MiddleClass Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Nemam prituzbe na igru. Imam prituzbe na to kako u prvenstvu ne mozemo da damo gol iz izradjene sanse. Neverovatno. Treba da ubaci Mikhtyja. Ovdje na forumu su u julu kukali na to kako Murinjo ne daju sansu talentima. Mrtvog Rasforda je svako precjenio... Mihtarijan ce dobiti sansu. Posle duge povrede dobija sansu onoliko koliko mu treba dok ne bude fit. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Ovdje na forumu su u julu kukali na to kako Murinjo ne daju sansu talentima. Mrtvog Rasforda je svako precjenio... Mihtarijan ce dobiti sansu. Posle duge povrede dobija sansu onoliko koliko mu treba dok ne bude fit. Ppp je uglavnom pričao o lujarinom rašfordu, brzonogom špicu koji vrlo efikasno koristi svoje šanse. Nikom pre murinja nije padalo ma pamet da pravi neefikasno krilo u pokušaju od njega Link to comment
jiraiya Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Kod Markusa je problem što ga gura Murinjo na krilo, to mi je baš kriminalno, još ga kritikuje posle zbog defanzivne igre :D Naviko čovek valjda na Vilijana u Čelziju, na drugu stranu, totalno nerazumljiva ta izolacija Mikitarijana koji bi na papiru trebalo da mu završio posao. Link to comment
John Coltrane Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Jos ce nase dete da nam presudi. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Jeremija Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Lingard ostao na terenu kao levo smetalo. :misko: Link to comment
SNARC Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Miktarijan igra kao Lane u Liverpulu.. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Link to comment
ducca Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Ajd sve, ali u cemu je fora sa Shawom? Kurcenje Murinja, treba da igra RB Darmian koji za 75 min nijednom nije probio, i to sto se jeste otisnuo napred zasrao je. Ali bitno je nesto dokazati ne znam kome. Link to comment
Mil@n Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Koliko sere ovaj za Mikhtarijana jbt, ko da je najgori na svetu, kako mi ide na q! Sent from my Nexus 6P Link to comment
John Coltrane Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Izgoreo Randolfe!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
ducca Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Kako koji golman dodje na OT ove godine brani utakmicu zivota. Grant, Heaton pa sad i ovaj Link to comment
Jeremija Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Ovo što je Ibra sad promašio ja bih dao. :misko: Link to comment
jiraiya Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 ulazi Fela, kreće bombardiranje Link to comment
Weenie Pooh Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Koji im je ovaj Fletcher, mučenik? Antonio bolje da je sam nekako izgurao do kraja? Link to comment
Recommended Posts