Weenie Pooh Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Na koliko su Sotone produžile Virdžila? Nevezano za to, moram da istaknem koliko mi je žao ovog Rui Costa Faria lika, Murinjovog Buvača. Mislim verovatno je sam kriv, niko ga nije terao da gradi karijeru na poziciji specijalnog posilnog, ali ovih dana/meseci deluje baš kao posran golub. Ko zna šta taj trpi iza zatvorenih vrata
radnik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Kakva je bratina Virdzil, Odlican igrac. Evo posta jednog drugara sa nekog foruma, datum 03.09.2014. Ne znam da li ovde ljudi prate Skotsku ligu. Licno je ne gledam cesto, ali sam pre jedno godinu dana opazio jako zanimljivog holandskog igraca u Seltiku (mozda sam i pisao ovde o njemu ranije, ne secam se) zove se Virgil Van Dijk. 23 god, jako visok, odlican u odbrani ali zna i da povuce loptu i ima odlican sut (izvodi prekide). Nadao sam se ce neko iz mog omiljenog tima da pokusa da dovede ovog igraca, ali nazalost se nista slicno nije desilo. U ovom transfer roku su pokusali razni timovi iz Premijer Lige, ali ga Seltik (tim koji inace mnogo simpatisem) nije pustio. Sad nesto citam da ga Rio Ferdinand takodje mnogo gotivi, pa rekoh, mozda ce da posavetuje Gigsa i kompaniju da probaju u januaru :) Nije mi jasno zasto ga Van Gal nije vodio na SP, jer momak stvarno deluje perspektivno. Uglavnom, ako ga vec niste gledali obratite paznju, fin igrac.
John Coltrane Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Na koliko su Sotone produžile Virdžila? Nevezano za to, moram da istaknem koliko mi je žao ovog Rui Costa Faria lika, Murinjovog Buvača. Mislim verovatno je sam kriv, niko ga nije terao da gradi karijeru na poziciji specijalnog posilnog, ali ovih dana/meseci deluje baš kao posran golub. Ko zna šta taj trpi iza zatvorenih vrata Al si opsednut :D
Jeremija Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Sve pamtiti i osvetiti se kad dodje vreme. :D
radnik Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Necemo valjda 26+ godina :D ne bi vam bilo prvi put :)
copkillah Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Necemo valjda 26+ godina :D Pa to ti kažem, ciklusi su neizbežni, duži ili kraći, plus ono opšte poznato što je Luther napisao :D
jiraiya Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 je, predobar je VIrdzil, produžio je do 2022 od ovih novih čini mi se da su pogodak i Matip i ovaj Erik(Junajted), još je Matip došo besplatno, samo što njih ne gledam baš sve utakmice, više ih ispratim preko MOTD a usudiću se da napišem i da Luiz igrao odlično pod Konteom Jedino što malo odskače kod ovih manji onaj Kin iz Barnlija i Djilobodji naravno, velemajstorčina :D
Weenie Pooh Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Al si opsednut :D Gde opsednut, pa prvi put u životu pominjem čoveka. Morao sam da guglam da proverim kako se zove, znao sam da je neki Rui.
porucnik vasic Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ovo nije "fine" ni u kom sluaju, ali u odnosu na ono meni vise prija. a i racuni se svode na kraju. у децембру ^_^
MancMellow Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ^_^ Mi smo ozbiljan klub, ne teramo menadzere pre proleca -_-
Aleksandar88 Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Kuki šest nedelja odsutan. Možda se vrati za derbi sa Man. UTD 15.januara. Kako Mane ide na kup nacija, sadašnju startnu trojku nećemo videti zajedno pre februara. Mora Studge da proigra pod hitno, mnogo utakmica i bitnih bodova u relativno malom vremenskom periodu.
Recommended Posts