Pokojni Ruxin Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Hoćeš reći da protivnici ulaze u kvalitetnije šanse otkad je tu žoze?
ArleKino Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Духовото ово... Pa osvojio je vec Community Shield. :D Inace, Elneny ima problema sa proljevom pa je zato izasao veceras.
Gylfi Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Arsenal igrao protiv Svetaca sa drugom ekipom, odmaralo se za Praslina. Sveci uobicajeno odlicni, uigrani, opasni iz kontri, posebno preko naseg desnog boka gdje su "briljirali" Jenkinson Gump i Adelaide. Soton takođe, dva startera u zadnjoj liniji i jedan na golu. #dopunaizvestaja
Mil@n Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ali koliko je očigledno da Mikht mora da igra. Jednostavno je preterano očigledno da zna fudbala, da ima osećaja i za pas i za dribling, za sve. Zato mi idu na q te priče forma i to, ne može niko da zaboravi da igra fudbal. Daj mu poverenje i vreme, posle prvog gola, dobre partije, probiće led i to je to. Inače mi se čini da Ibra nekako bolje, založenije igra od kada je potpisao novi ugovor.
radnik Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Gol kao protiv evertona što je dao. stoke, a ne everton. znam da sam ga negde vec video :)
goofs Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ali koliko je očigledno da Mikht mora da igra. Jednostavno je preterano očigledno da zna fudbala, da ima osećaja i za pas i za dribling, za sve. Zato mi idu na q te priče forma i to, ne može niko da zaboravi da igra fudbal. Daj mu poverenje i vreme, posle prvog gola, dobre partije, probiće led i to je to. Inače mi se čini da Ibra nekako bolje, založenije igra od kada je potpisao novi ugovor. Nisam gledao Junajted previse puta ove sezone, ali kad god sam ga gledao Mik je bio najuzasniji na terenu, i skoro uvek ga je ovaj menjao na poluvremenu.
Weenie Pooh Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 znam da sam ga negde vec video :) Neki to rade seksije:
Mil@n Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Nisam gledao Junajted previse puta ove sezone, ali kad god sam ga gledao Mik je bio najuzasniji na terenu, i skoro uvek ga je ovaj menjao na poluvremenu. Ne znam šta podrazumevaš pod najužasniji, tako se pričalo i za Pogbu, a on čovek ne gubi loptu ni duele. Kada ne funkcioniše tim, svako izgleda loše. Ja sam gledao utd dosta puta ove godine i praktično ga se ni ne sećam da je dobijao šansu. Nije mi bilo teško da googlam, čovek ima 9 nastupa sve ukupno skupivši nešto preko 300 minuta fudbala od čega oko 130 minuta u EPL i 110 u Ligi Evrope. Pa jebote, to je ništa. Donositi bilo kakve zaključke na osnovu toga, o novom igraču u timu i ligi, u timu koji se uigrava i dosta kuburi sa igrom je klasično preterivanje i nemanje pojma. Ne mislim na tebe, za vreme poslednje utakmice u PL ga je komentator toliko pljuvao, odlepio sam. Čovek nesumnjivo zna fudbala i samo je na Murinju da li će da ga uklopi u tim, tačnije, prvo neka uklopi tim pa onda može i njega.
Luther Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Miki bio odličan juče, dve asistencije plus razigravao samo tako. Zaista do sada nije dobijao šansu. Očekujem dosta od njega ako ga Mo uklopi nekako.
Kanzas siti zez Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Santi u autu jos tri meseca, to je verovatno i kraj sampionskim ambicijama Arsenala. Kljucni igrac tima, vec se pokazalo ove sezone da nema ko da ga odmeni.
čekmeže Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ono po čemu pamtim Miktarijana iz Dortmunda https://www.youtube.com/watch?v=a-W4CJ6z0o8 Niko ne komentariše fantastičan Švajnijev pas
Dr Arslanagić Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 kraj sampionskim ambicijama Arsenala Tom momentu će uskoro desetogodišnji jubilej.
ArleKino Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Ponukani njegovom 1 odlicnom izvedbom iz prosle sezone, nadlezni za organizaciju sudjenja su odlucili nagraditi Craiga Pawsona ponovnim vodjenjem WHU-Arsenal.
Recommended Posts