Bogotac Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Kakav je ovaj bek,Fabinjo,sto dolazi kod nas iz Monaka? Link to comment
Giggsy Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Sjajna odbrana Johnstonea. Zato je treci golman Link to comment
189- Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Kakav je ovaj bek,Fabinjo,sto dolazi kod nas iz Monaka? javi se keksi :( Link to comment
Giggsy Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Memphis mi i dalje deluje sumnjivo i inace, ali kao jedini spic je toliko beskoristan da je to tesko opisati Link to comment
ArleKino Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 Manninger u Liverpoolu Prije ni citavih 20 godina Manninger je odradio kljucnu ulogu u Arsenalovoj seriji pobjeda kojom je Wenger dosao do prve titule, ukljucujuci i odlican nastup na OT-u. Bio je i igrac mjeseca, ako se dobro sjecam. Seaman je tad bio ozlijedjen. Znaci, napokon imate igraca sa osvojenim PL-om u ekipi! Arsenal doveo Roba Holdinga iz Boltona. Kazu da bi mogao biti bolji od Cahilla...jednog dana. Link to comment
ducca Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Ocaj, Dortmund izgleda kao tim koji sutra moze poceti sa prvenstvom za razliku od nas. Link to comment
porucnik vasic Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Manninger u Liverpoolu Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni... Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4. ? Link to comment
ArleKino Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 ? Pa ovaj Zubni Karijes vam je drugi golman, a Kloppovo pojacanje dovedeno TARDIS-om treci. Link to comment
porucnik vasic Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Pa ovaj Zubni Karijes vam je drugi golman, a Kloppovo pojacanje dovedeno TARDIS-om treci.Мислим да је весели Симон одсвирао своје. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
189- Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 kad smo vec kod golmana, chelsea zeli dovesti diego lopeza iz milana. sto ce verovatno znaciti da begovic odlazi. Link to comment
ArleKino Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 Мислим да је весели Симон одсвирао своје. Dobio je novi ugovor, a ne vjerujem da ce ga ko htjeti kupiti tako da... Blind spot Kloppa su golmani. Link to comment
Weenie Pooh Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Naravno. Od kako je došao, mislim da nijednog igrača nije hvalio koliko Mignoleta... doduše uglavnom defanzivno, u odgovoru na pitanja tipa "priča se da imate najgoreg golmana u istoriji fudbala, kako komentarišete" <_< Link to comment
Recommended Posts