Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nisu imali ni sreće, ona dva šuta KdB su 3-1 za City, posle toga bi oni otvarali kontre. Čelzi dve utakmice preokreće rezultat, zajebato.

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niko penal za Siti da prokomentarise?

Ni 7 min nadoknade  <_<

Posted

Kapiram da Pep hoce golmana koji igra fudbal, ali da lo je ovaj Bravo uopste golman? Sva tri je ne mogao, nego morao da brani. Kod drugog gola je verovatno ceo stadion video da ce Vilijan da gadja dalji ugao, i cak uopste ne uhvati ugao i svejedno da gol. Nije se ne ni bacio. Sta je ocekivao, dodavanje?

Ma ta pomama za golmanima koji igraju nogom, meni uopšte nije jasna...

Daj bre golmana  koji brani, da li igra nogom ili ne, najmanje je bitno u njegovom poslu... Svaki zna da šukne loptu napred i otkloni opasnost...

Edit: Dobro ne baš svaki, recimo ovaj Liverpoolov mučenik, on šutne u korner...

Posted

Ma ta pomama za golmanima koji igraju nogom, meni uopšte nije jasna...

Daj bre golmana  koji brani, da li igra nogom ili ne, najmanje je bitno u njegovom poslu... Svaki zna da šukne loptu napred i otkloni opasnost...

Edit: Dobro ne baš svaki, recimo ovaj Liverpoolov mučenik, on šutne u korner...

Ja nekako mislim da to češće mediji gledaju u pasulj da bi objasnili zašto trener preferira jednog golmana u odnosu na drugog. OK, Pep jeste pričao da je igra nogom prednost Brava u odnosu na Harta, ali npr. Klopu je to bilo učitano - nikad nije rekao da Mignoletov problem bio sa loptom u nogama. 

Posted

Ali pre ces valjda da naucis Harta da doda nego ovog da brani. A cak nije morao ni da dodaje, dovoljno bi bilo da je odbranio ova tri suta. Mislim ovo je amaterski nivo, i nije samo jedan sut, pa da kazes da je greska. A tek muceni Otamendi... Oni su ladno pukli 100 miliona na ovu dvojicu i Mangalu.

Posted

Ja nekako mislim da to češće mediji gledaju u pasulj da bi objasnili zašto trener preferira jednog golmana u odnosu na drugog. OK, Pep jeste pričao da je igra nogom prednost Brava u odnosu na Harta, ali npr. Klopu je to bilo učitano - nikad nije rekao da Mignoletov problem bio sa loptom u nogama. 

Поготову што је мучени Симон до 16-те био играч средине терена. 

Још бих овом приликом само хтео да поздравим Петовића. :fantom:  Како тај Пеп од гована прави питу то је за причу...

Posted

A tek muceni Otamendi... Oni su ladno pukli 100 miliona na ovu dvojicu i Mangalu.

Da citiram jednog cenjenog forumaša, razgovor tokom utakmice:

Pellegrini je car sto je potrosio lovu na Mangalu i Otamendija kad je skontao da mu spremaju svilen gajtan
Posted

Tottenham - Swansea na SK5, Sunderland - Leicester na SK6. Mislim da bi ovo drugo moglo biti interesantnije.

Posted

Fabregas smirivao [emoji38]

Kako je ostao miran™ :huh:

Posted

Ma majstor. Sitan prijateljski šamarčić, pa cup cup unazad, pa pljuc u stranu... navukao i brazilskog vola i srpskog komentatora.

Posted

Gde bre™ ovaj ga za gušu fatao... Stvarno je ostao hladan za neverovati.

Posted

Prvo ga je šljapio po licu, videlo se na snimku. Onda kad je ovaj krenuo da kidiše, iskusno se povlačio iz gužve da sudija bolje vidi.

Posted

Meni nesto malo 2.20 na City.

X2 je1.67 (pricam o Mocartu, znaci da je u ostlaim kladzama i bolje).

Pep kesa.

Ipak utisak meca, pored Kuna govnara, puno kikseva obe odbrane.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...