Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Samo pretpostavka, u pravu si. A sto se tice toga kako je izgledao ceo tim na terenu, svi smo imali prilike da se uverimo.

Kapiraš da pričaš o čoveku koji je doveo kutinja, propaliteta intera, za 8.5 miliona funata. Ako je verovati pouzdanim internet izvorima jedina konkurencija za potpis u to vreme im je bio sautempton.

Šta misliš ko je najzaslužniji za što ovaj kutinjo za barsu postoji? :fantom:

(da se ne vraćam na to da smo takođe svi videli kako je tim izgledao na terenu u najboljoj liverpulovoj sezoni u poslednjih 30 godina  -_- )

Edited by Ruxin
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne bih o Rodgersu, ali meni Coutinho ove sezone neobično nesrećno izgleda. Smeje se samo kad ga Firmino natera da proslave gol, inače konstantno izraz lica kao da su mu sve lađe potonule, minimum komunikacije sa saigračima... iako igra odlično, a tim mu je na vrhz tabele. Da nije i njegova žena upoznala nekog hrvatskog drvoseču, nemam pojma :unsure:

Ne bih o Rodgersu, ali meni Coutinho ove sezone neobično nesrećno izgleda. Smeje se samo kad ga Firmino natera da proslave gol, inače konstantno izraz lica kao da su mu sve lađe potonule, minimum komunikacije sa saigračima... iako igra odlično, a tim mu je na vrhz tabele. Da nije i njegova žena upoznala nekog hrvatskog drvoseču, nemam pojma :unsure:

I ja sam primetio da ga samo Firmino nasmeje tj. u interakciji sa njim deluje srecno, ali nije ni ranije on bas pokazivao emocije. mozda zbog manje golova nije se obracala paznja. i onaj gol na OT proletos je bilo slicno, kao da ga daje svaki dan. Mislim da mu je priroda takva ... nadam se.

Sad i Smalling zvanicno otpo. Jbt, igrace nam Rojo i Jones, ako ovaj drugi sastavi mesec dana bez povrede

Priča se po selu da ga sjebo žoze jer ga terao da igra povređen :isuse:

Da Blind, na njega zaboravih, ali jebote... Katastrofa sto kazes. morao je jos jedan stoper da se dovede

Cenim da oni ne prodaju toliko dresove. Mislim, nema šanse da oni to ne znaju u klubu, ali očigledno ima prečih stvari...

Sektasi, pet stvari.

1.Ne zajebavajte. Arsenal na OT-u ste dobili i sa LvG-om i sa Moyesom, zadnji put sa Carrickom i, valjda, Blindom kao stoperima.

2.Arsenalu je otpao Bellerin sto nas ostavlja sa legendarnim Jenkinsonom za desni bok. Alexis je upitan, Cazorla je izgleda umro, a jedini igrac koji je dao dva gola na OT-u za Arsenal iz postojeceg tima je mjesecima daleko od povratka (Welbeck).

3.Arsene nikad nije pobijedio Mourinha u ligi. Onda kad Mourinho nije u formi, pomogne neki prasac tipa Dean kao prosle sezone.

4.Novembar je, u usta ga jebem.

5.Mit o otplacivanju transfera kroz dresove je razbijen.

malo o prosecnim platama:

Top 10 average highest paying football clubs in the world (per week):

1. Manchester United- £110,000
2. Barcelona- £108,000
3. Manchester City- £104,000
4. Real Madrid- £97,000
5. Chelsea- £86,000
6. Paris Saint-Germain- £86,000
7. Bayern Munich- £80,000
8. Juventus- £76,000
9. Arsenal- £71,000
10. Liverpool- £57,000

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...