Weenie Pooh Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) Već gotova sezona Edit: Što jedan Brazilac kad mogu dva? Onda ode Mane u Afriku, i najzad bude malo prostora za Gruju... Edited November 15, 2016 by Weenie Pooh Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Au šta radi jago aspas, tačno rodžersara ide 3 godine ispred ostatka fudbala Link to comment
ArleKino Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Već gotova sezona Edit: Što jedan Brazilac kad mogu dva? Onda ode Mane u Afriku, i najzad bude malo prostora za Gruju... I Henderson se bio ozlijedio no vratio se. Link to comment
radnik Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Au šta radi jago aspas, tačno rodžersara ide 3 godine ispred ostatka fudbala bas te lovim da to pitam, kako mag BR nije bolje iskoristio iaga? vratio ga nazad. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) bas te lovim da to pitam, kako mag BR nije bolje iskoristio iaga? vratio ga nazad. Lol, pa rodžersara nije imao poverenje ni navijača koji nemaju pojma, a ni uprave koja nema pojma. Da je bilo malo više strpljenja za njegovo vizionarstvo i dugoročan pogled jasno je ko bi danas bio dominantna sila u sveckom fudbalu, i sigurno ne bi tako sekao preko kolena i išao protiv sebe. Ko zna koliko se mučenik napatio i lalanu i kutinja da zadrži uprkos toj pogrešno usmerenoj histeriji, nije kao da mu je neko rekao hvala :( Edited November 15, 2016 by Ruxin Link to comment
porucnik vasic Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Već gotova sezona Edit: Što jedan Brazilac kad mogu dva? Onda ode Mane u Afriku, i najzad bude malo prostora za Gruju... Шта кукаш има Ђорђина и Емре само тако да развале. А и у филијали се АзарТадић не осећа најбоље. Link to comment
jiraiya Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Ne znam zašto sad Levi filozofira, sa većim prihodima od tvprava može bez problema da pokrije ove plate, pre par godina je rasturio tim, doveo Pocha, nakupio decu sa platama od 30k nedeljno i sad vodi rovovski rat za svako produženje ugovora Napustio ih je sportski direktor i piše se sad da će Poch tražiti veće ovlašćenja na planu transfera Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) Naravno da imaju kintu, ali to je slippery slope. Vrlo brzo dođeš u sitauciju da ti neki ešli jang uzima 120k nedeljno, a niko nije dovoljno bogat da toooliko baca pare. Spursi posluju najpametnije u celoj ligi Edited November 15, 2016 by Ruxin Link to comment
copkillah Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Naravno da imaju kintu, ali to je slippery slope. Vrlo brzo dođeš u sitauciju da ti neki ešli jang uzima 120k nedeljno, a niko nije dovoljno bogat da toooliko baca pare. Spursi posluju najpametnije u celoj ligi Videćemo tu pamet kada svi krenu da traže veće plate. Elem, Lalana je, izgleda, dobro Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Brate ako ti 100k nedeljno i borenje za titulu u za jako ozbiljnom klub nije dovoljno - putuj igumane, idi izigravaj šnajderlina u nekom junajtedu. Šta znam, ja bih pre bio na vanijaninom mestu Link to comment
levi Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 120,000 nije mi to toliko astronomski za glavnog igrača. Glupo je da Loris bude najplaćeniji A neku zvezdu moraju da imaju, ako hoće da se takmiče marketinški i fudbalski. Bolje Kaneu da daju novac, nego da dovode nekog zbog prodaje dresova Link to comment
jiraiya Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 samo što ovo nije Jang :D to im je ključni igrač tima koji igra čini mi se u ovom trenutku za nekih 30k nedeljno ne treba preterivati a Levi ide iz krajnosti u krajnost, treba biti fleksibilan ponekad za ovo da posluju najbolje, ne mogu u potpunosti da se složim, falilo je njima dosta igrača prošle sezone pa su u januaru bili pasivni, prvo sam mislio da je do Levija da bi na kraju ispalo da se Poch nešto nećkao i na kraju im je propao maltene završen posao onog malog Dembelea koji je sad u Seltiku Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Ma oni imaju beše neko samonametnuto ograničenje na 100k. Naravno da kejn zaslužuje tih 120, ali jednom kad im to padne ode sve dođavola. Mislim hoće pre ili kasnije naravno, ali kapiram logiku Link to comment
copkillah Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Logika je okej, ali ih ipak ograničava da na duže staze budu billo šta osim proizvodne trake za veće klubove. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) Pa kapiram da će vremenom dizati limit, ali ne dajte da vas junajted ubedi da postoji toliko igrača na svetu koji zaslužuju 100+k nedeljno Edited November 15, 2016 by Ruxin Link to comment
Recommended Posts