Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Manninger u Liverpoolu :Hail:

Prije ni citavih 20 godina Manninger je odradio kljucnu ulogu u Arsenalovoj seriji pobjeda kojom je Wenger dosao do prve titule, ukljucujuci i odlican nastup na OT-u. Bio je i igrac mjeseca, ako se dobro sjecam. Seaman je tad bio ozlijedjen. Znaci, napokon imate igraca sa osvojenim PL-om u ekipi!

Arsenal doveo Roba Holdinga iz Boltona. Kazu da bi mogao biti bolji od Cahilla...jednog dana.

Manninger u Liverpoolu :Hail: Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni...

Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4.

?

Pa ovaj Zubni Karijes vam je drugi golman, a Kloppovo pojacanje dovedeno TARDIS-om treci.

Мислим да је весели Симон одсвирао своје.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мислим да је весели Симон одсвирао своје.

Dobio je novi ugovor, a ne vjerujem da ce ga ko htjeti kupiti tako da... Blind spot Kloppa su golmani.

Naravno. Od kako je došao, mislim da nijednog igrača nije hvalio koliko Mignoleta... doduše uglavnom defanzivno, u odgovoru na pitanja tipa "priča se da imate najgoreg golmana u istoriji fudbala, kako komentarišete" <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...