Goranz Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Apsolutno, da onaj Lingard zna nešto pa i da ga ubaci, ovako je bio priteran uz zid.
Jeremija Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ono što iritira je što je uvek ista formula - imamo vodjstvo, onda on naredi da se branimo, krene se sa debilnim izmenama, i završi nerešenim rezultatom. Čudo koliko je rigidan, bolje smo igrali onih par utamica pod Farijom.
levi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Everton mora da dobija ove raspade kod kuće, ako hoće da naprave neki iskorak Mada s obzirom na dubinu krize i da su za 2 meseca dobili samo West Ham, nije loš ni bod
Weenie Pooh Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ono što iritira je što je uvek ista formula - imamo vodjstvo, onda on naredi da se branimo, krene se sa debilnim izmenama, i završi nerešenim rezultatom. Čudo koliko je rigidan, bolje smo igrali onih par utamica pod Farijom. Kažem ja da je Farija spas. The second coming of AVB, bre. Što se formule tiče, Specijalni je sa baš tom formulom osvajao sve redom u Čelsiju, Interu, i ostalim Realima. To što ste se vi kadrovski srozali ispod nivoa neophodnog da on demonstrira svoju genijalnost, to je problem kluba a ne menadžera.
Jeremija Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Kažem ja da je Farija spas. The second coming of AVB, bre. Što se formule tiče, Specijalni je sa baš tom formulom osvajao sve redom u Čelsiju, Interu, i ostalim Realima. To što ste se vi kadrovski srozali ispod nivoa neophodnog da on demonstrira svoju genijalnost, to je problem kluba a ne menadžera. Ne ulazeći u njegovu katastrofalnu zadnju sezonu sa Čelzijem, dobar menadzer prilagodjava svoju taktiku igračima koje ima na raspolaganju, a ne obrnuto. Sa ovakvim odbrambenim igračima, nema čuvanja rezultata.
ArleKino Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Pa i Oliver bi mogao da se malko napusi kurca, na stranu nasa losost. Realno, jest. Umjesto da isključi Roja i poslije toga Ibru, on ih ostavio na terenu svih 90 minuta.
Weenie Pooh Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) Pa znaš kako, on bi verovatno radije da čuvaju +3 nego +1, ali šta je tu je. Šta treba, da ih pušta da napadaju dok vode a onda prime tri gola iz kontre, kao Pepovi juče a Klopovi danas? Edit: @Jeremija Edited December 4, 2016 by Weenie Pooh
John Coltrane Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Realno, jest. Umjesto da isključi Roja i poslije toga Ibru, on ih ostavio na terenu svih 90 minuta. Docim je Beri trebalo da prodje bez zutog 90min. Sto Ibru, btw?
čekmeže Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 nije lose, tri gola smo dali- veci prosek nego sa njim u timu. Primili smo i 4, to je do promene Matip- Lucas, jbg Lukas je uz Milnera i možda još nekog (Klajn?) čovek koji je zaslužio platu za ovu nedelju, za ostale nemam reči. Onakav pristup posle drugog gola je skandal. Uopšte mi nije jasno, Klop ne voli zvezde u timovima, kako to nije iskorenio, ovi danas su se ponašali kao galaktikosi koji eto moraju da se akaju sa nekim seljačićima. Barem ove klince da je uveo, oni bi grizli.
Lezilebovich Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ne ulazeći u njegovu katastrofalnu zadnju sezonu sa Čelzijem, dobar menadzer prilagodjava svoju taktiku igračima koje ima na raspolaganju, a ne obrnuto. Sa ovakvim odbrambenim igračima, nema čuvanja rezultata. to možda teoretski i na nekim nižim nivoima. top menadžeri kupuju igrače prema svojoj omljenoj taktici. Pep ne menja taktiku, Mou ne menja taktiku, ne znam tačno kako je Konte igrao u Jiventusu ...
Lezilebovich Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Docim je Beri trebalo da prodje bez zutog 90min. Sto Ibru, btw? Beri je zaslužio karton za igranje rukom. Ibra verovatno što je dosta kvarno legao kolemanu na kičmu i upoznao svoje kopačke sa njegovom glavom (ako sam dobro video)
ArleKino Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Beri je zaslužio karton za igranje rukom. Ibra verovatno što je dosta kvarno legao kolemanu na kičmu i upoznao svoje kopačke sa njegovom glavom (ako sam dobro video) Tačno.
Recommended Posts