Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pljujemo ga ne zbog klipa nego zato što je postao prvi golman preko noći a ništa nije pokazao. Nesiguran kod svakog centaršuta, boksuje ih u skoku makar ne bilo nikog na dva metra od njega. Pravi početničke greške kod postavlljanja i kod dodavanja, od kako su se Matip i Lovro stabilizovali definitivno je najslabija karika u toj odbrani. 

Ali ima taj vremena koliko hoće, imajući u vidu da mu je konkurencija Mignolet. Nesrećnom Belgijancu je Klopp prošle sezone produžio ugovor na valjda još pet godina, a onda ga zakucao za klupu iako je pristojno branio tih prvih par utakmica.

A klip je relevantan jer je jedan od razloga zašto ja Karius bolji taj da igra bolje nogom...

Igra nogom kurac bolje, ovo se ne dešava ni u petlićima...

Čoveče, on iz peterca, bez pritiska izbaci u korner... Kakva tehnika..

Sta znam, mene kad neko onako od srca nasmeje, budem malo popustljiviji. Onaj Kariusov klip sam pogledao bar 10 puta, a smejem se i kad ga se samo setim :lolol:   Totalni bizar, apsolutno sam siguran da niko nikad nije napravio ovo. Sta je hteo ja stvarno ne znam, los je snimak, ali nikog nema uz desnu aut liniju. Verovatno je video da nema nikog, usporio nogu i felsirao loptu u korner :lol:

Siguran sam i da mi ne bi bilo smesno da je Liverpool izgubio, ovako :D

Sta je hteo ja stvarno ne znam, los je snimak, ali nikog nema uz desnu aut liniju. Verovatno je video da nema nikog, usporio nogu i felsirao loptu u korner 

To sam i ja mislio jer se ne vidi najbolje na ovom snimku, ali na MOTD su pokazali da je valjda Matip bio desno... samo što ga je ovaj žestoko promašio.

Vidi se u stvari i na samom kraju snimka, neko u crvenom dresu pri vrhu ekrana istrčao za loptom u pokušaju da spreči korner, već je van terena kad ga hvata kamera.

Imal vijesti o Koutinju? Vini, Kop, bilo ko ko ide po stranjskim LFC forumima?

Mislim da je rano, obično mora da se čeka malo pre skeniranja.

Edited by Weenie Pooh

Vidi se u stvari i na samom kraju snimka, neko u crvenom dresu pri vrhu ekrana istrčao za loptom u pokušaju da spreči korner, već je van terena kad ga hvata kamera.

Bravo,sad sam i ja video. Kad je kraj snimka bas na onom crvenom delu se vidi igrac. Ostro oko imas.

Odosmo na GK, a hteo sam nesto drugo da napisem ... Henderson ... koliko je puta danas mogao da povuce napred, ali ne ... vrati loptu, trazi da mu pridju. Imao sam utisak da je ispizdeo Matipa, posto je Matip nekoliko puta bas ono povukao skoro do 16, kao da mu crta covece radi ovo to ti je posao.

Al je zato u MOTD man of the match, prvi je u ligi po pasovima, startovima i još nečemu...i onda su pustili onaj jedan dobar pas što je imao napred, ali ne i 200 pasova unazad kad nema nikog oko njega. 

Sve u svemu nakon Kutinjove povrede šanse za titulu su ravne šansi da se povrede Azar, Ezil i Kun.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...