MancMellow Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Jbg, sam si kriv ako primis gol iz jedinog suta u okvir. I dalje ne umemo da pretvaramo sanse u golove. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Kakva je Wenger sisa, nije smeo od pocetka da napadne UTD sa Giroudom a nema sanse da bi ga Rojo i Jones zadrzali na samo jednoj sansi. Ja sam zadovoljan iksom. Sad da dobijemo Soton pa da palim digitron. Link to comment
goofs Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Ne može bez jakog CF koliko god fluidno to izgledalo... Jurgen would disagree Link to comment
Ivo Petović Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Šta se sa Monrealom dogodilo između dve sezone? Uspeva da redovno bude najgori na terenu. Link to comment
ToniAdams Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 gledam sad usporeni, dojaja je ovaj oksarin iscim pa centarsut, malo remekdelo. Link to comment
ArleKino Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 (edited) Šta se sa Monrealom dogodilo između dve sezone? Uspeva da redovno bude najgori na terenu. Ništa se nije dogodilo osim što je Alexis poslan sa lijevog krila na centarfora. Danas je lijevo krilo glumio Ramsey, a inače je tu Iwobi koji odbranu još uči da igra. Monrealova serija odličnih igara počinje sa prelaskom na lijevog beka i Alexisovog prelaska sa desnog krila na lijevo. Sve druge kombinacije su katastrofa jer Monreal ne može igrati 1 na 2 protiv suparničkog beka i krila. Kad je Alexis tu, suparnički bek se usere u gaće, a ni krilu nije svejedno kad mu ovaj čileanski luđak počne gristi gležnjeve. E, da: Nosati Van Basten Edited November 19, 2016 by ArleKino Link to comment
Weenie Pooh Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Yaya Toure :O Kucamo na vrata zaboravljenih asova... Link to comment
Azdaja Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Izvinio se, red je bio da se pojavi negde. :) @goofs nije isto, ni postavka a ni Alexis = Firminho usporedba :) Link to comment
Jeremija Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Gledam sad usporeni, ladno se vidi kako Košćelni gura Jonesa i izbacuje ga iz igre za Arsenalov gol. Pošto nas sudije konstantno kradu, ne vredi se više ni iritirati. Link to comment
Dr Arslanagić Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Nezaslužen remi, Junajted prilično bolji tim. Ono što je Arsenal odigrao u drugom poluvremenu je sramota. Murinjo ne bi izgubio od Arsenala ni da vodi Blajt Spartanse. Link to comment
goofs Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 @goofs nije isto, ni postavka a ni Alexis = Firminho usporedba :) A, ok, mislio sam da pricas generalno, a ne samo vezano za Arsenal. Link to comment
Calavera Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 saigraci namerno dodaju lovrenu :D Link to comment
MiddleClass Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Lester hita ka borbi za opstanak. Link to comment
Weenie Pooh Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Kutinju se ne igra po odvratnom južnjačkom vremenu, biće čupavo. Link to comment
Recommended Posts