Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted
BREAKING: Liverpool agree £25m fee for Newcastle United midfielder Georginio Wijnaldum http://

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bogami to znači da Klop ne prihvata više kategoriju koja se zove squad player i u koju je spadao Džo Alen. Izgleda da svi moraju da budu ozbiljna konkurencija za prvi tim :Hail:

Posted

EPL nacisto propala kad 1 Stoke kupuju Dzoa Alena, a 1 Klopara se odrice takvog madjionicara.

Ali Djordjino je odlicna kupovina, fakat.

Posted

BREAKING: Liverpool agree £25m fee for Newcastle United midfielder Georginio Wijnaldum http://

dosta je to para ali dizem palac. itekako!  :thumbsup:

Posted

Samo sta cete sa tolikim midfilderima? A svi pretenduju da budu starteri.

Posted

Потпуна будалаштина.

Posted

Samo sta cete sa tolikim midfilderima? A svi pretenduju da budu starteri.

can, milner, henderson, grujic i georginio ako litnu kraci leivi. stewarta valjda ne gledaju ozbiljno.

to je sasvim optimalna brojka

Posted

klop se raspituje za max meyera iz s04

Posted

Vijnaldum se svojevremeno pobio sa Dzerardom u nekoj prijatelskoj pred pocetak sezone. Mislim da je bila 2008. ili 2009. god.  :lolol:

Posted

Nije Vijnaldum nego je Drente popio samar

Posted

Nije Vijnaldum nego je Drente popio samar

U pravu si. 

Posted

West Ham i Stoke, kao, hoce Van Persieja, a on bi, kao, u Barcelonu da nosi peskire i brise kopacke MSN-u.

Mi™ smo danas u akciji kod Lensa.

Posted

Manninger u Liverpoolu :Hail: Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni...

Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4.

Posted

Posle ovakvih pojacanja,ocekujem titulu

Posted

Manninger u Liverpoolu :Hail: Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni...

Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4.

:Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...