Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nastavlja Mou trend iz prosle sezone, u ligi 1 pobeda mesecno, trpili ga do decembra oni, sad Utd je strpljiviji, sto Mou kaze "imaju kulturu da ispostuju menadzere, puste ih da rade" znao je lola kako da im se ushlihta. Ziv nisam da vidim hoce li u decembru biti bolje, Evetronu gostuju, Tott. kuci, pa duplo gostovanje CP i WBA, ne vidim gde mogu pobediti, ali zato Bozic, Nova godina  2 meca kuci Sunderland, M'bro. Tu mogu pobediti + i ovaj WBA tj. Pulis je sumnjiv, stari Fergijev 'radnik'.

Posted (edited)

^^Pa ko nije očekivao da će daleko najbolji ostvrski trener da izdominira u fakin škockoj, ffs?

Ah da, ppp koji toliko nema pojma da se rodžersara prizivao kao neko po meri grofove zvezde :isuse:

Edited by Ruxin
Posted

Treba gledati na stvari sa pozitivne strane, možemo sad mirno da gledamo sezonu do kraja. :fantom:

Sa čirom u najavi.

Jedino sto je za utehu je dobra igra u napadu i par finih akcija kao sa treninga. Ne nedostaje ideje, a Pogba i Ibra se sve bolje kapiraju. Kod LVG je to sve islo na bunar sistem i Felainijem u spicu.

Posted

Sa čirom u najavi.

Jedino sto je za utehu je dobra igra u napadu i par finih akcija kao sa treninga. Ne nedostaje ideje, a Pogba i Ibra se sve bolje kapiraju. Kod LVG je to sve islo na bunar sistem i Felainijem u spicu.

Dok se oni ukapiraju, ode sezona...

Možda FA ili kup Uefa, da se vadite...

Posted

Sa čirom u najavi.

Ma kakav LvG ovo je svemirski fudbal za ono. Uopste me ne interesuje da poredim rezultate, prosle godine sam imao zelju da razbijem TV

Posted

United bi mogao u CL preko LE. Tamo su uglavnom drugorazredni klubovi, nece biti ni nekog posebnog priliva iz CL (Tottenham je luzerski klub), a Mourinho zna kako se osvajaju evropske titule.

Liga-kup isto tako nije nerealan cilj.

Posted

c4jt321.png

ovo nije "fine" ni u kom sluaju, ali u odnosu na ono meni vise prija. a i racuni se svode na kraju.

Posted

prošle godine je bilo mnogo zanimljivije, ove manje ekipe su bile bolje posložene, sad totalni raspad sistema u Halu i Svonsiju, WH ne zna gde bije, Sautempton je oslabljen dosta itd... kontam da će u januaru biti veselo na tržištu :D Svonsi jbt proda Vilijamsa i ne dovede zamenu, pa dovuku nekog lika iz Norveške il tako nešto na probu :D  

Posted

Neka se raduju sad Manco dok je sezona stabilizacije, a kad krene zetva smijacu se ja njima. :fantom:

Posted

Nemamo baš ni sreće jebene. 

Nema to veze sa srećom. To se ponavlja suviše često da bi bilo slučajno, a razlog leži u dalekoj prošlosti. Tamo negde početkom devedesetih, suočen sa lošim igrama i mogućim otkazom, SAF je sklopio dogovor sa đavolom. Osvojiće, dok bude trener Junajteda, 2/3 EPL-ova par CL-ova i gomilu raznih kupova. No nakon njegovog odlaska, MU neće osvojiti ništa značajno onoliko dugo koliko ga je SAF vodio, što mu dođe otprilike četvrt veka. Tačan dogovor znaju naravno samo njih dvojica, ali posledice se jasno vide. Potpuno je svejedno da li nas vode nesretni Mojes, LVG ili Mo, koji igrači su kupljeni ko je na terenu, kakva je taktika i šta rade sudije. Neki bitan trofej još par decenija nećemo videti.

Uostalom "đavo perverznosti", koji čuči u svakome od nas, naterao je SAF-a da sam to prizna:SIR ALEX: “WHEN YOU SHAKE HANDS WITH THE DEVIL YOU PAY THE PRICE”

http://redflagflyinghigh.com/2011/09/blogs/sir-alex-when-you-shake-hands-with-the-devil-you-pay-the-price/

Oni naivni mislili su da govori o tv pravima itd., ali nama koji imamo duboko razumevanje sveta oko nas jasno je o čemu se tu radi. :cry:

Posted

Neka se raduju sad Manco dok je sezona stabilizacije

Gledano u kontekstu 16 mesta sa Celsijem, meni ovo vise lici na sve samo ne na stabiizaciju...

Posted (edited)

Kakva je bratina Virdzil, baš sam oduševljen, stavio Lukakua danas u dzep, ima Sautempton pravo zlato u rukuma, jedino pametno što je Kuman napravio to je što su produžili ugovor sa njim na vreme. Povratak Kedrika baš puno znači, Martina je očajan bio

Na drugu stranu u Evertonu Barkli, Delafeu ko duhovi, gotovo svaki napad ide preko Bolasija, stvarno ne znam šta je sa njima, Gana mi je vrhunsko pojačanje

Edited by jiraiya
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...