Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

trebalo bi da ga držite do kraja iduće sezone

+1, ako već mora sa ide...

Ali, jbg, mislim da je vreme da se igračima ne da da menjaju klub, čim menandžer nanjuši lovu... ManU i De Gea kao primer ovoga...

+1, ako već mora sa ide...

Ali, jbg, mislim da je vreme da se igračima ne da da menjaju klub, čim menandžer nanjuši lovu... ManU i De Gea kao primer ovoga...

drugo je golman, tu je stvarno teško naći zamenu. Druga stvar da su ponudili npr 60m odleteo bi samo tako.

Ne verujem... Ja najboljeg golmana na svetu (ili, ajde jednog od dva-tri) ne bih prodao, pa sve i da daju 150m...

Jednostavno, igrači koji znače klubu se ne prodaju tek tako...

E sad, da li Kutinjo toliko znači Liverpoolu? Ne, ali, znači jako puno i ne bih ga se tek tako odrekao... Mene prodaja Suareza još boli, ma koliko to bilo tad razumno...

E sad, da li Kutinjo toliko znači Liverpoolu? Ne, ali, znači jako puno i ne bih ga se tek tako odrekao... Mene prodaja Suareza još boli, ma koliko to bilo tad razumno...

" If we still had Suarez, he'd be on the bench :fantom:

Ovo sto Manco kaze bar jos 18 meseci, ja sam iz nekog razloga mislio da ce ga letos prodati, sreca pa nisu. Super je sto ima ugovor do 2020. pa ne moze bas menadzer nesto da ucenjuje klub. Malu platu ima kad se pogledaju ostali igraci slicne klase u drugim klubovima, mislim oko 70-75k funti. Najbolje da produze ugovor za 2g, dupliraju ili nesto slicno platu i onda ako bas bude zeleo da ide, puste ga pod dobrim uslovima.

Samo za ruxina, kad je produzio pre 2g:

Manager Brendan Rodgers described the 22-year-old as a "magician" at a news conference on Monday, adding that he has the potential to become a world-class player.

drugo je golman, tu je stvarno teško naći zamenu. Druga stvar da su ponudili npr 60m odleteo bi samo tako.

A top igraca kao sto je Kotinjo, koji deli lopte, ima vanserijsku tehniku i dribling je lako zameniti? Gde ima da se kupi? Na sta ce da ode tih 80 miliona? Veliki klub ga nikad ne bi prodao, nego bi jos minimum cetiri godine gradio tim oko njega kao centralnog igraca.

Edited by IndridCold

A top igraca kao sto je Kotinjo, koji deli lopte, ima vanserijsku tehniku i dribling je lako zameniti? Gde ima da se kupi? Na sta ce da ode tih 80 miliona? Veliki klub ga nikad ne bi prodao.

Nije u tome stvar, Klopp pravi sistem-igru u kojoj niko nije potpuno nezamenljiv. Dokazao u BvB

Nije u tome stvar, Klopp pravi sistem-igru u kojoj niko nije potpuno nezamenljiv. Dokazao u BvB

Molim? Sta je dokazao? Kad su mu otisli najvazniji igraci umalo da ispadne iz lige. Zar je moguce da neko stvarno veruje da su treneri toliki magovi i carobnjaci?

Edited by IndridCold

Sta je dokazao? Kad su mu otisli najvazniji igraci umalo da ispadne iz lige.

dobro, to je drugo na kraju, tu nije otisao jedan, vec je bilo odlivanja tokom dve godine. 

dobro, to je drugo na kraju, tu nije otisao jedan, vec je bilo odlivanja tokom dve godine.

Kakve to veze ima, valjda je ostao sistem? A ostao mu je i Humels, ostali su mu Rojs, Gundogan, Obamejang. Samo sto je umesto Levandovskog nabavio Imobilea, umesto Gecea ne znam koga je doveo i ispostabvilo se da apsolutno nista vise nije bilo isto, sistem se srusio kao kula od karata, i zamenljivi su se pokazali kao ne bas tako zamenljivi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...