Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

Ovo neko dete što je dalo 7 golova na 10 tekmi igrajući za najjači tim u moćnoj ligi sagres? Pa to će biti veći fejl čak i od marsijala :lol:

Edit - ko mu je agent?

Edited by Ruxin

• Author

Opstanak nekako, ali Arsenal je frka. Ne bunim se zbog Ibre, Runija, ali neuigrani Darmjan, Džons, Roho da odbrane nešto.. neće da može. A Džons će ionako nekako slomiti nogu do subote.

Ponavljam: Arsenal je prosle sezone izgubio na OT-u, a Unitedu su u odbrani bili Varela, Carrick, Blind i Rojo dok su u napadu falili Rooney i Martial. Arsenalu je falio "samo" Cazorla iz najjacih 11, a sad nece biti ni njega niti Bellerina, a mozda ni Alexisa. Welbeck je tad zabio i asistirao, sad ga nema.

Inace, to je zasad jedini ligaski poraz Arsenala van Emirata u 2016.godini. Lujo zna.

Na stranu statistika, Arsenal djeluje mnogo ozbiljnije pred ovaj susret. Ako Murinjo ocekivano bude isao sa visokim presingom, razbice ga Venger kao i Luja kad je prvi put pokusao nesto sl.

poslao

Ponavljam: Arsenal je prosle sezone izgubio na OT-u, a Unitedu su u odbrani bili Varela, Carrick, Blind i Rojo dok su u napadu falili Rooney i Martial. Arsenalu je falio "samo" Cazorla iz najjacih 11, a sad nece biti ni njega niti Bellerina, a mozda ni Alexisa. Welbeck je tad zabio i asistirao, sad ga nema.

Inace, to je zasad jedini ligaski poraz Arsenala van Emirata u 2016.godini. Lujo zna.

Ma, pitanje poraza se uopšte ne postavlja. Jedino je pitanje da li će biti uobičajenih 1-0, uz nemoć Arsenala da postigne gol u 6 utakmica (kao ono kad je Park zabio u 30 i nekom minutu ili ono pre par sezona kad je Arsenal stigao naložen, u seriji, prvi na tabeli, a onda RVP ubacio i Arsenal nije mogao ništa do kraja) ili će biti neko jače razvaljivanje.

Klasičan MO kod Porta, držaće se sad otkupne klauzule sve dok raja pravi hajp oko igrača i moli Boga da se neko upeca, dućan slab promet ima :D, Brahimi skuplja prašinu, Aboubakara dali na pozajmicu u Bešiktaš, Martins Indi u Stouk :D , od Imbule su još i okrenuli neki novac, dotični inače dal je odstranjen iz ekipe(Imbula), nemam pojma, vidim da njegov ćale priča kako je sve ok a njega nema blizu stadiona već 5 utakmica.

Interesantan je onaj Neves, baca malo na Mutinja po stilu igre, DLP

• Author

ili ono pre par sezona kad je Arsenal stigao naložen, u seriji, prvi na tabeli, a onda RVP ubacio i Arsenal nije mogao ništa do kraja

Dobro, tad je sve bilo drugacije: Arsenal je stigao kod loseg Uniteda kao favorit, nakon 10 ligaskih utakmica u gostima zaredom bez poraza, igralo se u novembru...

Zato ce biti potpuno drugacije sada - 1:0, Herrera.

Jebali vas i Rodgers i Muslin.

Byline je po običaju idiotizam, sugeriše da je Konte po dolasku u Čelsi otkrio Rodžersarin "trend" i odlučio da i sam proba da postavi tri štopera. Verovatno mu u Juventusu nikad nije palo na pamet "vidiš, pošto već imamo wingbacks mogli bi ovi ofanzivni vezni da muljaju tu polulevo/poludesno i tako iskoriste prostor". Hvala bogu što se pojavio severnoirski revolucionar čiji je LFC ovu formaciju koristio na čak tri-četiri utakmice <_<

Edited by Weenie Pooh

• Author

Hvala bogu što se pojavio severnoirski revolucionar čiji je LFC ovu formaciju koristio na čak tri-četiri utakmice <_<

Ne zaboravimo da je SIR (sjevernoirski revolucionar) dvaput izdan od 1 CLL-a - prvi put cetrnaeste, cetrnaeste kad je Demba udario, i petnaeste, petnaeste kad je Lujo pobedio.

Sa tom formacijom je bio na putu da odrzi Liverpool u Ligi prvaka.

Naravno da je brendan izumeo ovu 3-4-3 (jes 3-4-2-1 preciznije), i naravno da je muslin prvi uvideo njemo revolucionarštvo i prepisao. Pa ja to pričam mesecima!

Nadji mi jednu utakmicu juventusa u kojoj je konte imao ovakvu postavku u napadu? Tako sam i mislio :fantom:

Muslin je igrao sa 3 pozadi dok je Brendan bio goluzdravi tic.

Muslin je igrao sa 3 pozadi dok je Brendan bio goluzdravi tic.

Само није имао 3 напред него 2. Роџерсара покренуо револуцију! :s_c:

Hvala poručniče, ja osuših usta edukujući :fantom:

Sta ce Muslinu treci naprijed pored Zige i Pantele? Da im cisti kopacke?

Izadje Lallana zbog povrede  :(     odsetao je sam. Jos jedan Brazilac da se skrsi veceras i ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout