Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bogami to znači da Klop ne prihvata više kategoriju koja se zove squad player i u koju je spadao Džo Alen. Izgleda da svi moraju da budu ozbiljna konkurencija za prvi tim :Hail:

EPL nacisto propala kad 1 Stoke kupuju Dzoa Alena, a 1 Klopara se odrice takvog madjionicara.

Ali Djordjino je odlicna kupovina, fakat.

Samo sta cete sa tolikim midfilderima? A svi pretenduju da budu starteri.

can, milner, henderson, grujic i georginio ako litnu kraci leivi. stewarta valjda ne gledaju ozbiljno.

to je sasvim optimalna brojka

West Ham i Stoke, kao, hoce Van Persieja, a on bi, kao, u Barcelonu da nosi peskire i brise kopacke MSN-u.

Mi™ smo danas u akciji kod Lensa.

Manninger u Liverpoolu :Hail: Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni...

Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4.

Manninger u Liverpoolu :Hail: Vrhunska pojačanja za sada, drugi i treći golman, trinaesti i četrnaesti ofanzivni vezni...

Možda sam previše pod utiskom sektaških kupovina, ali stvarno mi nije jasno kako mogu sa ovim našminkanim Rodžersovim timom da fantaziraju o plasmanu u top 4.

:Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...