Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

BREAKING: Liverpool agree £25m fee for Newcastle United midfielder Georginio Wijnaldum http://

Bogami to znači da Klop ne prihvata više kategoriju koja se zove squad player i u koju je spadao Džo Alen. Izgleda da svi moraju da budu ozbiljna konkurencija za prvi tim :Hail:

EPL nacisto propala kad 1 Stoke kupuju Dzoa Alena, a 1 Klopara se odrice takvog madjionicara.

Ali Djordjino je odlicna kupovina, fakat.

BREAKING: Liverpool agree £25m fee for Newcastle United midfielder Georginio Wijnaldum http://

dosta je to para ali dizem palac. itekako!  :thumbsup:

Samo sta cete sa tolikim midfilderima? A svi pretenduju da budu starteri.

Потпуна будалаштина.

Samo sta cete sa tolikim midfilderima? A svi pretenduju da budu starteri.

can, milner, henderson, grujic i georginio ako litnu kraci leivi. stewarta valjda ne gledaju ozbiljno.

to je sasvim optimalna brojka

klop se raspituje za max meyera iz s04

Vijnaldum se svojevremeno pobio sa Dzerardom u nekoj prijatelskoj pred pocetak sezone. Mislim da je bila 2008. ili 2009. god.  :lolol:

Nije Vijnaldum nego je Drente popio samar

Nije Vijnaldum nego je Drente popio samar

U pravu si. 

• Author

West Ham i Stoke, kao, hoce Van Persieja, a on bi, kao, u Barcelonu da nosi peskire i brise kopacke MSN-u.

Mi™ smo danas u akciji kod Lensa.

Manninger u Liverpoolu :Hail: Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni...

Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4.

Posle ovakvih pojacanja,ocekujem titulu

Manninger u Liverpoolu :Hail: Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni...

Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4.

:Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.