John Coltrane Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 A i vi pljujete Kariusa na osnovu ovog klipa, dajte coveku malo vremena. Setite se samo kakav je cirkus DDG pravio kad je tek dosao. Link to comment
Weenie Pooh Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Pljujemo ga ne zbog klipa nego zato što je postao prvi golman preko noći a ništa nije pokazao. Nesiguran kod svakog centaršuta, boksuje ih u skoku makar ne bilo nikog na dva metra od njega. Pravi početničke greške kod postavlljanja i kod dodavanja, od kako su se Matip i Lovro stabilizovali definitivno je najslabija karika u toj odbrani. Ali ima taj vremena koliko hoće, imajući u vidu da mu je konkurencija Mignolet. Nesrećnom Belgijancu je Klopp prošle sezone produžio ugovor na valjda još pet godina, a onda ga zakucao za klupu iako je pristojno branio tih prvih par utakmica. Link to comment
radisa Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 A klip je relevantan jer je jedan od razloga zašto ja Karius bolji taj da igra bolje nogom... Igra nogom kurac bolje, ovo se ne dešava ni u petlićima... Čoveče, on iz peterca, bez pritiska izbaci u korner... Kakva tehnika.. Link to comment
radnik Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Sta znam, mene kad neko onako od srca nasmeje, budem malo popustljiviji. Onaj Kariusov klip sam pogledao bar 10 puta, a smejem se i kad ga se samo setim Totalni bizar, apsolutno sam siguran da niko nikad nije napravio ovo. Sta je hteo ja stvarno ne znam, los je snimak, ali nikog nema uz desnu aut liniju. Verovatno je video da nema nikog, usporio nogu i felsirao loptu u korner Siguran sam i da mi ne bi bilo smesno da je Liverpool izgubio, ovako :D Link to comment
jiraiya Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 nema ga Sakses za Votford, bedara, Igalo na klupi, Šoukros povredjen izgleda, Boni na klupi, Imbula i Diuf od prve Link to comment
Pantelija jr Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Imal vijesti o Koutinju? Vini, Kop, bilo ko ko ide po stranjskim LFC forumima? Link to comment
Weenie Pooh Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 (edited) Sta je hteo ja stvarno ne znam, los je snimak, ali nikog nema uz desnu aut liniju. Verovatno je video da nema nikog, usporio nogu i felsirao loptu u korner To sam i ja mislio jer se ne vidi najbolje na ovom snimku, ali na MOTD su pokazali da je valjda Matip bio desno... samo što ga je ovaj žestoko promašio. Vidi se u stvari i na samom kraju snimka, neko u crvenom dresu pri vrhu ekrana istrčao za loptom u pokušaju da spreči korner, već je van terena kad ga hvata kamera. Imal vijesti o Koutinju? Vini, Kop, bilo ko ko ide po stranjskim LFC forumima? Mislim da je rano, obično mora da se čeka malo pre skeniranja. Edited November 27, 2016 by Weenie Pooh Link to comment
jiraiya Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 kad je došlo vreme da Stouk u pola sata napravi samo jedan faul :D edit: vodi Stouk Link to comment
radnik Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Vidi se u stvari i na samom kraju snimka, neko u crvenom dresu pri vrhu ekrana istrčao za loptom u pokušaju da spreči korner, već je van terena kad ga hvata kamera. Bravo,sad sam i ja video. Kad je kraj snimka bas na onom crvenom delu se vidi igrac. Ostro oko imas. Link to comment
MiddleClass Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Da, vidi se i na ovom snimku sto ste okacili kome je htjeo da doda loptu. Nema nista gori pas od Rukavine, Obradovica, Mladenovica... Link to comment
radisa Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Kakav smešan penal protiv Arsenala... Link to comment
San Epifanio Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Posle penala su inali dve odlicne sanse. Penal spada u kategoriju diskutabilnih. Link to comment
čekmeže Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Odosmo na GK, a hteo sam nesto drugo da napisem ... Henderson ... koliko je puta danas mogao da povuce napred, ali ne ... vrati loptu, trazi da mu pridju. Imao sam utisak da je ispizdeo Matipa, posto je Matip nekoliko puta bas ono povukao skoro do 16, kao da mu crta covece radi ovo to ti je posao. Al je zato u MOTD man of the match, prvi je u ligi po pasovima, startovima i još nečemu...i onda su pustili onaj jedan dobar pas što je imao napred, ali ne i 200 pasova unazad kad nema nikog oko njega. Sve u svemu nakon Kutinjove povrede šanse za titulu su ravne šansi da se povrede Azar, Ezil i Kun. Link to comment
radisa Posted November 27, 2016 Share Posted November 27, 2016 Jbg... http://metro.co.uk/2016/11/27/coutinho-set-for-scan-as-liverpool-fear-ankle-ligament-damage-6286007/ Link to comment
Recommended Posts