Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Već gotova sezona :cry:

Edit: Što jedan Brazilac kad mogu dva? Onda ode Mane u Afriku, i najzad bude malo prostora za Gruju...

Edited by Weenie Pooh
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Edit: Što jedan Brazilac kad mogu dva? Onda ode Mane u Afriku, i najzad bude malo prostora za Gruju...

I Henderson se bio ozlijedio no vratio se.

bas te lovim da to pitam, kako mag BR nije bolje iskoristio iaga? vratio ga nazad.

Lol, pa rodžersara nije imao poverenje ni navijača koji nemaju pojma, a ni uprave koja nema pojma. Da je bilo malo više strpljenja za njegovo vizionarstvo i dugoročan pogled jasno je ko bi danas bio dominantna sila u sveckom fudbalu, i sigurno ne bi tako sekao preko kolena i išao protiv sebe. Ko zna koliko se mučenik napatio i lalanu i kutinja da zadrži uprkos toj pogrešno usmerenoj histeriji, nije kao da mu je neko rekao hvala :(

Edited by Ruxin

Шта кукаш има Ђорђина и Емре само тако да развале. А и у филијали™ се АзарТадић не осећа најбоље.

Ne znam zašto sad Levi filozofira, sa većim prihodima od tvprava može bez problema da pokrije ove plate,

pre par godina je rasturio tim, doveo Pocha, nakupio decu sa platama od 30k nedeljno i sad vodi rovovski rat za svako produženje ugovora

Napustio ih je sportski direktor i piše se sad da će Poch tražiti veće ovlašćenja na planu transfera

Naravno da imaju kintu, ali to je slippery slope. Vrlo brzo dođeš u sitauciju da ti neki ešli jang uzima 120k nedeljno, a niko nije dovoljno bogat da toooliko baca pare.

Spursi posluju najpametnije u celoj ligi

Edited by Ruxin

Naravno da imaju kintu, ali to je slippery slope. Vrlo brzo dođeš u sitauciju da ti neki ešli jang uzima 120k nedeljno, a niko nije dovoljno bogat da toooliko baca pare.

Spursi posluju najpametnije u celoj ligi

Videćemo tu pamet kada svi krenu da traže veće plate.

Elem, Lalana je, izgleda, dobro  :fantom:

Brate ako ti 100k nedeljno i borenje za titulu u za jako ozbiljnom klub nije dovoljno - putuj igumane, idi izigravaj šnajderlina u nekom junajtedu.

Šta znam, ja bih pre bio na vanijaninom mestu :fantom:

120,000 nije mi to toliko astronomski za glavnog igrača. Glupo je da Loris bude najplaćeniji

A neku zvezdu moraju da imaju, ako hoće da se takmiče marketinški i fudbalski. Bolje Kaneu da daju  novac, nego da dovode nekog zbog prodaje dresova

samo što ovo nije Jang :D to im je ključni igrač tima koji igra čini mi se u ovom trenutku za nekih 30k nedeljno 

ne treba preterivati a Levi ide iz krajnosti u krajnost, treba biti fleksibilan ponekad

za ovo da posluju najbolje, ne mogu u potpunosti da se složim, falilo je njima dosta igrača prošle sezone pa su u januaru bili pasivni, prvo sam mislio da je do Levija da bi na kraju ispalo da se Poch nešto nećkao i na kraju im je propao maltene završen posao onog malog Dembelea koji je sad u Seltiku

Ma oni imaju beše neko samonametnuto ograničenje na 100k. Naravno da kejn zaslužuje tih 120, ali jednom kad im to padne ode sve dođavola.

Mislim hoće pre ili kasnije naravno, ali kapiram logiku

Pa kapiram da će vremenom dizati limit, ali ne dajte da vas junajted ubedi da postoji toliko igrača na svetu koji zaslužuju 100+k nedeljno

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...