Zato što se jednom desilo?

Januaru se ne nadajte džabe, objasnio je Klopp da neće da dovodi igrače visoke klase pa da mu posle prave gužvu na klupi. Eventualno ako nahvata neko jeftino dete Grujićevog ranga, pa da ga zakuca za prvi red tribina odakle može da gleda Lucasa i ostale virtuoze.

Posted

igrao je Konte tamo pre Juventusa( a čini mi se i tamo malo) i neku 4-2-4 i to mu je bio plan A u Čelziju, baš je o tome pričao pre koje nedelje, otuda i one velike ponude Čelzija za Moratu i Lukakua(reče kao da je tražio dva jaka špica), ovaj Bačuaji kontam da nije njegova želja i da je bio tek treći na listi

Posted (edited)

Pa znaš kako, on bi verovatno radije da čuvaju +3 nego +1, ali šta je tu je.

Šta treba, da ih pušta da napadaju dok vode a onda prime tri gola iz kontre, kao Pepovi juče a Klopovi danas?

Edit: @Jeremija

Da je eliminaciona faza nekog kup takmičenja, možda bih ga i razumeo. Ali u fudbalu već odavno nije 2 poena za pobedu, a poen za nerešno, i u igri mora da bude više rizika. Od tih, recimo 8 nerešenih, da je pola bilo pobeda, a pola poraza, sada bi imali 4 poena više.

Moderan fudbal jednostavno ohrabruje timove koji idu na pobedu, i tome se moramo prilagoditi. Ako Murinjo u medjuvremenu potroši par stotina miliona na "pravo osoblje" u odbrani, i dalje mu ne bih preporučivao ovakvu taktiku, sem možda protiv najačih timova, i naravno u kupovima.

Edited by Jeremija
Posted

Beri je zaslužio karton za igranje rukom. Ibra verovatno što je dosta kvarno legao kolemanu na kičmu i upoznao svoje kopačke sa njegovom glavom (ako sam dobro video)

Kakva ruka, Beri je bio u ulozi kipera pre te ruke. Ibra jeste faulirao Kolmana sa ledja i legao na njega, ali nije ga udario kopackom u glavu tako da nema price o crvenom.

Mesarenje na Mikiju i da ne pominjem, vec se se dici kuka i motika sto se sektasi™ zale na sudjenje.

Posted

Nego, hajde da preformulisemo pitanje: kako se danas brani 1:0? Mourinho je nekad dobivao utakmice sa 1:0, valjda 15 puta u prvoj sezoni kad je vodio Chelsea no tad je moglo odmaranje na lopti da prodje, posebno sa onakvim zivotinjama u odbrani i veznom redu + igracima koji mogu istrcati kontru protiv svakog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...