Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Zašto sve Žozeove ekipa stalno vijaju suduju?

Čelzi prošle godine, ove ManU... Čelzi je ove godine sasvim pristijna ekipa, Costa je skoro pa ne antipatičan više, nema dajvova, gaženja...

Sad to imamo u ManU... Kukuanje kod sudija, laganje... ManU nikad nije bio takav ua vreme SAF-a...

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Retorsko pitanje?

Žozeta sudije najviše mrze a svi ga igrači koje je trenirao obožavaju, tako da moraju da se solidarišu.

Jose je definitivno samo jos jedan ekser u kovceg. Pocev od taktika u pojedinim mecevima, izbora tima, man managementa, pljuvanja svojih igraca po medijima, svadje s novinarima, stalnog nalazenja alibija, pa do ovog majmunisanja uz aut liniju, ne znam dal me vise obuzima blam ili bes.

Edited by ducca

Retorsko pitanje?

Žozeta sudije najviše mrze a svi ga igrači koje je trenirao obožavaju, tako da moraju da se solidarišu.

Naravno ta je retoričko...

ALi, nije mi jasno šta on radi igračima, da tako počnu da se ponašaju? Sipa im drogu u piće? Daje im instrukcije da stalno vijaju sudiju i da na svaku odluku protetuju? Pa ja da sam sudija, ja bih kao onaj danas, popodne, za svako bunjenje žuti, posle 15 minuta bibili mirni kao bubice ili igrali sa 2 igrača manje...

Ne znam kako imate stomak da gledate te šabane, kad u isto vreme igraju Southampton - Everton   :nobles:

kad smo kod toga, jel može ovaj smajli da bude :golac:

Edited by levi

Mene bi blam bilo da mislim da je Rasford dobar igrac.

Precjenjeni engleski balvan i nadam se da ce ga Murinjo poslati u januaru negdje.

To vidi sa žozarom, njemu je dovoljno dobar da drži nekih 100+ milki krila na tribinama. I to samo u marsijalu i jermenu... :fantom:

Btw whu pokraden!

Edited by Ruxin

Btw whu pokraden!

Pokraden, mada u Engleskoj izgleda sme da se igra rukom u 16 po pravilima. A taman sam hteo da pohvalim sudiju za onaj faul Erere na  Dimitriju koji se isprva nije ni video (a bio) i onaj dajv Pogbe njemu ispred nosa.

Edited by Ivo Petović

Čelzi prošle godine, ove ManU... Čelzi je ove godine sasvim pristijna ekipa, Costa je skoro pa ne antipatičan više, nema dajvova, gaženja...

Sad to imamo u ManU... Kukuanje kod sudija, laganje... ManU nikad nije bio takav ua vreme SAF-a...

Ocito™ nisi pratio Kostu u Atletiko Madridu. Ili si ipak duboko sebe ubedio da je Murinjo kriv za sve nedace na ovom svetu.

A verovatno se ne secas ni SAFovih pulena.

KeaneReferee_468x402_zpsc35d095e.jpg

Costa je kod Grofa™, kao bubica, a kod ova dva što gaje stil kukanja bio je kukavac...

Sećam se ja SAF-a, nisu na svaku jebenu odluku kukali... Ovo sad nije normalno...

Par stvari pre nego što se vratim na tenis:

Solidno igramo, sudije su i dalje protiv nas (šta je Pogba, trebao da čeka na nogama da ga ova budala povredi?), odbrana je kilava (pogotovo u skok igri), a Rashford i Lingard nisu za prvi tim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...