Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Glupav penal, ali smo i zaslužili kad smo tako stali.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Murinjo jaje izgubice dobijenu utakmicu protiv raspalog Evertona. Koja kesa od trenera. Jebo li ga Felaini da ga jebo.

Posted

Ne može čovek više ni da se ljuti, videlo se šta će se dogoditi. Ruku na srce, loše smo odigrali drugo.

Posted (edited)

Rasforda iznenadila lopta u 16m :Hail:

Edited by MiddleClass
Posted

A Darmian na LB je za lobotomiju portugalskog govnara. Sta vidi u njemu, decko presao pola nije, apsolutni visak u ovom timu. Hocu li docekati ikad vise da vidim normalnog coveka na klupi Utd-a :isuse:

Posted

Хвала Мурињу на Фелаинију ^_^

Posted (edited)

Rasforda iznenadila lopta u 16m :Hail:

:Hail:

Jebem majku i njemu i onom ko ga je uveo na teren.

Edited by Jeremija
Posted

Znaci ovu moroncinu necu vise da vidim u nasem dresu

Posted

ma ja se samo malo salio. ovo je bilo prvi put da ga gledam ove sezone i to sveukupno desetak minuta.

ne zameri ako sam omašio ovo....

sećam se tekme kad je Benitez vodio Čelzi i igralo se protiv Evertona a Fela tad bio Bog :D i Rafa baš stavi njega(ake) u sredinu, reko baš, ko je sad ovaj čupavi klinac i  dobro odigrao :D 

Posted

smorinja ponovo buše igrači :cry:

- jedinstvo se pre božića oprostilo od titule a po stanju na tabeli neće igrati ni lš po drugi put zaredom ^_^

- mada tako sam već otpisao chelski u septembru kad ono međutim oni su danas prvi na tabeli :D

Posted

Pa i Oliver bi mogao da se malko napusi kurca, na stranu nasa™ losost.

Posted (edited)

Dabogda zavrsio sezonu u donjem delu tabele skot pa da shvati da nisu ograci ti koji ne valjaju vec je on govno nad govnima. Precenjeno i prepotentno.

Edited by ducca
Posted (edited)

Erera smarac promasio sa 3m i jbg.

Murinjo je dobro mjenjao. Crkao je Mihtatarijan i morao je izaci. To sto nema boljeg od Felainija neka rjesava u januaru. :fantom:

Edited by MiddleClass
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...