Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Apsolutno, da onaj Lingard zna nešto pa i da ga ubaci, ovako je bio priteran uz zid.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nema tu leba kad igra pogba... :(

Posted

Ono što iritira je što je uvek ista formula - imamo vodjstvo, onda on naredi da se branimo, krene se sa debilnim izmenama, i završi nerešenim rezultatom. Čudo koliko je rigidan, bolje smo igrali onih par utamica pod Farijom.

Posted

Everton mora da dobija ove raspade kod kuće, ako hoće da naprave neki iskorak

Mada s obzirom na dubinu krize i da su za 2 meseca dobili samo West Ham, nije loš ni bod

Posted

Nema tu leba kad igra pogba... :(

:lolol:  Care!

Posted

Ono što iritira je što je uvek ista formula - imamo vodjstvo, onda on naredi da se branimo, krene se sa debilnim izmenama, i završi nerešenim rezultatom. Čudo koliko je rigidan, bolje smo igrali onih par utamica pod Farijom.

Kažem ja da je Farija spas. The second coming of AVB, bre.

Što se formule tiče, Specijalni je sa baš tom formulom osvajao sve redom u Čelsiju, Interu, i ostalim Realima. To što ste se vi™ kadrovski srozali ispod nivoa neophodnog da on demonstrira svoju genijalnost, to je problem kluba a ne menadžera.

Posted

Kažem ja da je Farija spas. The second coming of AVB, bre.

Što se formule tiče, Specijalni je sa baš tom formulom osvajao sve redom u Čelsiju, Interu, i ostalim Realima. To što ste se vi™ kadrovski srozali ispod nivoa neophodnog da on demonstrira svoju genijalnost, to je problem kluba a ne menadžera.

Ne ulazeći u njegovu katastrofalnu zadnju sezonu sa Čelzijem, dobar menadzer prilagodjava svoju taktiku igračima koje ima na raspolaganju, a ne obrnuto. Sa ovakvim odbrambenim igračima, nema čuvanja rezultata.

Posted

Pa i Oliver bi mogao da se malko napusi kurca, na stranu nasa™ losost.

Realno, jest. Umjesto da isključi Roja i poslije toga Ibru, on ih ostavio na terenu svih 90 minuta.

Posted (edited)

Pa znaš kako, on bi verovatno radije da čuvaju +3 nego +1, ali šta je tu je.

Šta treba, da ih pušta da napadaju dok vode a onda prime tri gola iz kontre, kao Pepovi juče a Klopovi danas?

Edit: @Jeremija

Edited by Weenie Pooh
Posted

Realno, jest. Umjesto da isključi Roja i poslije toga Ibru, on ih ostavio na terenu svih 90 minuta.

Docim je Beri trebalo da prodje bez zutog 90min.

Sto Ibru, btw?

Posted

nije lose, tri gola smo dali- veci prosek nego sa njim u timu.

Primili smo i 4, to je do promene Matip- Lucas, jbg

Lukas je uz Milnera i možda još nekog (Klajn?) čovek koji je zaslužio platu za ovu nedelju, za ostale nemam reči. Onakav pristup posle drugog gola je skandal. Uopšte mi nije jasno, Klop ne voli zvezde u timovima, kako to nije iskorenio, ovi danas su se ponašali kao galaktikosi koji eto moraju da se akaju sa nekim seljačićima. Barem ove klince da je uveo, oni bi grizli.

Posted

Ne ulazeći u njegovu katastrofalnu zadnju sezonu sa Čelzijem, dobar menadzer prilagodjava svoju taktiku igračima koje ima na raspolaganju, a ne obrnuto. Sa ovakvim odbrambenim igračima, nema čuvanja rezultata.

to možda teoretski i na nekim nižim nivoima. top menadžeri kupuju igrače prema svojoj omljenoj taktici. Pep ne menja taktiku, Mou ne menja taktiku, ne znam tačno kako je Konte igrao u Jiventusu ...

Posted

Docim je Beri trebalo da prodje bez zutog 90min.

Sto Ibru, btw?

Beri je zaslužio karton za igranje rukom. Ibra verovatno što je dosta kvarno legao kolemanu na kičmu i upoznao svoje kopačke sa njegovom glavom (ako sam dobro video)

Posted

Beri je zaslužio karton za igranje rukom. Ibra verovatno što je dosta kvarno legao kolemanu na kičmu i upoznao svoje kopačke sa njegovom glavom (ako sam dobro video)

Tačno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...